Promoție Ziua Copilului 2018 - Reducere 15%

Publicat de LILOO 30.05.2018 0 Comentarii

Promotie - reduceri de 1 Iunie - Ziua Copilului 2018

 

 

Sărbătorim ziua copilului printr-o super promoție: reducere de 15% pentru orice orice produs care nu are deja un preț promoțional (redus)

 

Folosește cuponul de discount ZCOPILULUI la finalizarea comenzii pentru a beneficia de promoție.
Grăbește-te - stocurile sunt limitate!

Verifică și pagina dedicată produselor la preț promoțional - găsești acolo hăinuțe și alte produse pentru copii și bebeluși cu reduceri de până la 60%.

 

 


 

 

Cum poti profita de reducerea de 15% pentru produsele care nu au deja un preț redus?

 

Ca să beneficiezi de această reducere, trebuie să urmezi câțiva pași simpli: 

  • intra pe site, alege hainele pentru copii preferate sau alte produse pe care vrei să le cumperi;
  • asigură-te că ai selectat mărimile corecte;
  • înainte de finalizarea comenzii, introdu codul "ZCOPILULUI" în câmpul "aplică un cupon de discount" și se va aplica reducerea de 15% pentru produsele din comanda ta care nu au deja un preț promoțional (redus). 

 

Trebuie sa ai in vedere faptul ca acest discount promotional nu poate fi cumulat cu alte cupoane de discount sau cu alte promotii active. De asemenea, promotia este valabila in limita stocului disponibil!

 

Iata cum, in 3 pasi foarte simpli, poti cumpara haine pentru copii sau bebelusi, scutecele din finet sau accesorii dragalase, cum ar fi caciulite, la preturi extrem de accesibile.

 

 


 

 

Termeni și condiții promoție liloo.ro - ziua copilului 2018:

  • Cuponul de discount "ZCOPILULUI" trebuie aplicat pe pagina coșului de cumpărături sau pe pagina de confirmare a comenzii pentru a beneficia de reducere;
  • Cuponul menționat mai sus aplică un discount de 15% pentru toate produsele din coș cu excepția produselor care au deja un preț promoțional (redus) și a costurilor de livrare (dacă este cazul);
  • Promoția se adresează exclusiv clienților persoane fizice;
  • Promoția începe la 30.mai.2018 ora 18:00 și se încheie la 1.iunie.2018 ora 23:59;
  • Promoția este valabilă în limita stocului disponibil - confirmarea finală a disponibilității în stoc vă va fi furnizată telefonic / prin SMS / prin e-mail după plasarea comenzii;
  • Cuponul de discount promoțional nu poate fi cumulat cu alte cupoane de discount sau cu alte promoții active;
  • Data maximă de expediere a unei comenzi efectuate în cadrul acestei promoții este ziua comenzii + maxim 5 zile lucrătoare (uzual ziua comenzii + maxim 3 zile lucrătoare).

Scrie un comentariu