Articole vestimentare pentru copii, ideale in sezonul de vara!

Publicat de Madalina 10.06.2022 0 Comentarii

Astrul zilei straluceste cu putere pe cerul senin semn ca vara este aici. Este timpul sa incepem sa schimbam garderoba copilului. Totusi, pe langa bucuria ca vremea s-a incalzit si putem petrece mai mult timp frumos in aer liber, vara poate fi si un anotimp usor problematic atunci cand vine vorba de alegerea celor mai potrivite haine pentru cei mici.

 

 

Baietel cu ochelari

 

 

Atunci cand alegem hainutele de vara pentru piticii nostri, este necesar sa tinem cont in primul rand de materialul din care sunt confectionate hainutele dar si de culoarea acestora – vara este recomandat sa purtam haine deschise la culoare. Hainutele prichindeilor trebuie sa fie comode, usor de imbracat si lejere. Orice tip de hainuta pentru copii trebuie sa se adapteze varstei si necesitatilor micutilor. Astfel, copilul pe langa faptul ca invata sa mearga si sa se catere, el isi descopera si propria personalitate, iar incepand cu varsta de 3 ani isi impune preferintele vestimentare. Iti recomandam sa vizitezi site-ul nostru, liloo.ro, de unde poti achizitiona articole vestimentare confectionate din bumbac 100%. Pe site gasesti hainute lejere, confortabile, in culori uni, dar si cu imprimeuri atractive.

 

 

Tricouri cu maneca scurta

 

 

tricouri liloo

 

 

Tricourile din bumbac 100% reprezinta un articol esential in garderoba copiilor. Sunt preferate tricourile clasice, care asigura confort si libertate de miscare in timpul activitatilor zilnice. Culorile estivale sunt cele care atrag atentia: verde, galben, albastru, rosu. Un tricou bine ales nu reprezinta doar o piesa vestimentara confortabila ci si o posibilitate de a crea micutului tau un look excelent care sa-l binedispuna. Citind descrierile tricourilor de la Liloo poti descoperi principalele caracteristici ale produselor. Tricourile pana la varsta de 3 ani inclusiv, sunt prevazute cu sistem de inchidere la umar, la gat sau la spate, care ajuta la o imbracare si dezbracare usoara. Acest sistem este realizat cu ajutorul capselor. Capsele sunt de calitate, durabile, nu oxideaza, nu contin nichel, metale grele sau azoderivati care pot provoca alergii. Pentru baieti, tricourile sunt accesorizate cu buzunare si cusaturi ornamentale iar la fetite, funditele si dantela confera acestora o nota suava si delicata. Astfel, cei mici se vor simti minunat atunci cand vor imbraca tricourile confectionate in atelierul Liloo, indiferent de activitatea pe care o practica. Pe site-ul Liloo, pe langa tricourile clasice gasiti si tricouri polo cu maneca scurta si guler, care sunt preferate atat la joaca cat si la scoala si gradinita. Indiferent ca sunt realizate din bumbac 100% sau din amestec cu poliester, acestea asigura confortul termic atat de necesar pentru copilul tau. Pentru bebelusi, liloo va recomanda bodyurile cu maneca scurta, tip tricou. Daca tricourile de anul trecut i-au ramas mici si nu gasesti cu ce sa-l imbraci pe micutul tau, poti alege din colectia de tricouri de pe site-ul liloo!

 

 

Pantaloni scurti / Pantaloni trei sferturi

 

 

pantaloni liloo

 

 

Sunt ideali pentru copiii energici, aflati tot timpul in miscare. Acestia ofera un confort termic excelent datorita bumbacului fin din care sunt confectionati. Ei asigura o tinuta lejera si confortabila astfel incat pot fi imbracati atat afara, la joaca, sau la plimbare, dar si la interior. Pantalonii scurti reprezinta un element esential al garderobei de vara ce nu trebuie sa lipseasca din dulapiorul micutului tau. Vara, copilul tau se simte cel mai bine purtand pantaloni scurti sau trei sferturi, deoarece are libertate de miscare si un confort termic excelent. Cine iubeste un stil de viata activ, prefera pantalonii scurti de la Liloo pentru ca au croi lejer, sunt confortabili si utili. Pantalonii scurti si cei trei sferturi sunt foarte indragiti in zilele calduroase de vara, putand fi purtati cu un maiou sau cu un tricou. Sunt fabricati din bumbac 100%, in culori dinamice, specifice anotimpului in care ne aflam.

