Salopeta - un articol dorit de mamici pentru copilul lor

Publicat de Madalina 03.02.2022 0 Comentarii

Inca din primele zile de viata ale micutului lor, mamicile sunt preocupate ca bebelusul sa aiba parte de cele mai optime conditii pentru o dezvoltare cat mai armonioasa. Vestimentatia copilului reprezinta de multe ori o provocare. Cu toate acestea, atunci cand cumparam hainute pentru bebelusi criteriul care trebuie sa primeze este cel al confortului dar si cel al sigurantei. Alaturi de body, salopeta este un „must have” al mamicilor. Salopeta este utila in primele luni de viata, fiind versatila si comoda in acelasi timp. Ea trebuie sa fie confectionata din bumbac, pentru a asigura confortul termic pielii bebelusului in orice moment al zilei. Aceste obiecte vestimentare pot fi purtate cu usurinta atat de baietei cat si de fetite, iar imprimeurile haioase le fac si mai atractive. Prevazute cu capse, ele permit ca schimbatul celui mic sa fie realizat rapid si usor. Salopeta poate fi folosita si ca pijama pentru a asigura un somn linistit bebelusului, deoarece protejeaza atat burtica dar si spatele celui mic.

 

 

Mamica cu bebelusul 1

 

 

Daca iti doresti ca puiul tau sa poarte salopete de calitate superioara, la preturi accesibile, iti recomandam sa intri pe site-ul Liloo unde vei gasi o adevarata colectie de salopete atat pentru sezonul primavara – vara cat si pentru sezonul toamna – iarna. Acestea sunt confectionate din bumbac 100%, din material certificat Oeko Tex, clasa I. Le gasesti atat in culori uni cat si cu imprimeuri texturate sau imprimeuri facute prin metoda serigrafie (silk screen print) de inalta rezolutie cu rezistenta la spalari multiple. Pentru serigrafie, se utilizeaza vopsea pe baza de apa - prietenoasa cu pielea bebelusului, nu zgarie, nu provoaca alergii. Mai jos gasiti tipurile de salopete disponibile pe site-ul nostru, confectionate cu atentie la detalii, in Romania.

 

 

Salopeta maneca lunga si pantaloni cu botosei

 

 

Salopete frontale

 

 

Acestea pot fi folosite atat de catre bebelusi dar si de catre copiii mai mari, cu varste de pana la 2 ani. Salopetele sunt foarte comode si usor de imbracat, asigurand tot confortul necesar copilasului. Fiind foarte versatile, pot fi folosite atat ca pijama dar si ca articol vestimentar pentru joaca sau plimbare. Sunt practice, usor de imbracat si de schimbat. Fiecare detaliu conteaza atunci cand doresti sa achizitionezi hainute pentru bebelusi. Cusaturile salopetei sunt fine, de 4 mm, asigurand confortul celui mic si rezistenta la purtare. O atentie deosebita trebuie acordata cusaturilor din interiorul salopetei deoarece cusaturile proeminente provoaca disconfort bebelusilor. Salopeta cu maneca lunga se poate folosi atat in perioada de vara cat si in perioada de iarna. In zilele de vara se poate utiliza direct pe piele, datorita materialulul natural ce nu va provoca iritatii pe pielea sensibila a bebelusului. In perioada rece se poate folosi peste un body cu maneca lunga, pe sub combinezonul de bebe.

 

 

Salopeta maneca lunga cu manusi si pantaloni cu botosei

 

 

Salopete cu manusi liloo

 

 

Aceasta salopeta a fost creata special pentru bebelusi, putand fi folosita inca din primele zile de viata, pana la varsta de 6 luni. Pielea bebelusilor este sensibila si fragila, motiv pentru care are nevoie de o ingrijire adecvata. Manecile salopetei sunt prevazute cu manusi iar pantalonasii cu botosei, protejand astfel manutele si piciorusele micutilor. Manusile sunt utile deoarece il feresc pe cel mic de zgarieturile involuntare pe care acesta si le poate face in cazul in care nu i-au fost taiate unghiutele. Salopeta este un articol nelipsit din" bagajul pentru maternitate" deoarece manecile lungi prevazute cu manusi si pantalonii cu botosei asigura confortul termic necesar nou-nascutului.

