Informații livrare

Tabel comparativ cost livrare:

Total comandă
(fără transport)
Cost livrare
Poșta Română
Cost livrare
curier rapid
peste 200 de Lei Gratuit Gratuit
între 100 de Lei și 199,99 de Lei Gratuit 9,98 Lei
între 50 de Lei și 99,99 de Lei 6,49 Lei 13,74 Lei
sub 50 de Lei 7,49 Lei 13,74 Lei
Pentru acordarea transportului gratuit liloo.ro nu ia în calcul eventualele discount-uri obținute prin plata cu card de credit / debit sau transfer bancar și / sau discount-urile obținute prin introducerea unui cupon de reducere.
Exemplu: Dacă înregistrați o comandă în valoare totală de 100 de Lei dar obțineți un discount de 2% pentru plata cu card de credit / debit noul total după discount va fi 98 de Lei iar transportul gratuit prin Poșta Română va fi menținut.
În funcție de volumul comenzilor liloo.ro poate preda coletul către transportator într-un interval cuprins între 5 ore si 4 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Statistici predare colete către transportator:
 • 30% din totalul comenzilor se predau transportatorului în ziua în care au fost plasate
 • 40% din totalul comenzilor se predau transportatorului în următoarea zi lucrătoare de la data plasării comenzii
 • 20% din totalul comenzilor se predau transportatorului în 2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii
 • 10% din totalul comenzilor se predau transportatorului în mai mult de 2 zile lucrătoare (între 3 zile lucrătoare și 4 zile lucrătoare) de la data plasării comenzii
Estimarea de livrare va fi furnizată telefonic în momentul confirmării comenzii.
liloo.ro folosește baze de date proprii și externe pentru detectarea tranzacțiilor frauduloase sau înregistrate cu rea voință.
liloo.ro își rezervă dreptul de a refuza anumite comenzi fără a se obliga să ofere explicații în acest sens.
Conform legislatiei din România contractul de vânzare se consideră semnat în momentul în care starea comenzii se modifică în "comandă acceptată". Modificarea stării se face după confirmarea telefonică a comenzii și acceptarea de către client a estimării de livrare. Clienții fără cont vor fi notificați prin email în legătură cu schimbarea stării comenzii iar clienții cu cont vor putea observa modificarea accesând lista de comenzi din cont.
liloo.ro își rezervă dreptul de a furniza informații anonimizate partenerilor pentru a contribui la detectarea tentativelor de fraudă și pentru a scădea incidența comenzilor înregistrate cu "rea voință". Conform legislației din România aceste informații nu pot cuprinde date cu caracter personal.


Definiții modalități de livrare:

 • Colet clasic - Poșta Română - oriunde în România - ridicare de la Oficiul Poștal
  Coletărie națională normală (clasică) - servicii prestate de către CN Poșta Română
  Cost transport:
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport mai mică de 50 de Lei - 6,29Lei + TVA » total 7,49Lei
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 50 de Lei și 99,99 de Lei - 5,45Lei + TVA » total 6,49Lei
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport peste 100 de Lei (sau egal) » Gratuit

  Coletul poate fi ridicat de la oficiul poștal de care aparțineți în baza unui document cară vă certifică identitatea (ex.: buletin, carte identitate).
  Coletele expediate cu acest serviciu au număr de tracking (AWB) și pot fi urmărite în timp real. Veți primi numărul de tracking prin SMS atunci când comanda pleacă de la noi.
  Estimare timp livrare furnizată de către CN Poșta Română: 3 zile lucrătoare.

 • Curier Rapid - oriunde în România - livrare la domiciliu
  Curierat rapid național - servicii prestate de către DPD România (Dynamic Parcel Distribution SA), GLS România (General Logistics Systems Romania SRL), Sameday (DELIVERY SOLUTIONS SA), CN Poșta Română (serviciul Prioripost)
  Cost transport:
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport mai mică de 100 de Lei - 11,55Lei + TVA » total 13,74Lei
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 100 de Lei și 199,99 de Lei - 8,39Lei + TVA » total 9,98Lei
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport peste 200 de Lei (sau egal) » Gratuit

  Livrarea prin curier rapid este posibilă pe tot teritoriul României.
  Coletul ajunge acasă sau la locul de muncă iar contravaloarea rambursului (dacă este cazul) va fi încasată de către reprezentantul curierului.
  În momentul confirmării comenzii vă vom informa în legătură cu societatea de curierat prin care se va efectua livrarea. Alegerea societății de curierat se face în funcție de localitatea de destinație astfel încât Dvs. să puteți primi cât mai repede comanda oriunde v-ați afla în România. 
  Coletele expediate cu acest serviciu au număr de tracking (AWB) și pot fi urmărite în timp real. Veți primi numărul de tracking prin SMS atunci când comanda pleacă de la noi.
  Pentru municipiile reședință de județ este posibilă și livrarea în zilele de Sâmbătă.
  Estimare timp livrare: următoarea zi lucrătoare (inclusiv Sâmbăta) pentru destinații aflate în municipii reședință de județ, 48 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate cu acces la un drum național, 72 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate din România.


Pentru toate modalitățile de transport plata produselor se face la destinație (ramburs), online prin card de debit sau credit procesat 3D Secure sau prin transfer bancar. 

Pentru comenzile ce depășesc suma de 100Lei (fără transport) beneficiați de transport gratuit prin Poșta Română - coletărie națională normală (clasică) - ridicare de la oficiul poștal.

Pentru comenzile ce depășesc suma de 200Lei (fără transport) beneficiați de transport gratuit prin Curier rapid național - livrare la domiciliu.
Estimari livrare furnizate de către societatea care asigură serviciile de transport:

 • Coletărie națională normală (clasică) - CN Poșta Română: 3 zile lucrătoare;
 • Curierat rapid național - următoarea zi lucrătoare (inclusiv Sâmbăta) pentru destinații aflate în municipii reședință de județ, 48 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate cu acces la un drum național, 72 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate din România.

liloo.ro își rezervă dreptul de a propune o variantă de transport alternativă pentru perioadele în care rețelele naționale de curierat sunt supraîncărcate.
Pentru estimare costuri transport internațional vă rugăm să ne contactați.