Ultima moda: cum sa porti haine asortate mama-copii

Publicat de Madalina 16.03.2021 0 Comentarii

Vine, vine primavara! Asta inseamna ca urmeaza un anotimp in care tu si copilasii tai va veti petrece majoritatea timpului afara, fie in parc, fie la diferite evenimente sociale. Singura metoda de a face ca aceste activitati sa devina si mai distractive decat sunt deja ar fi sa te asortezi cu prichindelul tau.

 

 

Mamica si fetita cu cateii la plimbare 1

 

 

Indiferent daca esti mamica de baietel, fetita sau ai mai multi copii, este posibil sa va asortati hainutele pentru a exprima conexiunea unica si formidabila care exista intre voi!

 

Nu doar ca vei demonstra cat de puternica este legatura dintre tine si prichindeii tai, dar veti arata extraordinar si veti atrage toate privirile. Va fi ca si cum ai o sora sau un frate geaman, doar ca putin mai mic si mai simpatic.

 

Asadar, iata cateva sugestii pentru a-ti asorta tinuta cu hainutele pentru copii achizitionate de la Liloo.ro , magazinul preferat al mamicilor din Romania!

 

 

Alege hainute in aceeasi culoare!

 

 

Aceasta este cea mai simpla metoda de a te asorta cu puiul tau! Sa alegi o singura culoare pentru ambele tinute arata foarte cool si nu iti da mari batai de cap.

 

 

Mamica cu baietelul

 

 

Daca esti mamica unui nou-nascut, nu trebuie decat sa alegi un costumas pentru bebe , in doua piese. Confectionat din catifea de calitate inalta, costumasul ii asigura puiului tau tot confortul termic necesar. Poarta si tu o tinuta in aceeasi nuanta cu cea a micutului tau si veti atrage toate privirile!

 

 

Poarta un accesoriu care sa se asorteze cu hainuta micutului

 

 

Asemanatoare cu prima varianta, aceasta metoda de asortare este mult mai simpla si mai rapida. Sa zicem ca ti-ai imbracat copilasul in hainute fuchsia. In cazul acesta, poti purta o esarfa fuchsia sau o fusta in aceeasi culoare.

 

Astfel, vei exprima conexiunea pe care o ai cu puiul tau in timp ce amandoi veti reusi sa va pastrati unicitatea. De cele mai multe ori, detaliile fac diferenta si, cu o astfel de alegere, vei asigura o aparitie impresionanta impreuna cu copilasul tau.

 

 

Propune-le copiilor sa te ajute

 

 

Dupa cum stii, copilasii adora orice activitate realizata impreuna, asa ca de ce sa nu ii rogi sa te ajute sa alegeti tinutele asortate impreuna? Daca esti mama unei fetite, trebuie sa incerci acest joc macar o data, avand in vedere ca fetele adora sa se imbrace in fel si fel de tinute.

 

 

Mamica cu fetita

 

 

Explica-i ca urmeaza sa iesiti in oras purtand haine care sa se asorteze si las-o pe ea sa aleaga hainutele. Acest joculet va va apropia si, mai mult, va fi foarte interesant pentru copilasi. Cat sunt mici, ei inca invata sa faca asocieri si corelatii. Astfel, alegerea hainelor tale si ale lor va semana cu un joc de puzzle inedit si extrem de interactiv.

 

Astfel, ar trebui sa incerci macar o data sa asortezi hainutele pentru copii cu tinuta ta! Dincolo de faptul ca vei avea parte de multa atentie si admiratie din partea celor din jur, vei obtine niste fotografii uimitoare, la care te vei uita cu drag peste ani.

 

imagini: Depositphotos

 

Scrie un comentariu