Cunosti beneficiile cumparaturilor on-line pentru copii?

Publicat de Madalina 09.09.2022 0 Comentarii

Cumparaturile reprezinta o activitate importanta in randul parintilor ce fac cumparaturi pentru copiii lor. Astazi, internetul a dezvoltat toate sectoarele de activitate iar cel mai important a devenit comertul on-line. Odata cu pandemia, viata oamenilor s-a transformat total si astfel nevoia de siguranta a dus la o crestere a volumului de cumparaturi on-line.

 

 

comenzi-online

 

 

Ce reprezinta un magazin on-line?

 

 

Magazinul on-line este un website dinamic in care comerciantul isi poate prezenta produsele in vederea vanzarii lor, iar clientii pot alege produsele pe care doresc sa le achizitioneze. Magazinul on-line reprezinta o mare parte din piata de retail iar in ultimii ani, acesta reprezinta segmentul cu cea mai mare dezvoltare.

 

 

Plan

 

 

Avantajele cumparaturilor on-line

 

 

1. Pretul – unul din cele mai mari avantaje la achizitionarea on-line a unor produse este ca pretul poate fi de obicei mai mic. Putem gasi multe articole, din game diferite, care pot fi mai profitabile atunci cand sunt achizitionate on-line decat fizic, din magazin. In plus, putem vizualiza si compara cu usurinta mai multe oferte ale aceluiasi produs.

 

2. Usurinta de cumparare – cumparaturile de acasa reprezinta avantajul ca putem economisi timp. Pentru acest lucru este necesar doar sa ne gandim ce anume trebuie sa cumparam si sa alegem site-ul potrivit. Cumparaturile on-line se pot face de oriunde si in orice moment. De exemplu, acum cand un nou an scolar a inceput, puteti sa cautati pe internet produsele ce trebuie sa le achizitionati pentru micutul vostru si apoi sa le comandati. Pentru hainute de calitate va recomandam sa accesati site-ul liloo. Aici veti gasi hainute si articole vestimentare atat pentru cresa/gradinita cat si pentru scoala. Hainutele sunt confectionate din bumbac 100% si bumbac organic, lejere si confortabile.

 

 

hainute-liloo

 

 

3. Livrare la domiciliu – este foarte simplu si comod dupa ce ati plasat comanda sa stati linistiti acasa, in asteptarea curierului. In acest fel nu mai pierdeti ore in sir nici prin magazine si nici in trafic. In cazul in care nu va aflati la domiciliu atunci cand suna curierul, puteti opta pentru livrarea intr-un locker din orasul dumneavoastra. O alta modalitate de livrare este aceea prin posta. Chiar daca dureaza cateva zile in plus aveti posibilitatea sa ridicati coletul cand aveti timp liber necesar.

 

4. Confort in plata – plata pentru achizitiile on-line poate fi efectuata prin diferite metode din ce in ce mai variate si mai sigure. Se poate opta pentru plata la livrare, in acest fel contravaloarea coletului o veti achita curierului, sau se poate face on-line cu ajutorul cardului sau prin transfer bancar.

 

5. Informatii despre produs – orice produs am avea nevoie il putem gasi oriunde in lume. Putem obtine informatiile necesare despre produs, avand posibilitatea de a compara opinii dar si toate detaliile despre caracteristicile lui.

 

6. Vouchere cadou – atunci cand doriti sa afceti un cadou unei persoane dragi si nu stiti ce anume geti, voucherul cadou este ideal. Sunt multe site-uri care au aceasta optiune, printre care si site-ul liloo. Folosind vocherele cadou poti face surprize frumoase oricarei persoane, indiferent unde se afla.

 

 

cumparaturi-on line

 

 

7. Informatii despre transport – fiecare site detine o rubrica cu informatii despre transport. Astfel, afli ca prin cumpararea mai multor produse de pe site-ul respectiv, de la o anumita suma, poti beneficia de transport gratuit.

 

8. Rapiditate in gasirea produselor necesare – magazinele on-line au filtre care va ajuta la cautarea si preturilor dorite.

 

9. Programul magazinelor on-line – cel mai mare atuu pe care il au magazinele on-line este faptul ca au program non stop. In acest fel puteti face cumparaturi la orice ora din zi si din noapte.

 

 

Laptop

 

 

10. Politica de returnare – fiecare site are informatii despre modul in care poate fi efectuat un retur. Inainte de a plasa o comanda este indicat sa cititi cu atentie informatiile despre retur.

 

11. Reducerile si ofertele speciale – gasesti reduceri substantiale dar si promotii speciale care sunt frecvente de black friday dar si de sarbatori.

 

 

Big-sale

 

 

12. Avantajul feedbackului – este un avantaj faptul ca oricand poti lasa un feedback atunci cand faci cumparaturi on-line. Parerile clientilor exprimate in recenzii pot influenta potentialii clienti. Tine cont ca parerea ta poate ajuta si alte persoane!

 

 

Sfaturi pentru cumparaturi on-line

 

 

Cand te hotarasti sa plasezi o comanda on-line este bine sa cauti informatii despre magazinul on-line. Trebuie verificat daca site-ul de unde cumperi are toate datele vizibile: sediul social, adresa, date de contact, inregistrarea la registrul comertului.

 

Asadar, prin intermediul internetului, la un click distanta, puteti cumpara produsele dorite, indiferent de categoria din care fac parte. In ziua de azi, shoppingul on-line a devenit aproape o necesitate!

 

imagini: Liloo&pixabay

Scrie un comentariu