Black Friday 2022

Publicat de Madalina 10.11.2022 0 Comentarii

Ca in fiecare an, v-am pregatit reduceri cu ocazia Black Friday! Respectam regula si anul acesta: toate produsele liloo sunt reduse cu 20% fata de pretul de lista!

 

 

 

 

Cum faci ca sa profiti de reducere?

 

 

Trebuie sa urmezi cativa pasi foarte simpli:

 

 

  • alegi hainele preferate pentru copii sau pentru bebe;

 

  • te asiguri ca ai selectat marimea corespunzatoare si adaugi produsele in cos;

 

  • finalizezi comanda (pe pagina cosulului de cumparaturi sau pe pagina de confirmare finala)
     

 

Acest discount promotional nu poate fi cumulat cu alte cupoane de discount sau cu alte promotii active.
Promotia este valabila doar online, la www.liloo.ro, in limita stocului disponibil. Va rugam politicos sa nu insistati pentru preluare comenzi telefonice - liloo.ro nu preia comenzi telefonice.
Tot stocul este expus prin magazinul online si rezervarile in stoc se fac in timp real la confirmarea comenzii.

Campania promotionala de Black Friday se adreseaza exclusiv clientilor persoana fizica. Pentru clientii persoana juridica se aplica preturile de lista.

 

 

Bine de stiut:

 

  1. Nu schimbam pragurile pentru transport gratuit de Black Friday!
    Pentru cumparaturile ce depasesc suma de 100 de Lei, ai transport gratuit prin Posta Romana, iar la cumparaturi ce depasesc suma de 200 de Lei, primesti transport gratuit prin curier standard. Pentru comenzile mai mari de 500 de Lei, beneficiezi de procesare prioritara si livrare urgenta gratuita in municipiile mari.
     
  2. Toate retelele de curierat din Romania sunt suprasolicitate in aceasta perioada si este bine sa avem asteptari corecte:
    (a) Comanda ta poate sa intarzie (citeste: cel mai probabila va intarzia :) ). Se poate sa dureze mai mult pana o procesam noi si / sau sa petreaca 1-2-3 nopti in depozitele curierilor. Asteapta-te la timpi de procesare si livrare dublati sau chiar triplati fata de estimarile uzuale.
    (b) Curierii de livrare sunt tot oameni - ca si tine. Probabil au "nervii" intinsi la maxim in aceasta perioada. Incearca sa ii intelegi si sa nu ii pui in situatii dificile sau nerezonabile.
    (c) Poate ar fi bine sa nu tii telefonul pe modul silentios tinand cont de (b) ;)
    (d) Urmarirea online a coletelor poate fi actualizata cu intarziere.
     
  3. Poti sa comanzi rapid, fara sa mai fie nevoie sa iti creezi cont. Daca nu ai timp sau pur si simplu nu doresti sa iti faci cont in acel moment, doar completezi datele necesare, selectezi metoda de plata si livrare si comanda este plasata! Daca te gandesti sa comanzi de la noi si cu alte ocazii - este mai bine sa ai contul deja facut.

 

 

Nu mai sta pe ganduri si profita de aceasta promotie de Black Friday!

Spor la cumparaturi!

 

Valabilitate promotie: promotia este valabila pana duminica, 13 noiembrie 2022, ora 23:59


imagine: deposit photos

Scrie un comentariu