Despre noi

De ce liloo? Pentru că nu suntem doar un alt magazin on-line care vinde haine de copii.


De fapt, noi ne mândrim cu peste 15 ani de experiență în domeniul textilelor care ne-au ajutat să înțelegem, în mod profesionist, care sunt nevoile pielii copiilor de la naștere până în adolescență astfel încât să le putem crea haine sigure și confortabile.

Și nu ascultăm doar de tehnicieni, ci și de nevoile mămicilor (și tăticilor) care pot astfel să ne aleagă cu încredere atunci când decid garderoba copiilor. Cu grijă, ne selectăm singuri bumbacul fin, capsele, imprimeurile și chiar ața de cusut, nu doar pentru a asigura respectarea standardelor EU în materie de textile, dar și pentru a crea hăinuțe colorate, distractive, pe placul copiilor și al părinților.


Facem totul aici în România: design, croială, vânzare și distribuție și astfel reușim să fim alături de toți clienții cu soluții pentru o grijă zilnică a tuturor părinților: "cum îmi îmbrac copilul cu hăinuțe din materiale de calitate, distractive și la un preț accesibil?"


Ne bucurăm să ne împărtășiți opiniile, sugestiile și criticile la contact@liloo.ro sau prin completarea formularului de aici. Vă așteptăm și în online media pe https://www.facebook.com/hainute.liloo