Cele mai dragute si practice hanorace pentru copii te asteapta la Liloo!

Publicat de LILOO 07.03.2018 0 Comentarii

In ziua de astazi, sa fii parinte este un lucru care iti aduce foarte multe satisfactii, dar si foarte multe provocari! Trebuie sa jonglezi cu tot felul de sarcini si cheltuieli zilnice, printre care se numara si cumparaturile de haine pentru copii.

 

Nu te-ai saturat sa pierzi timp pretios in timp ce colinzi magazinele in cautarea celor mai comode si mai calitative hanorace si alte haine pentru copii, dar sa gasesti numai produse de calitate inferioara la preturi exorbitante, care se degradeaza inca de la prima spalare?

 

Din fericire, in ajutorul tau vine liloo.ro, un magazin online ce comercializeaza la preturi foarte accesibile hanorace pentru copii si alte tipuri de hainute, realizate chiar aici, in Romania, doar din fibre naturale de cea mai buna calitate.

 

 

Hanorace din bumbac pentru copii si bebelusi

 

 

Iata care sunt cele mai populare 3 modele de hanorace pe care le vei gasi pe site-ul Liloo:

 

1. Pentru fetite - Hanorac rosu - 35,70 Lei (pret promo)

 

Din gama de haine ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba micutei tale se numara si hanoracul pentru copii de culoare rosie, fabricat din bumbac rosu, moale si pufos. Deosebit de confortabil, poate fi purtat atat prin casa, cat si pe afara, la o plimbare prin parc sau chiar si la gradinita / scoala. Bumbacul de calitate din care este confectionat mentine confortul termic al micutei tale, in timp ce ii lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva.

Usor de imbracat, acest hanorac pentru copii este potrivit pentru zilele ceva mai calde de toamna sau de primavara, putand fi purtat fara nimic altceva pe deasupra. De asemenea, poate fi purtat si in zilele mai racoroase, putand fi combinat cu un maieu pe dedesubt sau cu o geaca pe deasupra.

 

 

2. Pentru baieti - Hanorac turcoaz - 35,70 Lei (pret promo)

 

Stim cu totii cat de neastamparati pot fi cei mici, de aceea trebuie sa ii achizitionezi prichindelului tau doar haine confectionate din materiale de calitate, care sa nu fie incomode si care sa reziste atat la uzura zilnica, cat si la spalat.

 

Toate obiectele vestimentare disponibile pe site-ul Liloo.ro, inclusiv hanoracele pentru copii, sunt realizate folosind bumbac natural de cea mai buna calitate, foarte rezistent la uzura.

 

Hanoracul pentru copii de culoare turcoaz ii va oferi micutului tau tot confortul termic in zilele racoroase de primavara, toamna sau de iarna si toata libertatea de miscare de care are nevoie atunci cand este la joaca, la plimbare, la gradinita sau chiar si acasa. De asemenea, este prevazut cu un buzunar mare pe mijloc, foarte incapator si foarte practic, accentuat la exterior cu o cusatura in contrast.

 

 

3. Unisex - Hanorac gri - 35,70 Lei (pret promo)

 

Fara doar si poate, hanoracele pentru copii fac parte din categoria hainelor nelipsite din garderoba unui prichindel. Potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei, hanoracele pentru copii de la Liloo sunt realizate din bumbac natural de calitate superioara, care lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva. 

Astfel, cei mici vor avea parte de tot confortul necesar si de o libertate mare de miscare. De asemenea, culoarea gri iti permite sa integrezi acest hanorac pentru copii in mai multe tinute.

Uite cum poti achizitiona hanorace pentru copii foarte practice, realizate din bumbac de calitate superioara, fara sa cheltui sume considerabile. Asadar, nu mai sta pe ganduri, profita de ofertele de pe site-ul Liloo si bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret de pe piata! La comenzi ce depasesc 100 de Lei, beneficiezi de transport gratuit prin Posta Romana, iar la comenzile de peste 200 de Lei, ai transport gratuit prin curier rapid, direct la tine acasa! 


imagine: envato elements

Scrie un comentariu