Seturi utile pentru copii si bebelusi!

Publicat de Madalina 24.06.2022 0 Comentarii

Odata cu sosirea verii, parintii sunt extrem de incantati sa le ofere micutilor tot felul de obiecte vestimentare. Cu totii petrecem mai mult timp afara si de aici si dorinta dar si necesitatea de a schimba mereu hainutele copiilor. Imbracamintea este o parte importanta a vietii de zi cu zi si tocmai de aceea trebuie sa fie cat mai comoda si confectionata din materiale de calitate, prietenoase cu pielea sensibila a micutilor. Trebuie sa imbracam copiii adecvat pentru diversele activitati pe care le desfasoara, dar si pentru evenimentele din viata lor. Din acest motiv am adaugat pe site-ul liloo diverse seturi utile pentru copii si bebelusi, adecvate pentru orice moment din viata micutilor.

 

 

Costumase de vara

 

 

seturi vara

 

 

Vara este anotimpul cel mai apreciat de copii, anotimpul in care vacanta mult asteptata isi face aparitia. Insa, vacanta nu poate fi perfecta fara cateva modele de costumase de vara din doua piese, comode si expresive, cu imprimeuri la moda ce ii vor cuceri pe prichindei de la prima privire si, desigur, de la prima purtare. Puteti opta pentru costume din doua piese, tricou si pantaloni scurti – pentru baietei, sau maiou si fustita – pentru fetite. Pentru realizarea compleurilor se foloseste bumbac 100%, pentru a preveni transpiratia si a permite pielii copilului sa respire in voie. Materialul permite foarte multa libertate de miscare si se asaza foarte bine pe corp, oferind toate avantajele unei piese vestimentare potrivite pentru toata ziua. Imbinand confortul cu designul trendy, costumasele confectionate in atelierul Liloo sunt perfecte pentru tinutele lejere ale copiilor!

 

 

Costume de trening

 

 

seturi toamna-iarna

 

 

Indiferent de anotimp, un costum de trening este necesar. Chiar si vara, dupa ce ploua, sau seara cand te plimbi pe malul marii unde briza se face simtita mai intens, este necesar un costum de trening. Treningul este o piesa vestimentara de baza in garderoba copiilor. Este ideal pentru a fi purtat atat la gradinita sau la scoala, cat si in casa sau afara la joaca. Fie ca alegeti un trening casual, format din bluza si pantaloni cu buzunare, sau un model mai deosebit, compus din hanorac si pantaloni cu turul lasat, trebuie sa stiti ca materialul folosit la confctionarea acestora este de o calitate deosebita, bumbac 100%, tip french terry. Croiala lejera nu limiteaza miscarile copilului iar cusaturile fine nu creeaza disconfort in timpul purtarii. Atat bluza de trening cat si hanoracul sunt prevazute cu mansete usor elastice atat la maini cat si la baza. Pantalonii sunt atat cu banda elastica in talie cat si cu snur, pentru o mai buna fixare. Sunt prevazuti si cu doua buzunare frontale. Treningul este un „must have” atunci cand vorbim despre tinute lejere si comode.

 

 

Seturi de botez

 

 

set botez

 

 

Botezul unui copil este o binecuvantare iar nasii devin parinti spirituali pentru copilasul ce urmeaza a fi botezat. In ziua ceremoniei religioase de botez, nasii asigura tot ceea ce este necesar pentru crestinarea copilului. Pentru a veni in intampinarea nasilor Liloo le ofera setul pentru botez care include toate elementele necesare pe parcursul ceremoniei. Avand in vedere ca la astfel de evenimente atat parintii cat si nasii nu au mult timp pentru a alerga prin magazine, echipa Liloo a creat acest set special. Poti achizitiona setul de botez compus din: fasa de botez, prosop cu gluga, paturica si crasma. Toate produsele ce fac parte din setul de botez sunt confectionate din bumbac de calitate superioara, ce nu irita pielea micutilor. Fiecare articol vestimentar ales ca parte componenta a acestui set asigura confort!