 

 

Colanti scurti

 

 

colanti liloo

 

 

Colantii sau leggings au aparut in secolul al XIV lea si erau destinati barbatilor, fiind facuti separati pentru fiecare picior. Erau confectionati din piele sau zale si se foloseau in armura scotiana. In secolul al XIX lea colantii au inceput sa fie purtati si de femei. Colantii in forma lor actuala dateaza din anii 1960. Ei erau folositi la activitatile sportive, mai ales odata cu aparitia fitness-ului in anii 1980. Cu timpul s-a constatat ca acesti colanti sunt suficient de versatili pentru a fi purtati in orice imprejurare. Avand in vedere ca se asorteaza usor la orice tinuta sport sau casual, ei sunt purtati atat de fetite cat si de baietei. Din garderoba de vara a micutilor nu pot lipsi colantii, deoarece ofera libertate de miscare iar daca sunt asortati cu un tricou cool vor avea si o aparitie de exceptie. Acestia sunt confectionati din bumbac in amestec cu elastan. Elastanul este un material durabil care, in combinatie cu bumbacul, asigura stabilitatea formei si mareste gradul de elasticitate. Procentul mare de bumbac folosit in amestec asigura atat confortul termic necesar, cat si o libertate de miscare excelenta pentru copii. Intra acum la liloo.ro si alege cei mai potriviti colanti, confectionati din materiale de cea mai buna calitate si disponibili intr-o varietate de culori trendy!

 

 

Fustite

 

 

Putini stiu ca fusta este considerata cea mai veche piesa vestimentara purtata de om, ce reprezinta un simbol al feminitatii. Cea mai veche fusta a fost creata cu aproximativ 4000 de ani I.Hr din paie tesute. La inceput, fustele erau doar niste bucati dreptunghiulare din material de piele de animal sau de frunze legate in jurul taliei. In timp, ele incep sa sufere modificari in functie de nevoile celor care le poarta. Nimic nu este mai frumos decat o fetita imbracata in fustita sau rochita.

 

 

fustite liloo

 

 

Pe site-ul liloo gasiti fustite cu o croiala speciala, ce asigura o tinuta lejera si confortabila, permitandu-i fetitei tale sa alerge si sa se joace in voie. Materialul din care sunt confectionate fustitele este bumbac 100%, durabil, asamblat prin cusaturi fine dar rezistente. Vara este anotimpul perfect pentru a purta fustite deoarece sunt usoare, vaporoase si comode iar modelele din magazinul nostru sunt mai mult decat atractive. Combinata cu un tricou sau un maiou, fusta devine o alternativa deosebita a unei tinute cool. Fusta este considerata principalul atribut al feminitatii ce aduce liniste si armonie in viata oricarei fetite cochete. Fiecare model din colectia noastra de fustite moderne poate fi potrivit si pentru a fi oferit cadou la aniversarea unei fetite. La liloo gasiti si costumas fetita - imprimeu "cool bla bla bla".

 

 

Rochite

 

 

Desi pare greu de crezut, aceste piese vestimentare nu au fost destinate inca de la inceput femeilor. Acestea erau create pentru a fi purtate de reprezentantii sexului masculin. Cele mai semnificative exemple le gasim in Kilturile scotienilor sau in toga purtata de romani. La inceputul secolului al XVIII lea, regina Frantei, Maria Antoaneta, incepe sa poarte un stil diferit de rochie, ce avea sa se numeasca mai tarziu „camasa reginei”. Rochia evolueaza pe masura ce materialele dar si gusturile se diversifica. In Egiptul Antic intalnim rochii din bumbac sau in, prinse pe umeri cu niste curele. In Grecia, femeile purtau rochii de lana (cele de rang inferior) iar aristocratele purtau rochii confectionate din bumbac sau matase. La sfarsitul secolului al XIX lea apar rochiile elegante pentru evenimente deosebite. In prezent, rochia se regaseste intr-o varietate atat de mare de forme si culori, incat este greu sa te limitezi la o singura bucata. Nici mamicile de fetite nu se pot limita la o singura bucata pentru garderoba micutelor printese.

 

 

rochite liloo

 

 

Parintii de fetite stiu ca acestea adora sa fie cochete, iar pentru acest lucru, din garderoba de vara nu trebuie sa lipseasca o rochita moderna si vaporoasa, ce poate fi achizitionata cu un singur click de pe site-ul Liloo. Rochitele sunt confectionate din bumbac 100% sau din in, uni sau cu diverse modele ori accesorii, cum ar fi fundite, dantela, bentite, volanase sau gentute. Rochitele au un croi confortabil ce nu limiteaza miscarile in timpul activitatilor copilului, fiind perfecte pentru fetitele pline de energie. Pot fi purtate atat la joaca, la plimbare, scoala sau gradinita, dar si in cadrul unui eveniment, unde fetita se va simti ca o mica printesa. Imbraca-ti fetita in cele mai dragute si confortabile rochite de la Liloo!

 

Cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont este ca un copil imbracat cu hainute confortabile si din materiale naturale este un copil fericit. Pentru obtinerea acestei stari de bine trebuie sa ne asiguram ca cei mici sunt imbracati corespunzator pentru a face fata cu brio temperaturilor ridicate din timpul verii. Va asteptam impreuna cu micutii vostri la cumparaturi pe site-ul Liloo si totodata le uram prichindeilor vacanta placuta!

 

imagini: Liloo&Depositphotos

Scrie un comentariu