 

 

Salopeta maneca lunga si pantaloni cu manseta

 

 

Salopeta cu manseta liloo

 

 

Datorita bumbacului moale si pufos din care este confectionata, salopeta poate fi folosita in orice moment al zilei dar si in timpul noptii. Este practica, usor de imbracat si dezbracat, datorita faptului ca prezinta deschidere frontala si laterala pe picior. Reprezinta cea mai buna solutie pentru somn deoarece bebelusul ramane protejat chiar daca se misca excesiv.

 

 

Salopeta catifea – maneca lunga si pantaloni cu botosei sau manseta

 

 

salopete catifea

 

 

Este realizata din catifea moale si pufoasa, prevazuta cu maneca lunga si botosei, ceea ce o face ideala pentru a fi purtata afara, la plimbare. Catifeaua este un material textil compus din 80% bumbac si 20% poliester. Bumbacul se regaseste la partea din interior care atinge pielea, un material ce ofera confortul termic copilului. Partea pufoasa din exterior este constituita din poliester, un material durabil, din fibre sintetice care se intretin usor. Bumbacul in combinatie cu poliesterul ofera rezistenta hainelor la uzura si microorganisme. Salopeta din catifea poate fi folosita si la interior, atunci cand temperatura este mai scazuta, deorece asigura o izolare termica optima.

 

 

Salopeta fara maneci si pantaloni cu manseta

 

 

salopeta fara maneci rosie liloo

 

 

Salopeta este confectionata din bumbac de calitate superioara si datorita acestui fapt poate fi folosita atat la interior cat si la exterior. Este prevazuta cu o banda cu strat triplu care sustine capsele si face materialul mai rezistent la deschiderea fortata. Aceasta piesa vestimentara poate fi folosita in orice anotimp, atat vara direct pe piele dar si iarna peste un body cu maneca lunga sau cu un pieptaras deasupra. Acest articol vestimentar nu numai ca ii va tine de cald la spate si la burtica, doua zone extrem de sensibile, dar ii va oferi si suport pentru scutec.

 

 

Salopeta fara maneci, pantaloni cu botosei

 

 

salopeta fara maneci roz liloo

 

 

Este un articol vestimentar deosebit, realizat din bumbac de o calitate superioara. Indiferent pentru ce varianta optezi (somn, joaca sau plimbare in aer liber) micutul tau va fi invelit in cel mai fin material. Salopeta este prevazuta cu capse laterale plastifiate, pentru a permite schimbarea si imbracarea rapida a bebelusului. Acest articol vestimentar poate fi folosit atat vara cat si iarna.

 

 

Salopeta maneca scurta si pantaloni cu botosei

 

 

salopeta maneca scurta liloo

 

 

Acest model este ideal pentru lunile calduroase deoarece este realizata din bumbac natural 100%, certificat calitativ Oeko Tex, clasa I. Bumbacul este un material ce permite pielii sa respire, prevenind astfel transpiratia excesiva. Salopeta se poate folosi ca pijama pentru copii, la joaca, sau la plimbare. Acest articol vestimentar poate fi folosit atat in perioada de vara cat si in perioada de iarna. In zilele de vara se poate utiliza direct pe piele datorita materialulul natural ce nu provoaca iritatii pe pielea sensibila a bebelusului, iar in perioada rece se poate folosi cu un pieptaras.

 

 

Salopeta maneca scurta si pantaloni scurti

 

 

salopeta cu pantaloni scurti liloo

 

 

Fiind lejera si foarte versatila, realizata din bumbac 100%, acest tip de salopeta este ideala pentru zilele toride de vara. Salopeta ofera micutului confortul necesar de care acesta are nevoie. Datorita bumbacului de calitate superioara, pielea bebelusului va respira cu usurinta, absorbind umezeala in cazul in care copilasul transpira. Salopeta este usor de imbracat si ideala pentru sesiunile de joaca, de somn si pentru orice activitate de zi cu zi. Aceasta se inchide in 6 capse, 4 intre picioruse si 2 pe umar, pentru a ajuta la imbracare, atat mamica cat si copilul. Datorita celor patru capse care se afla intre picioruse, mama poate schimba scutecul in timp scurt. Cusaturile fine, de 4 mm, asigura confort si rezistenta la purtare.

 

Asadar, indiferent de modul in care sunt realizate salopetele, cu maneca sau fara, cu botosei sau cu manseta, acestea reprezinta un articol vestimentar important si nelipsit din garderoba prichindeilor nostri. Produsele fabricate in atelierul Liloo sunt recomandate de calitatea deosebita a materialului care face casa buna cu accesibilitatea!

 

imagini: Unsplash & Liloo

Scrie un comentariu