Ce haine pentru copii sunt potrivite pentru gradinita

Publicat de LILOO 02.09.2018 1 Comentarii

Pe masura ce copilasul tau creste si incepe sa mearga la gradinita, trebuie sa ii schimbi garderoba din ce in ce mai des. Asta inseamna ca trebuie sa dai mai multi bani pe haine pentru copii si sa petreci mai mult timp la cumparaturi. Mai mult ca sigur, acest lucru nu iti surade absolut deloc, avand in vedere cate treburi ai de rezolvat zilnic, cat de calculat este bugetul familiei si cat de putin timp liber ai la dispozitie. 

 

 

Haine de gradinita pentru copii

 

 

Din fericire, insa, acum poti economisi timp si resurse materiale semnificative cu ajutorul nostru. Astfel, la doar un click distanta, vei gasi haine pentru copii la preturi accesibile, care vor fi, fara dar si poate, pe placul prichindelului tau.

 

Iar beneficiile nu se opresc aici! Ii poti pune la punct copilasului tau o tinuta potrivita si pentru gradinita, dar si pentru plimbari sau joaca cu bani putini. Iata 4 exemple pe care le poti gasi pe site-ul nostru:

 

1. Bluza cu maneca lunga de culoare violet

 

Bluza simpla pentru copii - gradinita sau scoala

 

Pentru gradinita, prichindelul tau are nevoie de haine pentru copii practice, usor de imbracat si de schimbat, asa cum este bluza cu maneca lunga de culoare violet. Realizata din bumbac de calitate, moale si fin, o astfel de bluza cu maneca lunga se poate purta direct pe piele sau pe deasupra unui maiou. 

 

De asemenea, aceasta poate fi purtata atat la gradinita, cat si la o plimbare in aer liber. Pentru un plus de confort termic, se poate purta chiar si pe sub un pulovaras sau pe sub alte haine pentru copii, cum ar fi un hanorac. Avand in vedere materialul 100% natural din care este confectionata, nu ii va provoca alergii sau vreun alt disconfort copilasului tau.

 

 

2. Hanorac turcoaz

 

Hanorac turcoaz pentru gradinita sau scoala

 

Stim cu totii cat de neastamparati pot fi cei mici, de aceea trebuie sa ii achizitionezi prichindelului tau doar haine pentru copii confectionate din materiale de calitate, care sa nu fie incomode si care sa reziste atat la uzura zilnica, cat si la spalat.

 

Potrivit atat pentru fetite, cat si pentru baietei, datorita culorii placute, acest hanorac ii va oferi copilasului tau tot confortul in zilele mai racoroase de primavara si toata libertatea de miscare de care are nevoie atunci cand este la joaca si la gradinita. 

 

Bumbacul de calitate din care este confectionat mentine confortul termic al copilasului tau, in timp ce ii lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva. De asemenea, acest model este prevazut cu un buzunar mare pe mijloc, foarte incapator si foarte practic, accentuat la exterior cu o cusatura in contrast.

 

 

3. Helanca / maleta gri

 

Helanca pentru gradinita

 

Helanca gri, realizata din bumbac natural 100%, este un articol vestimentar ideal pentru gradinita, ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de haine pentru copii al micutului tau. Maneca lunga si gulerul tip helanca sunt potrivite pentru toamna, iarna si primavara, deoarece ii confera copilasului tau tot confortul termic de care are nevoie, fara sa il incomodeze. 

 

Bumbacul natural de calitate din care este realizat acest body lasa pielea sa respire si combate transpiratia excesiva. Astfel, cel mic se va simti foarte bine atunci cand il va purta. Gulerul, care se poate purta ridicat sau indoit, tine de cald in zilele mai racoroase fara sa il jeneze in vreun fel pe copilasul tau. 

 

De asemenea, culoarea gri a acestei helanci, potrivita si pentru baietei si pentru fetite, o face perfecta pentru a putea fi integrata in tot felul de tinute ideale pentru gradinita.

 

 

4. Pantaloni de trening subtiri simpli de culoare gri cu mansete bleumarin

 

Pantaloni de trening pentru gradinita

 

Pantalonii de trening fac parte din categoria de haine pentru copii extrem de utile si confortabile, indiferent de anotimp, tocmai de aceea ar trebui ca prichindelul tau sa aiba cel putin un astfel de articol vestimentar la el in garderoba. 

 

Aceste haine pentru copii sunt extrem de versatile si pot fi asortate cu multe alte tipuri de articole vestimentare. Totodata, pantalonii de trening sunt potriviti inclusiv pentru sezonul rece, dar si pentru sezonul mai cald. Ideal ar fi ca prichindelul tau sa aiba cel putin o pereche de pantaloni de trening realizata din bumbac mai subtire, pentru zilele de primavara si de vara, dar si o pereche de pantaloni din bumbac mai gros, pentru zilele friguroase de toamna si de iarna.

 

Cu ajutorul unei perechi de pantaloni de trening, ii asiguri celui mic o tinuta confortabila si lejera, in care se va simti in largul sau si care poate fi purtata atat afara, cat si la gradinita. Nu degeaba multe mamici si multi tatici achizitioneaza numeroase astfel de haine pentru copiii lor. 

 

imagini: liloo & depositphotos

1 Comentarii

Madalina Filep:
14.01.2021, 10:43:39 PM
Răspunde

Buna seara. As dori sa achizitionez bluze cu maneca lunga culoarea violet. Cum se procedeaza?

Scrie un comentariu