Caciuli bebelusi de iarna. Cum sa le alegi pentru ca micutul tau sa se bucure de caldura si confort

Publicat de Madalina 05.01.2021 0 Comentarii

Fiecare decizie luata de o mamica trebuie sa fie bine informata. Bebelusii sunt sensibili si dependenti in totalitate de parinti, asa ca alegerile pe care le iei in calitate de mamica pot influenta starea de sanatate si confortul celui mic.

 

 

Copilas cu valiza

 

 

Chiar si un articol vestimentar atat de simplu, asa cum este caciulita, are o importanta majora in primele luni de viata ale bebelusului, deoarece ii va oferi caldura, confort si il va proteja de factorii externi. De aceea, in acest articol, am decis sa-ti prezentam criteriile pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand cumperi caciuli bebelusi iarna:

 

 

Modelul

 

 

Pe piata exista o multime de modele, dar nu toate sunt confectionate cu simt de raspundere pentru cei mici. Bebelusii au nevoie de caciuli usoare, simple, care au cusaturi fine care nu provoaca disconfort. Ele nu trebuie sa aiba accesorii care sa ingreuneze purtarea lor sau care sa poata fi inghitite de catre cei mici.

 

 

Bebe mic cu caciula pe cap

 

 

Daca iti doresti caciuli bebelusi de iarna pe care puiul tau sa le poarte cu placere, le poti cauta pe liloo. Am creat caciulite perfecte pentru prichindei, in modele cu mot, urechi sau tip boneta care sunt usor de purtat si asortat. Avem o gama variata si o paleta vasta de culori pentru ca tu sa gasesti modelul potrivit pentru micutul tau!

 

 

Materialul

 

 

Atunci cand cauti caciuli pentru bebelusi de iarna, un criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont este materialul. Nu opta pentru textile sintetice, deoarece ele nu previn transpiratia excesiva si pot provoca mancarimi la nivelul pielii si iritatii.

 

Alege, in schimb, caciulite din bumbac natural, pentru ca sunt moi, pufoase si ofera confort sporit. Ele lasa pielea capului sa respire si absorb umezeala, asa ca cel mic nu va fi afectat de frig si nici nu se va confrunta cu o stare de disconfort.

 

In plus, articolele din bumbac sunt rezistente la spalari si nu necesita ingrijiri speciale. Ele pot fi spalate normal, la 40 de grade Celsius, manual sau la masina de spalat.

 

 

Marimea

 

 

Daca in copilarie ai purtat la un moment dat o caciula prea stramta sau prea larga, atunci cu siguranta iti mai amintesti disconfortul resimtit. Pentru ca micutul tau sa nu aiba neplaceri, alege caciuli bebelusi iarna care au marimea potrivita pentru varsta lui.

 

In cazul in care vei opta pentru liloo, vei putea sorta direct pe site caciulitele pentru varsta pe care o are bebelusul tau, iar daca ai intrebari, ne poti contacta la numarul de telefon 0753.332.211 sau prin intermediul formularului online pe care il vei gasi in rubrica Contact.

 

 

Alte detalii pe care sa le ai in vedere:

 

 

  • Banda de fixare. Caciulita trebuie sa aiba o banda de fixare pentru a rezista pe cap chiar si atunci cand cel mic este agitat, alearga sau se joaca.

     

  • Acoperirea. Atunci cand achizitionezi o caciulita, asigura-te ca ii va acoperi capul, dar si urechile.

     

  • Culoarea. Poti alege nuante neutre, dar nu uita sa adaugi in garderoba celui mic si culori vesele. Copiii sunt mai fericiti atunci cand poarta lucruri colorate!

     

    Asadar, acum ca ai aflat cum sa faci o alegere buna, descopera gama liloo de caciuli bebelusi de iarna! Aici vei gasi articole de calitate superioara la preturi pentru orice buzunar!

     

     

imagini: Depositphotos

 

Scrie un comentariu