Top 5 haine pentru copii pe care trebuie sa le iei cu tine in vacanta

Publicat de LILOO 30.08.2017 0 Comentarii

Atunci cand mergi in vacanta cu cei mici, indiferent de durata sederii, bagajul este foarte important: nu trebuie sa iei cu tine prea multe haine care pot supraaglomera inutil bagajul, dar nici nu trebuie sa uiti obiecte vestimentare esentiale.

 

Haine de copii pentru vacanta

 

Pentru a avea o lista deja pregatita, pe care doar sa o consulti inainte de plecare, noi iti oferim un top 5 haine pentru copii esentiale pe care trebuie sa le contina bagajul tau atunci cand pleci cu cei mici in vacanta, indiferent de destinatia aleasa:

 

 

1. Lenjerie intima

 

Atunci cand ne gandim ce haine pentru copii trebuie sa luam cu noi, primul lucru la care ne gandim este lenjeria intima. Avand in vedere ca lenjeria intra direct in contact cu pielea copilului, care este foarte delicata si sensibila, trebuie sa te asiguri ca ii cumperi acestuia doar articole confectionate din cele mai bune materiale.

 

Pe site-ul nostru gasesti boxeri cu banda, realizati din bumbac moale, de calitate, care nu irita pielea copilasului şi care ii confera tot confortul de care are nevoie in fiecare moment. De asemenea, sistemul de sustinere este din elastic tip banda, calibrat pentru potrivire perfecta si pentru a-i oferi prichindelului libertate maxima de miscare. Daca vorbim despre cate perechi trebuie sa iei cu tine, atunci acest lucru depinde de cat timp veti fi plecati.

Pentru un sejur de 5 zile, se recomanda sa ai la tine 3 perechi de chiloti si 2 perechi de boxeri. 

 

 

2. Maiouri

 

Maiourile se incadreaza in categoria de haine pentru copii care pot fi purtate atat pe dedesubtul altor obiecte vestimentare, in zilele mai racoroase, cat si ca atare, in zilele calduroase de vara.

 

Pielea celor mici este foarte delicata si sensibila, mai ales pe timpul verii, din cauza temperaturilor ridicate si a transpiratiei abundente. De aceea, trebuie intotdeauna sa-ti imbraci micutul numai cu haine pentru copii realizate din bumbac natural, de calitate superioara, care nu ii irita pielea si care nu ii provoaca reactii alergice.

 

Maioul bleumarin de la Liloo este un articol vestimentar versatil, excelent pentru zilele calduroase petrecute pe malul marii, deoarece fibrele naturale din care este confectionat impiedica transpiratia excesiva si ii ofera celui mic tot confortul de care are nevoie. De asemenea, este perfect pentru a fi purtat pe dedesubtul altor hainute, atat la mare, cat si la munte.

Pentru un sejur de 5 zile, iti recomandam sa ai in bagaj 3 maiouri, pe care sa le poti interschimba sau pe care sa le poti spala usor. 

 

 

3. Tricouri si pantaloni scurti

 

Stim cu totii cat de neastamparati pot fi cei mici, de aceea trebuie sa incluzi in bagajul tau doar haine pentru copii din materiale de calitate, care sa nu fie incomode si care sa reziste la uzura zilnica din timpul vacantei. 

 

Tricourile marca Liloo sunt confectionate din bumbac subtire, moale si racoros. Croiul lejer al acestora este ideal pentru zilele calduroase de vara petrecute la malul marii, cat si pentru un sejur la munte, deoarece lasa pielea sa respire. Totodata, pot fi asortate atat la blugi, cat si la pantaloni scurti sau la pantaloni de trening si pot fi purtate atat in camera de hotel sau la pensiune, cat si la joaca sau la o plimbare in aer liber. 

 

Pe langa tricouri, ar trebui sa incluzi in bagajul tau si pantaloni scurti. Realizati tot din fibre naturale de calitate, pantalonasii scurti de la Liloo ii vor oferi celui mic o libertate incredibila de miscare si il vor face sa se simta bine in fiecare moment in care ii poarta! De asemenea, sistemul de sustinere al pantalonasilor este realizat dintr-un material elastic, calibrat pentru a oferi confort si suport in fiecare moment.

Pentru un sejur de 5 zile iti recomandam sa ai la tine 5 tricouri cu maneca scurta si 5 perechi de pantaloni scurti.

 

 

4. Pijamale

 

Pijamalele fac parte din categoria hainelor pentru copii care nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau. Potrivite atat pentru copilasii cu un somn mai agitat, cat si pentru cei cu un somn mai linistit, pijamalele cu maneca scurta de la Liloo sunt realizate din bumbac natural de calitate superioara, care lasa pielea sa respire si impiedica transpiratia excesiva din timpul somnului. 

 

Astfel, cei mici vor avea un somn odihnitor si nu vor fi extenuati sau prost dispusi pe perioada vacantei.

Pentru un sejur de 5 zile, recomandam sa ai la tine 2 pijamale, pe care sa le poti varia sau spala usor in cazul unor "accidente" nocturne.

 

 

5. Haine pentru copii ceva mai groase

 

Chiar daca mergi la mare sau la munte, exista momente in care vremea nu este tocmai prielnica si ar trebui sa fii intotdeauna pregatita. De aceea, iti recomandam sa ai la tine si haine pentru copii ceva mai groase, pentru acele zile sau nopti mai friguroase.

 

De exemplu, bluza cu maneca lunga turcoaz poate fi purtata atat afara, cat si in casa. Confectionata din acelasi bumbac natural de calitate ca restul hainutelor marca Liloo, aceasta bluza poate fi purtata fie ca atare, fie cu un maiou pe dedesubt sau cu o bluzita de trening pe deasupra. Recomandam sa ai la tine doua astfel de bluze.

 

De asemenea, ar trebui sa ai la tine si doua perechi de pantaloni de trening, dintre care o pereche sa fie mai subtire si una mai groasa, ca sa fii pregatita pentru orice variatie de temperatura. 

 

Speram ca articolul nostru te-a ajutat sa poti pune la punct un bagaj potrivit pentru orice plecare, care sa contina haine pentru copii potrivite pentru orice moment si pentru orice destinatie.
Tot ce mai ramane de facut este sa va bucurati de clipele frumoase pe care le veti petrece impreuna! Distractie placuta!


imagine: bigstock

Scrie un comentariu