Informații livrare

Tabel comparativ cost livrare:


Total comandă
(fără transport)
Livrare standard
Poșta Română
Livrare standard
curier
Livrare urgentă
curier
(strict pentru plata prin card sau transfer bancar)
peste 500 de Lei Gratuit Gratuit Gratuit
între 200 de Lei și 499,99 de Lei Gratuit Gratuit 19,98 Lei
între 100 de Lei și 199,99 de Lei Gratuit 12,97 Lei 29,99 Lei
între 50 de Lei și 99,99 de Lei 11,98 Lei 15,98 Lei 33,99 Lei
sub 50 de Lei 12,98 Lei 16,99 Lei 34,99 Lei
În funcție de volumul comenzilor și de tipul de livrare selectat, liloo.ro poate preda coletul către transportator într-un interval cuprins între 5 ore și 4 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.


Livrare standard (Posta Romana sau curier) > statistici predare colete către transportator:

 • 15% din totalul comenzilor se predau transportatorului în ziua în care au fost plasate
 • 45% din totalul comenzilor se predau transportatorului în următoarea zi lucrătoare de la data plasării comenzii
 • 30% din totalul comenzilor se predau transportatorului în 2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii
 • 10% din totalul comenzilor se predau transportatorului în mai mult de 2 zile lucrătoare (între 3 zile lucrătoare și 4 zile lucrătoare) de la data plasării comenzii

Livrare urgentă (curier) > statistici predare colet catre transportator:

 • 95% din totalul comenzilor pentru care s-a selectat optiunea de livrare urgenta se predau transportatorului cel tarziu la sfarsitul urmatoarei zile lucratoare dupa plasarea comenzii
 • 5% din totalul comenzilor pentru care s-a selectat optiunea de livrare urgenta se predau transportatorului in 2 zile lucratoare dupa plasarea comenzii
  Comenzile cu livrare urgentă plasate până la ora 11:30 în zilele lucrătoare sunt predate de obicei transportatorului în după amiaza aceleiași zile și au mari șanse să ajungă la destinație în următoarea zi lucrătoare. 

Estimarea de livrare va fi furnizată telefonic în momentul confirmării comenzii.

Statisticile de mai sus nu se aplică pentru perioadele foarte aglomerate (ex. Black Friday, perioada sărbătorilor de iarnă, starea de urgenta, etc.). Vom prioritiza livrările urgente și în aceste perioade dar nu ne putem asuma respectarea termenilor.
liloo.ro folosește baze de date proprii și externe pentru detectarea tranzacțiilor frauduloase sau înregistrate cu rea voință.

liloo.ro își rezervă dreptul de a refuza anumite comenzi fără a se obliga să ofere explicații în acest sens.
Conform legislatiei din România, contractul de vânzare se consideră semnat în momentul în care starea comenzii se modifică în "comandă acceptată" / "se procesează". Modificarea stării se face după confirmarea telefonică a comenzii și acceptarea de către client a estimării de livrare. Clienții fără cont vor fi notificați prin email în legătură cu schimbarea stării comenzii iar clienții cu cont vor putea observa modificarea accesând lista de comenzi din cont.

Definiții modalități de livrare:


 • Colet Poșta Română >> oriunde în România >> ridicare de la Oficiul Poștal
  Coletărie națională normală (clasică) - servicii prestate de către CN Poșta Română

  Cost transport:
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport mai mică de 50 de Lei » 12,97 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 50 de Lei și 99,99 de Lei » 11,98 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport peste 100 de Lei (sau egal) » Gratuit

  Coletul trebuie ridicat de la oficiul poștal de care aparțineți în baza unui document care vă certifică identitatea și adresa (ex.: buletin, carte identitate).
  Coletele expediate cu acest serviciu au număr de tracking (AWB) și pot fi urmărite în timp real. Veți primi numărul de tracking prin SMS atunci când comanda pleacă de la noi.
  Estimare timp livrare furnizată de către CN Poșta Română: 3-5 zile lucrătoare.

