Vine, vine primavara

Publicat de LILOO 28.02.2019 0 Comentarii

Vine, vine primavara!

 

Dupa luni de frig, zile scurte si nopti lungi, in sfarsit a venit si primavara! Ne bucuram de temperaturi mai mari, zile insorite si sarbatori frumoase in familie. Este sezonul renasterii si revenirii la o viata plina de bucurii.

 

 

Fetita in iarba primavara

 

 

In primul rand, primavara este perioada cand incepem din nou sa iesim pe afara mai des. E drept, i-am scos pe pitici pe afara si iarna, dar, in lipsa zapezii, distractia nu e la fel atunci cand e nor si frig. Primavara putem sta pana mai tarziu afara, scapam de hainele groase si grele si ne bucuram din plin de natura. Este momentul perfect pentru un nou costum de trening sau un set nou de tricouri si helanci pe care le putem asorta cu pantalonii de trening sau colantii grosi.

 

Toti parintii stiu ca, de altfel, primavara incepe si sezonul jocului in parcuri, la locul de joaca, in drumetii si excursii, si, prin urmare, a spalarilor succesive ale hainelor « de afara ». Toate produsele liloo sunt facute din bumbac de cea mai buna calitate, rezistent la spalat, dar mai ales la joaca.

 

 

Fetite se joaca in parc primavara

 

 

Tot acum, este momentul sa scapam de hainele groase si sa scoatem din dulap hainutele subtiri si lejere. Pentru cei mici, nu renuntam inca la body-urile cu maneca lunga dar incepem sa renuntam, pe rand, la toate celelalte straturi pe care le adaugam cand ne asiguram ca cei mici sunt feriti de frig.

 

Trecem si de la pijamalele groase de iarna la cele subtiri de primavara-vara. La liloo.ro avem la dispozitie o gama larga de body-uri si pijamale de primavara-toamna variate din care putem alege pentru noua garderoba de sezon. In plus, cu ocazia venirii primaverii putem alege din sutele de produse cu reduceri de pana la 65%.

 

Nu in ultimul rand, primavara reincepe sezonul iesirilor la terasa si la picnic. Nimic nu e mai frumos decat un pranz cu prietenii fie pe terasa restaurantului preferat, fie la picninc in parc sau, de ce nu, in curtea propriei case. Copiii se bucura in mod deosebit de compania prietenilor si de joaca intr-un ambient sigur si distractiv.

 

 

Familie iese la picnic primavara

 

 

Nu refuzati o astfel de iesire daca bebe e prea mic – e cat se poate de important ca cel mic sa socializeze cat mai devreme cu cei din jur, adulti sau copii. In plus o astfel de iesire este o binecuvantare si pentru mami si tati care astfel au ocazia sa isi revada prietenii si sa isi reincarce bateriile. Pentru pauzele de papa pentru cel mic, nu ezita sa folosesti paturicile simple sau duble sau seturile de scutece tetra. Acestea din urma sunt colorate, haioase si foarte practice, ajutand mamicile la alaptat, regurgitat sau pentru protectie de landou sau scaun.

 

Acum ca primavara e aici, va invitam pe site-ul liloo pentru a alege din gama variata de produse fie pentru reinnoirea garderobei, fie pentru completatea garderobei cu produsele noi, la reduceri speciale. Si nu uitati sa va bucurati cat mai mult de soare si natura impreuna cu cei mici!

 

imagine: depositphotos

Scrie un comentariu