Cum alegi pantalonii pentru copii in functie de varsta

Publicat de LILOO 15.01.2018 0 Comentarii

Cand esti mamica, mai ales pentru prima oara, ti se pot parea coplesitoare toate informatiile pe care trebuie sa le stii atat despre alimentatia celui mic, cat si despre vestimentatia lui. 

 

Cum alegi pantaloni pentru copii si bebelusi

 

Este destul de dificil sa iti dai seama la inceput ce marime trebuie sa aiba hainele pentru bebelusul tau. Multi nou-nascuti depasesc rapid marimile hainelor recomandate pentru bebelusi in primele 3 luni de viata, in timp ce altii au un ritm de crestere mai lent. Cel mai recomandat este sa cumperi inca de la inceput haine si pantalonasi in functie de dimensiunile acestuia, nu in functie de varsta sa. Acest criteriu de masurare este mult mai relevant.

 

De asemenea, un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand cauti sa ii cumperi celui mic pantalonasi si hainute este calitatea materialului. Indiferent de varsta copilasului, ar trebui sa optezi intotdeauna pentru pantalonasi realizati din bumbac natural de calitate. Acest material este recomandat de catre medici pediatri si specialisti din intreaga lume, deoarece este delicat cu pielea sensibila a copilasilor si nu provoaca iritatii sau reactii alergice. De asemenea, combate transpiratia excesiva in timp ce ii confera micutului tau tot confortul de care are nevoie in fiecare moment.

 

Ca sa venim in ajutorul tau si ca sa iti fie mult mai simplu atunci cand vrei sa faci cumparaturi pentru prichindelul tau, am intocmit un ghid al pantalonasilor pentru copii pe care cel mic ar trebui sa ii poarte in functie de varsta pe care o are:

 

 

1. De la 0 la 6 luni - pantaloni cu botosei

 

Pantalonii cu botosei sunt esentiali in primele luni de viata ale copilasului tau. Acestia protejeaza pielea fina de factorii externi, permitandu-i in acelasi timp sa si respire. Datorita croielii speciale, pantalonii cu botosei ii permit celui mic sa se miste in voie si sa descopere lumea. Modelul este special conceput pentru a exista spatiu suficient pentru scutec. 

 

Trebuie sa tii cont de faptul ca, in cazul pantalonilor destinati copilasilor de peste 3 luni, se introduce un elastic fin in interiorul benzii de la talie, in timp ce pentru bebelusii mai mici de 3 luni, sustinerea in zona taliei este asigurata doar prin calibrarea materialului. Aceasta este o masura de siguranta menita sa protejeze sanatatea prichindelului tau. De aceea, nu cumpara haine pentru bebelusi cu elastic in talie in primele sale 3 luni de viata si nu desface banda pantalonilor pentru a insera unul.

 

 

2. De la 6 luni - pana la 3 ani - pantaloni cu manseta

 

Dupa primele 6 luni, il poti imbraca pe cel mic in pantaloni pentru copii cu manseta, realizati din bumbac natural. Pantalonii cu manseta sunt articole vestimentare care fac parte din categoria hainelor pentru bebelusi esentiale. Acestia vor asigura confortul bebelusului in timp ce exploreaza mediul inconjurator, mergand de-a busilea prin casa. Realizati din bumbac de cea mai buna calitate, pantalonii cu manseta de la Liloo au culori variate ce pot fi combinate cu usurinta cu diverse modele de body-uri sau bluzite.  

 

 

3. Incepand de la 1 an - colanti

 

Incepand cu varsta de 1 an, poti incepe sa iti imbraci prichindelul cu colanti.  Pe langa faptul ca nu va mai trebui sa cheltui sume considerabile pentru a-i reinnoi garderoba, cel mic se va bucura de o libertate extraordinara de miscare si va putea sa se joace in voie. 

Colanti elastici pentru fetite

Colantii pentru copii sunt disponibili pe site-ul Liloo atat in varianta subtire, pentru primavara-vara, cat si in varianta vatuita (flausata), pentru zilele mai friguroase. De asemenea, pot fi purtati de catre fetite la joaca sau la gradinita in loc de pantaloni, impreuna cu o rochita sau pot fi purtati de catre baietei iarna, pe sub haine, pentru un confort termic sporit.

 

 

4. Incepand de la 2 ani - pantaloni de trening, pantaloni scurti si 3 sferturi

 

Odata ce copilasul tau implineste 2 ani, nu mai trebuie sa fii asa restrictiva cu privire la elasticul folosit in talie si poti incepe sa il imbraci cu tot felul de pantalonasi. De la pantaloni de trening, la pantaloni scurti si trei sferturi, ii poti imbogati garderoba cu tot felul de modele care mai de care mai colorate si mai comode. 

 

Pantaloni-scurti-pentru-copii

 

Daca vrei sa fie si mai incantat de pantalonasii pentru copii pe care ii cumperi, implica-l si pe el in procesul de alegere. Te asiguram ca va purta cu si mai mare placere pantalonasii alesi chiar de el.

 


imagini: depositphotos & envato elements

Scrie un comentariu