 • Curier >> oriunde în România >> livrare la domiciliu
  Curierat național - servicii prestate de către Sameday (DELIVERY SOLUTIONS SA) și DPD (Dynamic Parcel Distribution SA) 

  Cost transport:
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport mai mică de 50 de Lei » 16,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 50 de Lei și 99,99 de Lei » 15,98 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 100 de Lei (sau egal) și 199,99 de Lei » 12,97 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport peste 200 de Lei (sau egal) » Gratuit

  Livrarea prin curier este posibilă pe tot teritoriul României.
  Coletul ajunge acasă sau la locul de muncă iar contravaloarea rambursului (dacă este cazul) va fi încasată de către reprezentantul curierului.
  În momentul confirmării comenzii vă vom informa în legătură cu societatea de curierat prin care se va efectua livrarea. Alegerea societății de curierat se face în funcție de localitatea de destinație astfel încât Dvs. să puteți primi cât mai repede comanda oriunde v-ați afla în România.
  Coletele expediate cu acest serviciu au număr de tracking (AWB) și pot fi urmărite în timp real. Veți primi numărul de tracking prin SMS atunci când comanda pleacă de la noi.
  Estimare timp livrare: 1-2 zile lucrătoare pentru destinații aflate în municipii reședință de județ, 2-3 zile lucrătoare pentru destinații aflate în orice altă localitate cu acces la un drum național, 3-4 zile pentru destinații aflate în orice altă localitate din România.
  Pentru municipiile reședință de județ este posibilă uneori și livrarea în zilele de Sâmbătă. Este necesar să ne informați cu privire la preferința Dvs. de a se încerca și livrare Sâmbăta atunci când vă sunăm pentru confirmarea comenzii. Încercarea de livrare în zilele de Sâmbăta nu este garantată și se va efectua doar daca există disponibilitate din partea curierului de zonă.

 • Livrare urgentă >> orașe mari și municipii >> livrare la domiciliu
  Curierat urban / suburban - servicii prestate de către Sameday (DELIVERY SOLUTIONS SA) și DPD (Dynamic Parcel Distribution SA)

  Cost transport:
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport mai mică de 50 de Lei » 34,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 50 de Lei și 99,99 de Lei » 33,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 100 de Lei (sau egal) și 199,99 de Lei » 29,99 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport între 200 de Lei (sau egal) și 499,99 de Lei » 19,98 Lei (TVA inclus)
  Pentru comenzi cu valoare totală exclusiv transport peste 500 de Lei (sau egal) » Gratuit

  Livrarea urgentă este disponibilă în orașe mari (peste 20.000 locuitori) și municipii.
  Coletul ajunge acasă, la locul de muncă sau într-un depozit al partenerului de curierat de unde poate fi preluat. Serviciul poate fi selectat doar în cazul plății prin card credit / debut sau prin transfer bancar (ordin de plată).
  Estimare timp livrare: 1-2 zile lucrătoare (de obicei următoarea zi lucrătoare + sâmbăta).


Pentru livrarea standard, plata produselor se face la destinație (ramburs), online prin card de debit sau credit sau prin transfer bancar.

Pentru livrarea urgentă, plata produselor se face online prin card de debit sau credit sau prin transfer bancar.


Pentru comenzile ce depășesc suma de 100Lei (fără transport) beneficiați de livrare standard gratuită prin Colet Poșta Română >> oriunde în România >> ridicare de la Oficiul Poștal.

Pentru comenzile ce depășesc suma de 200Lei (fără transport) beneficiați de livrare standard gratuită prin Curier >> oriunde în România >> livrare la domiciliu.

Pentru comenzile ce depășesc suma de 500Lei (fără transport) beneficiați de livrare urgentă gratuită în municipii și orașe mari
Estimari livrare furnizate de către societatea care asigură serviciile de transport (se referă la timpul de tranzit, citiți mai sus pentru estimări de procesare comanda):

 • Coletărie națională - CN Poșta Română: 3-5 zile lucrătoare;
 • Curierat național - 1-2 zile lucrătoare pentru destinații aflate în municipii reședință de județ, 2-3 zile lucrătoare pentru destinații aflate în orice altă localitate cu acces la un drum național, 3-4 zile lucrătoare pentru destinații aflate în orice altă localitate din România;
 • Livrare urgentă - 1-2 zile lucrătoare (de obicei următoarea zi lucrătoare + sâmbăta).

liloo.ro își rezervă dreptul de a propune o variantă de transport alternativă pentru perioadele în care rețelele naționale de curierat sunt supraîncărcate.
Pentru estimare costuri transport internațional vă rugăm să ne contactați.