Stii ce accesorii vestimentare mai sunt necesare micutului tau?

Publicat de Madalina 26.05.2022 0 Comentarii

Pentru o viitoare mamica, indiferent cat de multa experienta are, dorinta de a-i oferi copilului sau tot ce este mai bun primeaza intotdeauna. Totusi, oricat de multe hainute ti-ai dori sa cumperi pentru bebe, stii ca el nu are nevoie de toate, ci doar de anumite piese vestimentare care ii vor asigura protectie si confort. Daca iti doresti ca puiul tau sa imbrace hainute de calitate, din materiale 100% naturale, care nu irita pielea fina a bebelusilor, te invitam sa accesezi site-ul Liloo. In articolele precedente am enumerat si detaliat hainutele necesare unui copilas si am specificat criteriile importante in alegerea lor in asa fel incat dezvoltarea micutului sa fie armonioasa. Continuam sa aducem informatii si despre alte accesorii importante in garderoba unui copil in primele sale luni de viata. Printre acestea numarandu-se caciulitele, manusile, baveticile si botoseii. Dar sa le luam pe rand:

 

 

Bebelus cu mana in gura

 

 

Caciulite

 

 

Sunt printre piesele vestimentare esentiale pentru un nou-nascut deoarece sunt calduroase si protejeaza bebelusul atat ziua cat si noaptea. Fiecare nou-nascut isi controleaza temperatura cu ajutorul capului care la inceput este mai mare in raport cu restul corpului. O perioada, dupa ce se naste, fontanela nou-nascutului este deschisa. De aceea, bebelusul pierde mai repede caldura decat un adult. Avand in vedere acest lucru, caciulita ajuta la mentinerea temperaturii potrivite pentru dezvoltarea armonioasa a copilului. Pe site-ul liloo gasiti caciulite tip boneta, caciulite cu mot, caciulite cu urechi sau, pentru copiii mai mari, fesuri. Toate caciulitele sunt confectionate din bumbac 100%, moale si fin. Caciulitele din bumbac sunt recomandate copiilor deoarece bumbacul este un material “prietenos” cu pielea sensibila a bebelusilor, lasa pielea sa respire si nu supraincalzeste zona capului micutilor. Le puteti gasi in culori uni sau cu diverse imprimeuri, frumos colorate.

 

 

caciulite liloo

 

 

Manusi

 

 

Sunt utile mai ales in primele luni de viata pentru ca impiedica copilasul sa se zgarie. Stim ca la inceput bebelusii se pot zgaria singuri si de aceea, pentru a-i proteja, cateva perechi de manusi sunt indicate pentru a fi incluse in garderoba micutului. Manusile ofera protectie pentru manutele bebelusului pana se familiarizeaza cu corpul lui si in special cu manutele pe care le misca necoordonat. Confectionam manusile pentru bebelusi din bumbac natural de cea mai buna calitate. Materialul natural, moale si fin protejeaza impotriva temeperaturilor scazute dar lasa pielea sa respire. Dimensiunea benzii elastice este atent calibrata pentru a incerca prevenirea alunecarii manusii de pe mana fara a strange. Nu folosim elastic in fabricarea manusilor tocmai pentru a nu strange. Este recomandata monitorizarea bebelusului deoarece bebelusii mai activi isi pot scoate manusile.

 

 

manusi liloo

 

 

De pe site-ul Liloo mai puteti opta si pentru manusile de baie pentru bebelusi. Acestea sunt confectionate din material de prosop (prelucrare tip frotir/terry). Acest tip de material are o suparafata densa si moale, fiind ideal pentru igiena zilnica a bebelusului. Manusa de baie pentru bebelusi este usor de utilizat pentru baia micutului. Aceasta este ideala pentru a spala cu grija pielea fina a micutului tau si pentru o curatare delicata.

 

 

manusi baie liloo

 

 

O alta varianta oferita de catre liloo sunt salopetele si bodyurile maneca lunga cu manusi. Acestora le-au fost aplicate manusi pentru a proteja bebelusul de eventualele zgarieturi ce si le poate provoca involuntar.

 

 

body si salopeta liloo

 

 

Botosei

 

 

botosei liloo

 

 

Pentru a-i asigura o protectie sporita copilului tau, botoseii sunt un articol vestimentar ce nu trebuie sa lipseasca din dulapiorul puiului tau. Botoseii confectionati din materiale de calitate sunt confortabili si caldurosi. Acestia pot fi purtati in orice anotimp si in orice moment al zilei, atat la exterior cat si la interior. Talpa botoseilor este dublata, iar cusatura de unire a celor doua straturi este ascunsa in interior, talpa ramanand fina, fara cusaturi vizibile, acest lucru asigurand confort. Toate cusaturile din interiorul botoseilor sunt aplatizate pentru a nu crea disconfort bebelusului atunci cand ii poarta. Dimensiunea benzii elastice cu care sunt prevazuti botoseii este calibrata pentru a incerca prevenirea alunecarii botoselului din piciorus fara a strange. Pentru a ramane pe piciorus la confectionarea botoseilor, in interiorul benzii elastice se foloseste un elastic subtire si fin, care nu creeaza disconfort copilului. Botoseii inlocuiesc cu succes sosetele. Ei reprezinta cea mai buna solutie pentru ca picioarele micutului tau sa fie pastrate la o temperatura optima. Au un croi practic si sunt confectionati din bumbac 100% care are multiple calitati benefice organismului uman. Puteti achizitiona botosei in culori uni sau cu imprimeuri vesele. De pe site-ul Liloo mai puteti achizitiona salopete cu botosei sau pantalonasi cu botosei.

 

 

salopeta si pantaloni liloo

 

 

Bavetica

 

 

Accesoriul important care nu ar trebui sa lipseasca unui bebelus la ora mesei sunt bavetelele. Acestea sunt utile deoarece protejeaza atat hainele bebelusului cat si pe ale mamei. Este recomandat sa folosim bavetici din material de calitate, igienic si absorbant, ce nu provoaca iritatii pe pielea bebelusului. In acelasi timp, ele trebuie sa fie practice, de marime generoasa, astfel incat sa acopere o suprafata mare. Bavetica este necesara mai ales cand se incepe diversificarea alimentatiei copilului. Din acest motiv ea este un accesoriu esential. Imprimeurile atractive vor da copilului o stare buna in timpul mesei si il ajuta sa nu isi pateze hainutele.

 

 

bavetele liloo

 

 

Indiferent de statutul lor, toti parintii au un lucru in comun: vor sa fie siguri ca micutii lor sunt multumiti si fericiti. Cu toate ca in actuala conjunctura stitlul de viata al parintilor este foarte solicitant, acestia se straduiesc si reusesc sa satisfaca toate nevoile copiilor. Cumpararea hainelor pentru copii constituie o activitate relaxanta si interesanta dar si o sarcina provocatoare in acelasi timp. Cel mai mult, atunci cand achizitionam articole vestimentare pentru copii trebuie sa conteze materialul din care sunt confectionate acestea. Te invitam pe site-ul Liloo pentru achizitionarea celor mai dragute si confortabile accesorii necesare micutului tau!

 

imagini: Liloo&Depositphotos

Scrie un comentariu