 

 

Set mot

 

 

set mot baiat-fata

 

 

Taierea motului este o traditie importanta si un moment de bucurie pentru intreaga familie. Daca nu stii ce hainute sa alegi pentru acest eveniment, echipa liloo iti vine in ajutor cu seturile pentru mot atat pentru fetite cat si pentru baietei. Seturile sunt prevazute cu hainele necesare indiferent de anotimpul in care are loc marele eveniment. Fiecare hainuta aleasa ca parte componenta a acestui set asigura confort si libertate de miscare. Materialele din care sunt confectionate aceste hainute sunt de calitate superioara, rezistente la spalari multiple, iar imprimeurile sunt realizate prin serigrafie multistrat de inalta rezolutie sau imprimeu texturat, ce nu irita pielea sensibila a copilului. Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment important va invitam sa cititi articolul de blog accesand urmatorul link: https://www.liloo.ro/blog/esti-nasa-si-te-pregatesti-sa-iei-motul-finutei-sau-finutului-tau-afla-de-la-noi-ce-trebuie-sa-faci.

 

 

Seturi bebelusi

 

 

seturi bebelusi

 

 

Cel mai important criteriu de selectie al hainutelor pentru bebelusi este calitatea materialului, tocmai de aceea pe Liloo gasesti seturi bebelusi confectionate cu multa dragoste din bumbac natural de calitate superioara. Le oferim celor mici seturi versatile, potrivite atat pentru baietei cat si pentru fetite. Acestea pot fi purtate atat in casa, la somn, cat si la plimbare. Pe langa calitatea superioara si versatilitatea lor, acestea sunt deosebit de confortabile, previn transpiratia excesiva si le ofera bebelusilor libertate de miscare si confort in fiecare moment. Toate hainutele si seturile noastre sunt realizate respectand cele mai riguroase norme de siguranta, din bumbac de calitate, folosind vopsele ecologice pe baza de apa, care nu irita pielea celor mici. Imbinand confortul cu designul trendy, seturile pentru bebelusi confectionate in atelierul Liloo, sunt perfecte pentru tinutele lejere dar in acelasi timp le ofera o tinuta chic copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 12 luni. Este momentul sa pui in cosul de cumparaturi seturile de bebelusi pe care le indragesti si doresti sa faca parte din garderoba copilului tau!

 

 

Seturi pentru gradinita si cresa

 

 

set gradinita-cresa primavara-vara fata

 

 

Daca nu ai timpul necesar sa-i pregatesti hainutele pentru gradinita sau cresa copilului tau, liloo iti vine in ajutorul cu seturile pentru gradinita si cresa! Atunci cand micutul tau incepe cresa sau gradinita iti dai seama cat de mult si cat de repede a crescut. Aceasta noua etapa din viata oricarui parinte este plina de emotii si framantari specifice oricarui nou inceput. Pentru a trece cat mai usor peste grija hainutelor necesare la cresa sau gradinita, la liloo gasiti saculetul ce contine articolele vestimentare necesare micutilor. Saculetul contine haine incepand de la „piele” (maiou, chiloti) pana la prosopele, pijamale si haine viu colorate ce intregesc tinuta. Setul este compus din hainute adaptate fiecarui loc in care cel mic isi petrece timpul dar si potrivite oricarui anotimp. Toate articolele parte componenta a acestui set au rolul de a oferi confort termic, lejeritate, iar materialele din care sunt confectionate sunt de calitate superioara, rezistente la spalari si purtari multiple. Imprimeurile sunt realizate prin serigrafie multistrat de inalta rezolutie sau imprimeu texturat, ce nu irita pielea sensibila a copilului.

 

Indiferent cu ce ocazie cumparam hainute prichindeilor nostri, acesta este un motiv de bucurie. Hainutele pentru copii sunt intotdeauna cele mai dragalase lucruri pentru ca sunt pline de culoare, veselie si au modele simpatice. Te asteptam sa accesezi site-ul Liloo de unde poti achizitiona setul dorit in functie de necesitate!

 

imagini: Liloo

Scrie un comentariu