Vara este anotimpul preferat al copiilor. Incurajati copiii cu spirit liber alegand hainute lejere si confortabile de la Liloo!

Publicat de Iuliana 09.06.2020 0 Comentarii

Vara este anotimpul cel mai apropiat de sufletele copiilor deoarece are foarte multe de oferit. Ne incanta in fiecare an cu caldura pe care ne-o ofera si cu peisajele ei mirifice in care mii de fluturasi zboara peste tot imprastiand magie si savoare iar pasarile ciripesc cu atata drag si talent, bucurandu-se de rasfatul razelor de soare. Pe timp de vara, copiii se caracterireaza printr-un inalt nivel de bucurie si energie. Acestia adora sa se joace, sa alerge si sa se bucure de viata, dezvoltand in interiorul lor spiritul liber si dorinta de a explora lumea pas cu pas. Spiritul liber se adaposteste in sufletul fiecarui copil si este precum gandul, nu sta locului o clipa. Pentru el, miscarea inseamna viata, iar viata este esenta progresului, sa ajungi de unde esti acolo unde trebuie sa fii. Datoria noastra, a parintilor, este sa incurajam spiritul liber si explorator al copiilor si sa ii lasam pe acestia sa se bucure din plin de singurii ani lipsiti de griji, anii copilariei.

 

 

Copii alergand prin parc 1

 

 

Cum puteti incuraja spiritul liber si explorator al copiilor pe timp de vara? Alegand hainute lejere si confortabile confectionate cu dragoste de Liloo, le veti oferi copiilor vostri sansa de a se simti liberi si increzatori in propriile forte.

 

 

Stim cat de important este pentru tine sa ii oferi puiului tau hainute lejere si confortabile ce asigura libertate de miscare si starnesc energia copilului. Fiind un brand romanesc, nascut din dorinta de schimbare si din dragostea pentru copii, liloo.ro  este alaturi de mamici, confectionand o gama variata de hainute realizate din materiale de inalta calitate. In plus, la articolele din gama Liloo vei gasi constant oferte speciale si atractive care te ajuta sa economisesti. Hainele din bumbac sunt recomandate pe timpul verii datorita puterii de absorbtie a transpiratiei. Vara, copiii transpira mai mult ca urmare a temperaturilor ridicate. Absorbtia apei ii ajuta pe acestia sa nu simta caldura atat de puternic, oferindu-le o senzatie de racoare pe piele. Bumbacul este un material placut la atingere, moale, rezistent si hipoalergenic, asigurand confortul necesar in timpul purtarii. Micutii au nevoie de haine de calitate insa si designul pieselor vestimentare pe care le poarta este important. Vizitand magazinul nostru online, vei gasi hainute de vara moderne si confortabile, disponibile intr-o varietate de culori trendy. Articolele vestimentare sunt practice si utile si te vor ajuta sa ii oferi puiului tau o vara de neuitat.  

 

 

Copiii sunt un vulcan de energie, dornici sa descopere lumea din jurul lor pas cu pas. Le puteti incuraja spiritul liber si explorator imbracandu-i in cele mai potrivite hainute de vara precum tricouri cu maneca scurta, pantaloni trei sferturi si scurti, rochite, fustite, pijamale de vara, slipi, salopete fara maneci, salopete cu maneca scurta si pantaloni cu botosei, salopete cu maneca scurta si pantaloni scurti, body-uri maiou si body-uri cu maneca scurta.

 

Daca vreti sa va surprindeti prichindeii cu tricouri cool https://www.liloo.ro/haine-copii-bebelusi-tricouri-bluze/tricouri-maneca-scurta pe care sa le poarte cu mandrie, alegeti tricourile confectionate cu dragoste de Liloo! De pe site-ul liloo puteti comanda rapid tricouri pentru baieti si fete, ideale pentru a fi purtate la joaca, pe terenul de sport, in timpul plimbarilor prin parc, la gradinita sau chiar la scoala. Cromatica este cat se poate de variata si include tricouri albe pentru copii, tricouri colorate si tricouri cu diverse imprimeuri texturate. Pentru copiii cu varsta de pana la 3 ani, tricourile au 2 capse atasate pe umar ce sunt fabricate din material de calitate care nu oxideaza si nu contine metale grele. Rolul acestor capse este de a oferi o mai buna deschidere la gat si o imbracare mai usoara. Culorile sunt vii si foarte rezistente in timp iar croiala lejera ii ofera copilului tau posibilitatea de a se simti minunat in aceste tricouri indiferent de activitatea practicata. Imbinand confortul cu designul trendy, tricourile confectionate in atelierul Liloo sunt perfecte pentru tinutele lejere. Se pot combina cu blugi, pantaloni de trening, pantaloni scurti, colanti sau fustite. Rasfatati-va copiii cu tricouri superbe din materiale de calitate, placute la purtat si rezistente, cu design special si ingenios, pe placul tuturor!

