Ati pregatit garderoba copiilor pentru toamna?

Publicat de Madalina 30.09.2021 0 Comentarii

A venit toamna! Caldura verii dispare incet, incet iar racoarea toamnei este la orizont. Acum, in fiecare familie apar provocari legate de garderoba celor mici. Hainutele pe care le-a purtat copilul anul trecut au ramas mici, mamicile care trebuie sa nasca sau abia au nascut, trebuie sa pregateasca hainute adecvate anotimpului pentru minunea care apare in viata lor. Avand in vedere situatia actuala, in care acest virus ne-a schimbat total viata, este recomandat sa cautam pe site-urile de profil hainute mai groase in culori vesele. Si micutii trebuie sa aiba o garderoba a lor! Modul in care trebuie imbracat un copil este foarte important din mai multe puncte de vedere: sanatate, personalitate, estetic. Atunci cand se schimba anotimpul, apar mai multe intrebari sacaitoare:

 

 

Copil in padure

 

 

1.Cum trebuie sa-mi imbrac copilul toamna? Cat de groase trebuie sa fie hainele pe care le poarta copilul?

 

 

Fiecare copil este unic si nu exista o reteta pentru felul in care trebuie imbracat copilul. Cu timpul, fiecare parinte capata experienta proprie si stie exact cum trebuie sa-si imbrace copilul. Mai jos enumeram cateva idei importante, care trebuiesc retinute:

 

  • Indiferent de varsta, copilul nu trebuie imbracat prea gros. Este recomandata imbracarea copilului in mai multe straturi. Atunci cand este mai cald, se poate renunta la un strat. Atentie! Cand intrati de afara intr-un spatiu incalzit, se da jos un strat de haine.

 

  • Intodeauna copilul trebuie imbracat cu marimea potrivita in asa fel incat el sa se poata misca in voie.

 

  • Hainutele trebuie sa fie confectionate din materiale naturale.

 

  • Sa fie alese modele de haine usor de imbracat si dezbracat.

 

  • Sa se tina cont de temperatura de afara si de zona unde va aflati.

 

  • Trebuie facuta o lista cu hainele necesare pentru toamna.

 

Intra pe site-ul liloo.ro unde vei gasi hainute confectionate din cele mai naturale si calitative materiale. Vei gasi articole vestimentare atat pentru bebelusi cat si pentru copii mai mari. Hainutele sunt confectionate din materiale uni, in culori vesele, sau cu imprimeuri colorate. Vopseaua folosita pentru imprimeuri este ecologica, pe baza de apa, prietenoasa cu pielea puiului tau, dar si cu mediul inconjurator.

 

 

Hainute liloo

 

 

2. Ce hainute trebuie sa contina lista de cumparaturi pentru toamna?

 

 

Toamna este un anotimp al contrastelor. Zilele de toamna sunt diferite. Temperaturile oscileaza: in aceeasi zi dimineata si seara sunt temperaturi scazute iar uneori dupa-amiaza este mai cald. Avand in vedere recomandarea specialistilor ca in anotimpul rece copilul sa fie imbracat in straturi, iata cateva idei de hainute pe care le puteti achizitiona de pe site-ul Liloo.ro:

 

  • Primul strat: Body maiou, Maiou+ Chiloti

 

 

Body liloo

 

 

  • Stratul doi:Body maneca lunga, Body tip helanca, Tricou maneca lunga, Helanca

 

  • Stratul trei: Hanorac cu gluga, Bluza de trening, Pantaloni de trening

 

  • Pentru cap : Caciulite, Bonete, Fes, Set fes si fular

 

  • Pentru picioare: Sosete, Ciorapi, Botosei

 

  • Pentru somn : Salopete maneca lunga, Pijamale primavara-toamna

 

 

Salopete liloo

 

 

  • Pentru bebelusii mici care inca nu merg si ies afara in carucior: paturele

 

 

Paturele Liloo

 

 

3. Care este legatura dintre sanatate si hainele pe care le poarta copilul?

 

 

Mterialele din care sunt fabricate hainele pe care le poarta copiii, sunt cele care au influenta asupra sanatatii. Acorda atentie materialului atunci cand faci o noua achizitie pentru garderoba de toamna a copilului tau! Opteaza pentru haine din materiale naturale: bumbac, lana. Astfel, copilul tau va avea un confort termic optim. La orice sesiune de cumparaturi, balanta trebuie sa incline asupra calitatii si nu a cantitatii. Informeaza-te corect! Atunci cand intri pe un site, tentatiile sunt mari. De aceea este bine sa citesti cu atentie descrierea produsului. In descriere ai detalii despre: compozitia materialului, grosimea materialului, confectionarea produsului, instructiuni de spalare, etc. Pielea copilului este mult mai sensibila decat cea a unui adult. Conform specialistilor in domeniul medical, un material necorespunzator poate provoca alergii si dermatite. In acest sens este bine de stiut ca exista o clasificare a materialelor certificate OEKO-TEX. Materialele certificate OEKO-TEX clasa I, sunt recomandate pentru bebelusi si copii pana la 3 ani, avand cel mai inalt nivel de strictete in ceea ce priveste substantele chimice. Pentru mai multe detalii va recomandam sa cititi articolul nostru: „De ce foloseste Liloo Baby materiale certificate calitativ OEKO-TEX Clasa I pentru confectiile sale?

 

Atunci cand copilul se dezvolta normal apar semne vizibile in ceea ce priveste personalitatea lui. Acest lucru are influenta si in vestimentatie. Incepand cu varsta de 2 ani, copilul are preferinte. Isi alege culoarea si hainuta preferata. Sa-l lasam sa aleaga! Interventia mamei trebuie facuta intr-un mod diplomat pentru a nu-l afecta emotional. Aspectul estetic are si el o influenta pozitiva asupra copilului.

 

 

Copii imbracati in spiderman

 

 

Inca din cele mai vechi timpuri exista o legatura strinsa intre om si vestimentatie. Asa a aparut proverbul: „ Haina face pe om!” Pregateste garderoba de toamna a copilului tau cu hainute confortabile, din materiale de calitate in culorile frumoase ale toamnei.

 

Dragi parinti, sunteti pregatiti sa incepeti sesiunea de shopping pentru garderoba de toamna a copilului? Va asteptam pe site-ul Liloo.ro!

 

imagini: Depositphotos, Unsplash & Liloo

 

 

Scrie un comentariu