Idei de cadouri pentru nou-nascuti si bebelusi

Publicat de Madalina 03.02.2021 0 Comentarii

Venirea pe lume a unui copil este un moment de bucurie, tocmai de aceea suntem si noi alaturi de tine in aceste momente speciale. Stim ca exista mereu intrebarea ce anume poti sa ii oferi in dar unui bebelus si ca iti doresti ca primul cadou pe care i-l faci nou-nascutului sa fie unul special dar si practic. Cautarea si decizia pentru cadoul perfect poate fi epuizanta. A oferi darul perfect unui bebelus poate fi o adevarata provocare.

 

 

Bebe mic primind cadouri 1

 

 

In randurile ce urmeaza va vom prezenta cateva idei ce v-ar putea fi de folos in cautarea cadoului pentru un nou nascut. Cele mai bune daruri pentru bebelusi le pot stimula acestora simturile dar in acelasi timp pot aduce si zambetul pe buze parintilor.

 

 

  • Jucarii - exista o multime de jucarii pe piata, insa trebuie sa te asiguri ca sunt realizate din cele mai bune materiale si ca accesoriile atasate nu pun in pericol siguranta copilului. Jucariile sunt intotdeauna cadoul preferat, fie ca ii sunt daruite unui bebelus, fie unui copilas mai mare, ei vor aprecia intotdeauna gestul. O jucarie isi va gasi mereu locul in sufletul celor mici. Le puteti oferi o jucarie care se misca si canta, care atarna sau se invarte. Aceste jucarii ii atrag atentia bebelusului, il fac sa-si doreasca sa le prinda intinzandu-si manutele. Daca este o jucarie muzicala, muzica il linisteste pe copilas si il ajuta chiar sa adoarma mai repede. Ceea ce trebuie sa stim atunci cand cumparam o jucarie, este faptul ca aceasta jucarie trebuie adaptata varstei. In primele luni de viata bebelusii sunt atrasi de luminite si zgomote. Le puteti oferi in dar o jucarie zornaitoare ce poate fi agatata la carucior sau patut. In jurul varstei de 6 luni, atunci cand incep sa le dea dintisorii sunt foarte utile jucariile pentru dentitie.

     

  • Hainute - articolele vestimentare pentru bebelusi nu sunt niciodata prea multe. Ii poti oferi o tinuta eleganta si sofisticata, sau poti merge la sigur cu salopete sau body-uri, acestea fiind cele mai utilizate articole vestimentare pentru bebelusi. Atunci cand alegi hainute pentru copii trebuie sa tii cont sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate. O idee de cadou pentru parintii spirituali (nasii) poate fi setul pentru scos bebe din maternitate, acesta incluzand toate articolele vestimentare necesare unui nou nascut la inceput de drum. La Liloo gasesti hainute realizate din bumbac 100%, certificat Oeko-Tex, clasa 1 ce respecta cele mai riguroase norme de siguranta si igiena. De asemenea, imprimeurile hazlii folosite pentru a da un plus de farmec hainutelor pentru copii sunt realizate cu vopsea ecologica, pe baza de apa, asadar nu exista riscul aparitiei vreunei reactii alergice.

 

 

Set maternitate

 

 

  • Paturici - paturicile pentru bebelusi sunt o idee grozava pentru a fi oferite cadou. Magazinul online Liloo iti ofera sansa de a achizitiona paturele pentru copii la preturi extrem de atractive! Acestea pot fi folosite atat pentru invelit in carucior, pentru masa de schimbat scutece, pentru infasat, cat si pe post de prosop, gratie puterii mari de absorbtie a materialului. Din grija pentru cei mici, folosim tricot din bumbac natural, de calitate superioara. Paturicile au imprimeuri texturate atractive, care atrag privirea bebelusului si care il binedispun.

 

  • Prosoape simple sau cu gluga - atunci cand trebuie sa oferim cadou unui bebelus, din lista nu ar trebui sa lipseasca prosopelele. Nou-nascutul trebuie sa aiba propriul prosopel pe care nimeni altcineva nu ar trebui sa il foloseasca. Pielea copilasului este foarte sensibila si delicata, mai ales in primii ani de viata, de aceea trebuie folosite doar prosoape realizate din bumbac natural, care sa nu ii provoace iritatii sau alergii. Confortul celor mici este o prioritate, de aceea la Liloo sunt folosite doar tesaturi din bumbac natural foarte fine. Toate prosoapele, simple sau cu gluga, sunt pufoase, moi si au o putere foarte mare de absorbtie.

 

 

Bebe in prosopel

 

 

  • Vouchere - in cazul cadourilor pentru nou-nascuti si bebelusi este important sa-i cunosti parintii, sa stii ce preferinte au si ce cadou ar putea sa le trezeasca o emotie. Daca alegi sa faci cadou hainute este recomandat sa intrebi mamica pentru ce marime ar vrea sa-i cumperi hainutele sau sa ii faci cadou un voucher de la Liloo unde isi poate alege ea modelul, culoarea si marimea preferata. Avand in vedere situatia in care ne aflam si faptul ca este recomandat sa evitam vizitele, in special la bebelusi, este foarte util acest voucher cadou.

 

  • Carti - o idee frumoasa de cadou poate fi si o carticica. Este foarte important ca mamica sa ii citeasca copilului cat mai mult. Cititul are o sumedenie de beneficii: le dezvolta vocabularul, ii ajuta sa pronunte cuvintele corect, ii ajuta sa isi dezvolte creierul, si multe altele. Asadar o carte oferita cadou bebelusului va fi foarte apreciata de catre parinti.

 

 

Mamica povestind

 

 

  • Lampa de veghe - poti alege drept cadou o lampa de veghe ce emana o lumina difuza, de intensitate cat mai mica, ideala pentru camerele bebelusilor. Pe langa rolul decorativ, lampa de veghe ii ajuta pe parinti sa isi verifice copiii fara a fi nevoie de o lumina de intensitate mare, care sa ii deranjeze pe cei mici. De asemenea, pe piata existe modele care au proiectii (spre exemplu stelute), melodii sau afisaj (temperatura, ora, umiditate).

 

  • Caruselul muzical pentru patutul bebelusului - acesta poate fi un cadou grozav, apreciat de majoritatea parintilor. Pe langa faptul ca este un articol decorativ foarte frumos in camera bebelusului, caruselul muzical are un rol deosebit de important in dezvoltarea abilitatilor motorii a bebelusului dar si la dezvoltarea coordonarii intre maini si ochi. Acesta atrage atentia bebelusului si contribuie la dezvoltarea musculaturii oculare. De asemenea, caruselul muzical are si rolul de a-l calma pe cel mic si de a-l pregati de somn. In timp, bebelusul va ajunge sa asocieze melodia caruselului si jucariile acestuia cu momentul de somnic.

 

 

Bebe la joaca

 

 

Indifirent cat de multe cadouri primeste copilul, un cadou special este si timpul pe care tu il poti petrece impreuna cu micutul. Speram ca ideile prezentate in articolul nostru sa va fie utile si sa va simplifice munca in cautarea cadoului perfect!

 

 

imagini: Depositphotos

 

Scrie un comentariu