Informații livrare

Tabel comparativ cost livrare:


Total comandă
(fără transport)
Cost livrare
Poșta Română
Cost livrare
curier
Cost livrare
curier premium
peste 500 de Lei Gratuit Gratuit Gratuit
între 200 de Lei și 499,99 de Lei Gratuit Gratuit 9,98 Lei
între 100 de Lei și 199,99 de Lei Gratuit 9,98 Lei 19,99 Lei
între 50 de Lei și 99,99 de Lei 7,98 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
sub 50 de Lei 8,98 Lei 14,99 Lei 24,99 Lei
În funcție de volumul comenzilor, liloo.ro poate preda coletul către transportator într-un interval cuprins între 5 ore și 4 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Statistici predare colete către transportator:

 • 30% din totalul comenzilor se predau transportatorului în ziua în care au fost plasate
 • 40% din totalul comenzilor se predau transportatorului în următoarea zi lucrătoare de la data plasării comenzii
 • 20% din totalul comenzilor se predau transportatorului în 2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii
 • 10% din totalul comenzilor se predau transportatorului în mai mult de 2 zile lucrătoare (între 3 zile lucrătoare și 4 zile lucrătoare) de la data plasării comenzii

Estimarea de livrare va fi furnizată telefonic în momentul confirmării comenzii.

Statisticile de mai sus nu se aplică pentru perioadele foarte aglomerate (ex. Black Friday, perioada sărbătorilor de iarnă, etc.)
liloo.ro folosește baze de date proprii și externe pentru detectarea tranzacțiilor frauduloase sau înregistrate cu rea voință.

liloo.ro își rezervă dreptul de a refuza anumite comenzi fără a se obliga să ofere explicații în acest sens.
Conform legislatiei din România, contractul de vânzare se consideră semnat în momentul în care starea comenzii se modifică în "comandă acceptată" / "se procesează". Modificarea stării se face după confirmarea telefonică a comenzii și acceptarea de către client a estimării de livrare. Clienții fără cont vor fi notificați prin email în legătură cu schimbarea stării comenzii iar clienții cu cont vor putea observa modificarea accesând lista de comenzi din cont.

Definiții modalități de livrare:


 • Colet Poșta Română >> oriunde în România >> ridicare de la Oficiul Poștal
  Coletărie națională normală (clasică) - servicii prestate de către CN Poșta Română

  Cost transport:
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport mai mică de 50 de Lei » 8,98 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 50 de Lei și 99,99 de Lei » 7,98 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport peste 100 de Lei (sau egal) » Gratuit

  Coletul trebuie ridicat de la oficiul poștal de care aparțineți în baza unui document care vă certifică identitatea și adresa (ex.: buletin, carte identitate).
  Coletele expediate cu acest serviciu au număr de tracking (AWB) și pot fi urmărite în timp real. Veți primi numărul de tracking prin SMS atunci când comanda pleacă de la noi.
  Estimare timp livrare furnizată de către CN Poșta Română: 3-4 zile lucrătoare.

 • Curier >> oriunde în România >> livrare la domiciliu
  Curierat național - servicii prestate de către Sameday (DELIVERY SOLUTIONS SA), DPD (Dynamic Parcel Distribution SA), FAN Courier (FAN Courier Express SRL)

  Cost transport:
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport mai mică de 50 de Lei » 14,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 50 de Lei și 99,99 de Lei » 13,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 100 de Lei (sau egal) și 199,99 de Lei » 9,98 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport peste 200 de Lei (sau egal) » Gratuit

  Livrarea prin curier este posibilă pe tot teritoriul României.
  Coletul ajunge acasă sau la locul de muncă iar contravaloarea rambursului (dacă este cazul) va fi încasată de către reprezentantul curierului.
  În momentul confirmării comenzii vă vom informa în legătură cu societatea de curierat prin care se va efectua livrarea. Alegerea societății de curierat se face în funcție de localitatea de destinație astfel încât Dvs. să puteți primi cât mai repede comanda oriunde v-ați afla în România.
  Coletele expediate cu acest serviciu au număr de tracking (AWB) și pot fi urmărite în timp real. Veți primi numărul de tracking prin SMS atunci când comanda pleacă de la noi.
  Estimare timp livrare: următoarea zi lucrătoare pentru destinații aflate în municipii reședință de județ, 48 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate cu acces la un drum național, 72 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate din România.
  Pentru municipiile reședință de județ este posibilă uneori și livrarea în zilele de Sâmbătă. Este necesar să ne informați cu privire la preferința Dvs. de a se încerca și livrare Sâmbăta atunci când vă sunăm pentru confirmarea comenzii. Încercarea de livrare în zilele de Sâmbăta nu este garantată și se va efectua doar daca există disponibilitate din partea curierului de zonă.

 • Curier premium >> în rețeaua curierului >> livrare la domiciliu
  Curierat urban / suburban - servicii prestate de către FAN Courier (FAN Courier Express SRL)

  Cost transport:
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport mai mică de 50 de Lei » 24,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 50 de Lei și 99,99 de Lei » 23,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 100 de Lei (sau egal) și 199,99 de Lei » 19,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 200 de Lei (sau egal) și 499,99 de Lei » 9,98 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport peste 500 de Lei (sau egal) » Gratuit

  Livrarea prin curier premium este posibilă doar în localitățile din rețeaua FAN Courier. Consultă lista aici.
  Coletul ajunge acasă, la locul de muncă sau într-un depozit FAN Courier de unde poate fi preluat. Contravaloarea rambursului (dacă este cazul) va fi încasată de către reprezentantul curierului.
  Putem transmite curierului diverse instrucțiuni de livrare cum ar fi "livrare urgentă", "livrare după ora 16:00" (în zilele lucrătoare) sau "livrare Sâmbătă". Respectarea acestor instructiuni nu este garantată. Curierul va face tot posibilul să le respecte dacă timpul și traseul prestabilit îi permit.
  Estimare timp livrare: următoarea zi lucrătoare (inclusiv ziua de Sâmbătă dacă s-a solicitat livrare Sâmbăta).


Pentru toate modalitățile de transport, plata produselor se face la destinație (ramburs), online prin card de debit sau credit sau prin transfer bancar.

Pentru comenzile ce depășesc suma de 100Lei (fără transport) beneficiați de transport gratuit prin Colet Poșta Română >> oriunde în România >> ridicare de la Oficiul Poștal.

Pentru comenzile ce depășesc suma de 200Lei (fără transport) beneficiați de transport gratuit prin Curier >> oriunde în România >> livrare la domiciliu.

Pentru comenzile ce depășesc suma de 500Lei (fără transport) beneficiați de transport gratuit prin Curier premium >> municipii și suburbii >> livrare la domiciliu
Estimari livrare furnizate de către societatea care asigură serviciile de transport:

 • Coletărie națională - CN Poșta Română: 3-4 zile lucrătoare;
 • Curierat național - următoarea zi lucrătoare pentru destinații aflate în municipii reședință de județ, 48 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate cu acces la un drum național, 72 de ore pentru destinații aflate în orice altă localitate din România;
 • Curierat premium urban / suburban - următoarea zi lucrătoare.

liloo.ro își rezervă dreptul de a propune o variantă de transport alternativă pentru perioadele în care rețelele naționale de curierat sunt supraîncărcate.
Pentru estimare costuri transport internațional vă rugăm să ne contactați.