Helanci / malete pentru copii si bebelusi

Helanci / malete pentru copii si bebelusi

Atunci cand cumparam haine pentru copii si bebelusi, trebuie sa ne asiguram ca produsele achizitionate sunt de calitate, confortabile si rezistente in timp. Insa, de cele mai multe ori, articolele vestimentare care reunesc toate aceste atribute nu sunt accesibile oricarui buget. 


Din fericire, de acum te poti bucura de calitate superioara la preturi foarte accesibile! 

Magazinul online Liloo te asteapta cu o varietate de helanci si malete, cu preturi incepand de la 16,31 de Lei, potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fetite cu varste cuprinse intre 1 si 5 ani.  

Gata cu produsele care se deterioreaza inca de la prima spalare si care nu rezista in timp! Alege haine pentru copii si bebelusi rezistente la uzura, de care prichindeii se pot bucura mai mult timp! 

Pe langa faptul ca toate helancile si maletele pentru copii sunt durabile, acestea sunt si foarte confortabile, datorita faptului ca folosim cele mai bune materiale naturale si o grija sporita la detalii! Copilul tau se va bucura de confort, siguranta maxima si o libertate foarte mare de miscare in fiecare clipa in care poarta produse marca Liloo!

Nu mai sta pe ganduri! Cumpara acum helanci si malete pentru copii si beneficiezi de transport gratuit la comenzi ce depasesc suma de 100 de lei!

Produse pe pagină:
Sortare după:

Helancă (maletă) azur

Helancă (maletă, bluză de piele pe gât) azur ..

16,31Lei Fără TVA: 13,71Lei

Helancă (maletă) gri

Helancă (maletă, bluză de piele pe gât) gri ..

16,31Lei Fără TVA: 13,71Lei

Helancă (maletă) ivory

Helancă (maletă, bluză de piele pe gât) ivory ..

16,31Lei Fără TVA: 13,71Lei

Helancă (maletă) roz

Helancă (maletă, bluză de piele pe gât) roz ..

16,31Lei Fără TVA: 13,71Lei

Helancă (maletă) turcoaz

Helancă (maletă, bluză de piele pe gât) turcoaz ..

16,31Lei Fără TVA: 13,71Lei