De ce sa-i scrii lui Mos Craciun?

Publicat de Lucian 19.12.2023 0 Comentarii

Mos Craciun este cel care aduce speranta in inimile copiilor. Ei il asteapta tot anul cu speranta ca de Craciun vor primi darurile mult visate. Astfel, putem spune ca Mos Craciun este simbolul sarbatorilor de iarna. De aceea, majoritatea copiilor s-au obisnuit sa-i scrie in fiecare an lui Mos Craciun. Ei fac acest lucru pentru ca Mos Craciun inspira bunatate si sunt siguri ca el iubeste toti copiii. Este un Mos care stie sa asculte si sa respecte dorintele copiilor. Daca parintii vor sa pastreze magia sarbatorilor de iarna, atunci ei pot discuta cu cei mici despre Mos Craciun, despre scrisoarea pentru acest personaj, despre pregatirea prajiturilor si a paharului cu lapte pentru Mos Craciun si a morcovilor pentru reni. Scrisoarea intareste credinta copilului ca Mosul este real si nu reprezinta doar o inventie.

 

 

Glob cu Mos Craciun 1

 

 

Unde trebuie sa trimita copiii scrisorile?

 

 

Copiii pragatesc din timp scrisorile care vor ajunge la locuinta Mosului si unde sunt trecute cele mai arzatoare dorinte ale lor. Casa Mosului unde ajung scrisorile este in Laponia. Scrisorile sunt trimise la adresa postala:

  1. Santa Claus Main Post Office, Artic Circle, Rovaniemi, Finland
  2. Canada Post  - Santa Claus, North Pole, Canada, Hoh oho

 

 

Mos Craciun

 

 

Ce cadouri ar putea sa primeasca copiii de la Mos Craciun?

 

 

Exista multe variante atunci cand dorim sa cumparam cadouri pentru copii, indiferent ca sunt proprii copii, nepoti, verisori, copiii prietenilor sau ai rudelor. Hainele, dulciurile si jucariile sunt cele mai potrivite cadouri.

 

Hai sa transformam magia Craciunului in realitate si sa-l ajutam pe Mos Craciun sa puna cele mai frumoase cadouri sub brad! In ceea ce priveste hainutele pentru copii, magazinul online liloo iti vine in ajutor. Ca mamica, trebuie sa fii atenta in alegerea vestimentatiei copilului tau. Hainutele trebuie sa fie comode, calduroase si sa protejeze pielea sensibila a micutului. Din fericire, exista haine pentru bebelusi accesibile care intrunesc toate aceste caracteristici! Le gasesti la noi in magazin!

 

Cel mai inspirat cadou il reprezinta pijamalele. Copilul va fi incantat sa gaseasca sub brad, printre cadouri, pijamale cu imprimeuri haioase si vesele. Avem modele de pijamale cu stelute, dinozauri, baloane, masinute, pisicute dar si modele uni. Copilul adoarme mai repede atunci cand este imbracat cu o pijama confortabila iar dimineata se trezeste odihnit si pregatit pentru o noua zi plina de activitati.

 

 

Hainute Yayk bumbac organic

 

 

Printre dulciuri si jucarii, un trening va fi apreciat de copil. Copiii adora hainele lejere care nu limiteaza energia imensa. Avem modele cu fermoar sau fara, cu gluga sau fara gluga. Ramane doar sa alegeti treningul potrivit.

 

Esti nasa, bunica sau matusa si vrei sa cumperi cadouri pentru copilasi dragalasi? Incearca body-urile helanca! Mamica va aprecia enorm alegerea ta. In zilele racoroase body-ul helanca protejeaza gatul sensibil al bebelusului. Gulerul se poate purta ridicat sau se poate indoi. Manecile body-ului sunt lungi si acopera foarte bine incheieturile pentru a le proteja de frig in sezonul rece.

 

 

Bebelus cu cadou

 

 

Acestea au fost doar cateva sugestii. La noi in magazin gasesti mai multe categorii de hainute ce s-ar potrivi copiilor tai: fesuri, salopete, colanti, bluze, lenjerie de corp si seturi pentru bebelusi. Exploreaza site-ul si prinde reducerea de 20% existenta la toate produsele in luna decembrie!

 

Echipa Liloo va ureaza: Craciun fericit si un an nou cu impliniri!

 

imagini: Unsplash & Liloo 

Scrie un comentariu