Tips & tricks: cum sa imbraci copilul mofturos

Publicat de LILOO 12.06.2018 0 Comentarii

Hainute pentru copii mofturosi

 

 

Dupa ce implinesc varsta de doi anisori, copilasii, de cele mai multe ori fetitele fac tot felul de mofturi la imbracat.

Indiferent ca afara ninge, ploua sau este foarte cald piticul vrea sa poarte o anumita tinuta care nicidecum nu se potriveste cu vremea de afara. Ce faci tu ca parinte in astfel de momente?

 

Iata cateva trucuri prin care il poti pacali pe cel mic sa se imbrace conform timpului:

 

1. Totdeauna cumpara-i hainute colorate sau care sa aiba imprimat un personaj.

Body roz cu girafa colorata pentru fetite mofturoase

Body-ul cu girafa de pe site-ul nostru este confectionat din bumbac 100%, placut la atingere si usor de purtat. Acesta dispune de maneci lungi si este perfect pentru o zi mohorata. De asemenea, culoarea roz o va convinge pe fetita ta sa-l imbrace, ba chiar sa se mandreasca cu asa model.

 

 

 

2. Puterea exemplului nu da niciodata gres

 

Imbracati acelasi tip de imbracaminte si daca este posibil aceeasi culoare.  Fa-i celui mic o astfel de propunere si nu vei fi refuzat. 

Hanorac cu gluga - perfect pentru baieti mofturosi care nu vor sa poarte caciula

Hanoracele de la Liloo sunt perfecte pentru baietii energici pentru ca le ofera libertatea de miscare de care au nevoie. Iar in cazul in care nu vrea sa poarte caciula, ofera-i o alternativa, un hanorac cu maneci lungi, buzunar si gluga, cu siguranta te va multumi pe tine ca parinte dar si pe cel mic.

 

 

 

3. Chiar daca rochitele si fustitele sunt mai dragute, atunci cand printesa vrea sa se joace are nevoie de o pereche de colanti elastici care sa nu o impiedice la alergat.

 

Poti opta pentru o pereche de pantaloni dintr-un material mai gros, usor pufos sau pentru colanti subtiri confectionati dintr-un bumbac fin. Indiferent de alegere, acestia sunt extrem de comozi si usor de imbracat.

 

Inainte de imbracare ofera-i mofturoasei (sau mofturosului) cel putin doua tinute dintre care sa aleaga una, acestea ar trebui sa fie compuse din hainute atragatoare dar, in primul rand comfortabile.

 

Colanti pentru printese mofturoase

Daca uneori exagerezi impopotanandu-i in fel si chip, gandeste-te ca, asa cum tie ca adult nu iti place sa stai impachetat strans intr-o haina, asa nici  cei mici nu suporta unele articole vestimentare care ii impiedica sa se miste.

 

De asemenea - margelele, fermoarele sau alte elemente pentru design pot fi deranjante sau chiar periculoase. Recomandam sa imbracati copii simplu, cat mai practic, cu haine pe care le pot dezbraca usor. Astfel chinul imbracatului va deveni o placere, veti alcatui noi outfit-uri si veti incepe ziua optimisti.

 

 

Liloo.ro ofera o gama variata de hainute, atat pentru bebelusi cat si pentru copii, toate produsele sunt realizate din bumbac de calitate superioara, lucrate impecabil, in care copilul se va simti foarte bine.

 


imagini: envato elements si liloo

Scrie un comentariu