Black Friday 2019 - cele mai bune oferte la hainute pentru copii

Publicat de LILOO 14.11.2019 2 Comentarii

Asa cum deja v-ati obisnuit, in fiecare an va pregatim super reduceri cu ocazia zilei de Black Friday! Respectam regula si in 2019: v-am pregatit o multime de produse cu reduceri de pana la 70% si reducere de 20% pentru toate celelalte produsele (cele care sunt afisate cu pretul intreg)!

 

Citeste cu atentie mai jos pentru a afla cum poti sa profiti de toate reducerile si sa faci economie cand cumperi haine pentru copii de Black Friday.

 

 

Hainute pentru copii de Black Friday 2019

 

Cum faci ca sa profiti de 20% reducere la toate produsele care nu au deja o reducere aplicata?

 

Ca sa beneficiezi de aceasta reducere, trebuie sa urmezi cativa pasi foarte simpli: 

  • intra pe site-ul nostru - liloo.ro, alege hainutele preferate pentru copii sau bebelusi;
  • asigura-te ca ai selectat marimea corespunzatoare si adauga-le in cos;
  • inainte sa finalizezi comanda (pe pagina cosulului de cumparaturi sau pe pagina de confirmare finala), introdu codul "BlackFR" in spatiul "aplica un cupon de discount"
    Reducerea de 20% se va aplica pentru absolut toate produsele din cosul tau care nu beneficiaza deja de pret promotional (reducere). 

 

Acest discount promotional nu poate fi cumulat cu alte cupoane de discount sau cu alte promotii active. Discount-ul se aplica doar pentru produse, nu se aplica pentru costurile de transport.
Promotia este valabila doar online, pe www.liloo.ro, in limita stocului disponibil. Va rugam sa nu insistati pentru preluare comenzi telefonice - liloo.ro nu preia comenzi telefonice.
Tot stocul este expus prin magazinul online si rezervarile in stoc se fac in timp real la confirmarea comenzii.

 

 

Bine de stiut:

 

  1. Nu schimbam pragurile pentru transport gratuit de Black Friday!
    Astfel, la cumparaturi ce depasesc suma de 100 de Lei, ai transport gratuit prin Posta Romana, la cumparaturi ce depasesc suma de 200 de Lei, primesti transport gratuit prin curier standard, iar comenzile mai mari de 500 de Lei beneficiaza de procesare si livrare urgenta gratuita in municipiile mari.
    Toate retelele de curierat din Romania sunt suprasolicitate in aceasta perioada si este bine sa setam asteptari corecte:
    (a) Comanda ta poate sa intarzie. Se poate sa dureze mai mult pana o procesam noi si / sau sa petreaca 1-2-3 nopti in depozitele curierilor. Asteapta-te la timpi de procesare si livrare dublati sau chiar triplati fata de estimarile uzuale.
    (b) Curierii de livrare au "nervii" intinsi la maxim in aceasta perioada. Incearca sa ii intelegi si sa nu ii pui in situatii dificile sau nerezonabile.
    (c) Urmarirea online a coletelor poate fi actualizata cu intarziere.

     
  2. Poti sa comanzi rapid, fara sa mai fie nevoie sa iti creezi cont. Daca nu ai timp sau pur si simplu nu doresti sa iti faci cont in acel moment, doar completezi datele necesare, selectezi metoda de plata si livrare si comanda este plasata! Daca te gandesti sa comanzi de la noi si cu alte ocazii - este mai bine sa ai contul deja facut.

 

 

Nu mai sta pe ganduri si profita de aceasta promotie de Black Friday!

Innoieste garderoba micutilor cu cele mai dragute haine pentru copii, realizate din materiale de calitate superioara! Nu uita, introdu codul "BlackFR" (fara ghilimele) la finalizarea comenzii pentru a beneficia de reducerea de 20% pentru produsele care nu sunt deja la reducere!

 

Spor la cumparaturi!

 

Valabilitate promotie: Cuponul de reducere BlackFR expira dupa miezul noptii de vineri spre sambata - pe 16.noiembrie.2019, ora 00:01.

 

Nu uitati sa folositi cuponul de reducere BlackFR inainte de finalizarea comenzii!


imagine: deposit photos

2 Comentarii

Camelia Constanta Talpan:
14.11.2019, 11:22:42 PM
Răspunde

Buna seara ,vreau sa va întreb când începe Black Friday la firma dv ?(data ) va multumesc

Stela:
15.11.2019, 09:50:51 PM
Răspunde

Mă interesează pentru copii

Scrie un comentariu