Scurt ghid care sa te ajute sa cumperi cele mai bune salopete pentru copilasul tau

Publicat de LILOO 04.07.2018 3 Comentarii

Fara doar si poate, sa fii mamica nu este un lucru tocmai usor. De la alimentatia celui mic, pana la hainutele pe care le poarta, trebuie sa fii atenta pana si la cele mai mici detalii si sa tii cont de extrem de multi factori. Nici nu este de mirare ca uneori te poti simti absolut coplesita de multitudinea de informatii pe care trebuie sa le retii intr-o perioada relativ scurta de timp.   

 

Cele mai multe dileme apar cu privire la vestimentatia copilasului, mai ales in primele sale luni de viata. De la body-uri la salopete pentru copii, trebuie sa cumperi haine potrivite pentru varsta lui, in care sa se simta confortabil in fiecare moment. Iar faptul ca esti bombardata cu informatii din toate partile si ca internetul este plin de tot felul de pareri, multe dintre ele in contradictoriu, nu te ajuta prea mult atunci cand vrei sa faci cumparaturi pentru cel mic.

Salopete pentru bebelusi

Asadar, cum faci sa cumperi pentru puisorul tau mai bune salopete pentru copii?

 

Urmeaza urmatorii 3 pasi simpli si vei vedea cum alegerea celor mai potrivite hainute pentru copilasul tau se transforma dintr-o potentiala corvoada intr-o adevarata placere.

 

 

1. Cumpara doar salopete pentru copii realizate din bumbac natural

 

Foarte multi parinti se lasa atrasi de culorile vii sau de imprimeurile hazlii ale salopetelor pentru nou copii si tind sa le cumpere imediat, pierzand astfel din vedere calitatea, dar si confortul celui mic. Inainte de a alege un obiect de imbracaminte, trebuie sa verifici din ce material este realizat, astfel incat sa nu irite pielea copilasului, sa fie comod si rezistent.

 

Articolele vestimentare pentru copii realizate din materiale sintetice nu sunt prea confortabile, desi pot avea un design atractiv. Chiar daca sunt hazlii si viu-colorate, aceste tipuri de tesaturi pot provoca un disconfort major prichindeilor.

 

In schimb, salopetele pentru copii realizate din bumbac sunt pufoase, moi si delicate cu pielea sensibila a copilasului tau. Acest tip de material permite pielii sa respire si combate cu succes transpiratia excesiva, in timp ce absoarbe foarte bine umezeala. Astfel, corpul micutului tau va ramane mereu uscat si nu ii va provoca iritatii, alergii sau alte probleme de sanatate.

 

 

2. Asigura-te ca salopetele pe care le cumperi sunt marimea potrivita si ca sunt confortabile

 

Atunci cand faci cumparaturi pentru cel mic, sigur se intampla sa te pierzi in multitudinea de modele dragalase de salopete pentru copii cu fundite, cu zorzoane si brizbrizuri care mai de care mai simpatice. 

 

De cate ori n-ai ajuns la casa sau n-ai dat checkout la o comanda online intr-un impuls de moment, fiind absolut incantata de modelele alese, chiar daca nu erau marimea potrivita? Insa, in alegerea ta, te-ai gandit la factorul de confort al celui mic?

 

Pentru a evita aceste situatii pe viitor si pentru a nu cheltui prea multi bani pe hainele celui mic, rezista impulsului si cumpara doar salopete pentru copii care sunt marimea potrivita pentru prichindelul tau.

 

In cazul in care ii cumperi salopete celui mic cu un numar sau doua mai mari, sperand ca le va purta ceva mai mult timp si ca astfel vei economisi bani, recomandarea noastra este sa nu faci acest lucru, deoarece copilasul tau nu se va simti prea confortabil in respectivele hainute.

 

Ideal este ca intotdeauna sa cumperi doar articole vestimentare pe marimea copilasului tau. In acest fel, ii asiguri tot confortul de care are nevoie in fiecare moment. De asemenea, indicat ar fi sa nu ii cumperi salopete copii in functie de varsta scrisa pe eticheta, ci in functie de dimensiunile lui, deoarece fiecare prichindel are propriul sau ritm de crestere.  

 

 

3. Cumpara online, pentru a economisi timp si bani

 

Cu siguranta, te-ai saturat sa colinzi magazinele in lung si in lat in cautarea celei mai bune oferte si sa pierzi timp pretios, pe care il poti petrece alaturi de copilasul tau. 

 

Tocmai de aceea, fa-ti cumparaturile online si opteaza pentru un producator autohton, care sa aiba o gama larga de produse de calitate, la preturi accesibile, asa cum este Liloo. Astfel, vei intra pe un singur site si vei economisi atat timp, cat si bani, evitand plata mai multor taxe de livrare. 

 

Ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere, consulta recenziile scrise de alti clienti, fie pe pagina de Facebook a magazinului, fie la sectiunea "testimoniale" de pe site-ul oficial al acestuia. Comentariile lasate de clienti te pot ajuta sa iei o decizie mai usor, deoarece iti pot furniza detalii importante legate de calitatea produselor. 

 

De exemplu, noi, cei de la Liloo, producem in Romania salopete pentru copii si diverse alte articole de imbracaminte pentru copii, realizate din materiale naturale de calitate, cu numerosi clienti multumiti la activ. De asemenea, la comenzi de peste 100 de lei, livrarea produselor va fi gratuita.

 

imagine: depositphotos

3 Comentarii

Carmen Tudor:
30.07.2018, 03:25:19 PM
Răspunde

Sunt frumoase

liloo.ro:
26.10.2018, 12:02:20 PM

Multumim pentru apreciere.

ELENA BUCUR:
30.11.2018, 10:52:05 PM
Răspunde

Buna seara Pot sa schimb adresa de la comanda?

Maria Stavaru:
27.05.2019, 06:15:28 PM
Răspunde

Astept comanda !

Scrie un comentariu