In anotimpul rece, ce haine pentru copii trebuie sa aiba cei mici in garderoba?

Publicat de LILOO 13.11.2017 0 Comentarii

In aceasta luna, vremea se afla intr-un proces de tranzitie, de la anotimpul racoros la cel cu adevarat friguros, iar temperaturile variaza destul de mult in fiecare zi. Din aceasta cauza, tot mai multe persoane, de la adulti si pana la copii, sufera de raceli sau viroze.

 

Hainute de iarna potrivite pentru copii si bebelusi

 

Sistemul imunitar al copiilor este mult mai vulnerabil in aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat este expus la aceste oscilatii de temperatura si la diversi virusi din jurul lui. De aceea, este foarte important sa il imbraci in haine pentru copii potrivite pentru vremea de afara, oferindu-i astfel un plus de protectie in calea virozelor si racelilor.

 

In functie de zona in care locuiesti, scaderile de temperatura pot fi semnificative chiar si de la o zi la alta. Tocmai din acest motiv, ar trebui sa urmaresti in fiecare seara prognoza meteo si sa ii pregatesti de atunci prichindelului tau haine pentru a doua zi.

 

Ca sa fii sigura ca ai mereu la indemana haine pentru copii potrivite pentru aceasta perioada atunci cand ii compui o tinuta, iata care sunt principalele articole vestimentare pe care cel mic trebuie sa le aiba in garderoba in anotimpul rece:

 

 

1. Maiou din bumbac

 

Din gama de haine pentru copii potrivite pentru sezonul racoros nu poate lipsi un maiou realizat din bumbac moale si pufos. Gratie versatilitatii sale, acest obiect vestimentar poate fi purtat pe tot parcursul anului. In perioada aceasta, poate fi purtat atat in casa, pe sub pijama, cat si la plimbare, la joaca sau la scoala, pe sub hainute, pentru un plus de protectie. 

 

Bumbacul natural din care sunt confectionate maiourile si hainele pentru copii de la Liloo mentine confortul termic al prichindelului, in timp ce ii lasa pielea sa respire. De asemenea, previne si transpiratia excesiva. Usor de imbracat si de schimbat, maioul din bumbac de la Liloo este deosebit de confortabil, de fin si de moale, potrivit pentru pielea sensibila a copilasului tau.

 

 

2. Trening gros

 

Stim cu totii cat de neastamparati pot fi cei mici, de aceea trebuie sa ii achizitionezi micutului tau doar haine pentru copii confectionate din materiale de calitate, care sa nu fie incomode si care sa reziste atat la uzura zilnica, cat si la spalat. Gratie bumbacului natural de calitate folosit si  cusaturilor rezistente, un trening gros de la Liloo este potrivit pentru spalarea in mod repetat si pentru purtarea la joaca, la gradinita sau la scoala. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji ca se va deteriora prea curand.  

 

De asemenea, treningul gros ii va oferi copilasului tau tot confortul termic necesar in zilele racoroase de toamna sau de iarna si toata libertatea de miscare de care are nevoie in fiecare moment. Mai mult, cu ajutorul unui trening gros din bumbac, nu mai trebuie sa te tot gandesti cum sa asortezi hainele pentru copii pe care le poarta in ziua respectiva. Iata cum poti sa obtii simplu si rapid o tinuta potrivita pentru aproape orice ocazie. 

 

Sistemul de sustinere al pantalonilor de trening este realizat dintr-un material elastic, calibrat pentru a oferi confort si suport in fiecare moment. De asemenea, pantalonasii au buzunare incapatoare, foarte practice, accentuate la exterior cu o cusatura in contrast.

 

 

3. Bluza cu maneca lunga

 

Practica, usor de imbracat si de schimbat, bluza cu maneca lunga de la Liloo este fabricata din bumbac de calitate, moale si fin. Acest articol vestimentar face si el parte din gama de haine pentru copii esentiale in garderoba micutului tau in anotimpul rece. 

 

Bluza cu maneca lunga se poate purta direct pe piele sau pe deasupra unui maiou sau pe sub un pulovaras sau un trening, pentru un plus de confort. De asemenea, poate fi purtata atat in casa, cat si la o plimbare in aer liber sau la joaca, pe sub o geaca mai groasa, prevenind transpiratia excesiva si lasand pielea sa respire. 

 

Haine copii pentru iarna si jucat in zapada

 

Dupa cum vezi, nu ai nevoie de foarte multe haine pentru copii sau de sume exorbitante ca sa fii sigura ca il imbraci corespunzator pentru vremea de afara. Fiind atenta la hainele pentru copii pe care le cumperi si avand grija zilnic cu ce se imbraca prichindelul tau, il poti feri de raceli si viroze, bucurandu-se astfel de lucrurile frumoase din viata lui. 


imagini: envato elements

Scrie un comentariu