 

 

Tricou maneca scurta gri cu x 

 

 

 

Vara este anotimpul perfect pentru a purta rochite https://www.liloo.ro/haine-copii-bebelusi-tricouri-bluze/rochite deoarece sunt usoare, vaporoase si comode, iar modelele din magazinul nostru sunt mai mult decat atractive. Parintii de fetite stiu ca acestea adora sa fie cat mai cochete si mai asemanatoare mamicilor lor, motiv pentru care completarea garderobei de vara cu rochite vaporoase si colorate este esentiala. Rochitele confectionate in atelierul nostru sunt practice si elegante, putand fi purtate atat in viata de zi cu zi, la plimbare dar si la gradinita sau la evenimentele speciale unde doresti sa participe si printesa ta. Acestea se pot combina cu ciorapei si un bolero atunci cand este necesar, cu sandalute, balerini sau pantofiori. Feminitatea unei fetite cochete poate fi evidentiata si prin fustite elegante https://www.liloo.ro/pantaloni/fustite ce se pot asorta usor. Fetitele petrec mai mult timp in fata oglinzii, de aceea este important ca mamica sa imbrace fetita in asa fel incat aceasta sa se simta cat mai frumoasa. Cand fetita ta va purta rochitele Liloo, trebuie neaparat sa imortalizati momentele in fotografii dragute ce vor deveni amintiri frumoase pe care le veti pastra mult timp. Fiecare model din colectia noastra de rochite moderne poate fi potrivit si pentru a fi oferit cadou, la aniversarea unei alte fetite cochete.

 

 

Rochita de vara alb cu negru 

 

 

In sezonul calduros, baietii prefera sa petreaca cat mai mult timp afara, sa se bucure de infinitele posibilitati de a se distra in aer liber. Multe din nazdravaniile lor de la locul de joaca ar fi mai greu de realizat fara o pereche de pantalonii scurti https://www.liloo.ro/pantaloni/pantaloni-scurti ce ofera libertate de miscare si un confort termic excelent. Pantalonii scurti reprezinta un element esential al garderobei de vara ce nu trebuie sa lipseasca din dulapiorul copilului tau. Articolele confectionate din bumbac tip glat sunt ideale in anotimpul calduros datorita capacitatii sale ridicate de absorbtie a umezelii, lasand senzatia de racoare pe piele. Pielea copilului tau se va simti rasfatata la fiecare purtare. Pantalonii scurti confectionati in atelierul Liloo au doua buzunare frontale, croiala lejera si comoda si se asaza perfect indiferent de conformatia copilului. Un alt model de pantalonasi cool de vara, confectionati din bumbac delicat sunt pantalonii trei sferturi https://www.liloo.ro/pantaloni/pantaloni-3-sferturi. Confortabili si comozi, acestia pot fi purtati afara, la plimbare dar si in interior, acasa sau la gradinita. Suntem convinsi ca puiul tau va aprecia confortul pantalonasilor dar si cele 2 buzunare de acces unde isi poate tine jucariile.

 

 

Pantaloni scurt 

 

 

Vara este anotimpul cel mai apreciat de copii, anotimpul in care vacanta mult asteptata isi face aparitia. Copiii mari si mici abia asteapta sa ajunga pe litoral sa se scalde in marea racoritoare, sa se plimbe desculti pe nisipul fierbinte si sa construiasca castele de nisip pe care sa le impodobeasca cu alge din mare, cu scoici gasite pe mal si cu mici stegulete. Pe langa micile aventuri de pe malul marii, copiii vor avea ocazia sa petreaca clipe de neuitat alaturi de familia lor. Un accesoriu esential pentru plaja si de nelipsit din gentuta copilului atunci cand ajunge pe litoral este reprezentat de slipi https://www.liloo.ro/haine-copii-bebelusi-diverse/slipi-copii. Croiala simpla le ofera libertate de miscare iar imprimeurile colorate cu tematica de vara ii vor impresiona pe copiii dornici de balaceala. Materialul special protejeaza pielea copilului, permitand o uscare rapida la iesirea din apa. Sistemul de prindere cu snur si banda elastica permite fixarea pe corp pentru a evita accidentele “neplacute” fara a incomoda zona abdomenului. Copilul va fi incantat de fiecare data cand va purta acesti slipi confortabili. Cu siguranta, copiii mai mari de-abia asteptau sa vina vacanta pentru a pleca in taberele organizate la mare sau la munte. Anul acesta, din motive de siguranta, este indicat ca fiecare copil sa plece cu familia la mare sau la munte. Pentru cei care aleg sa plece cu copiii la munte, gentuta copiilor trebuie sa cuprinda si pantaloni de trening  https://www.liloo.ro/pantaloni/pantaloni-trening, bluze de trening sau hanorace. Aceste articole vor fi utile in diminetile racoroase in care copiii energici si dornici de aventuri vor dori sa ii plimbati cu telecabina si sa descopere frumusetea muntilor.

 

 

Nu am uitat nici de bebelusi! Vara trebuie sa ai grija ca bebelusul sa nu se supraincalzeasca si sa il imbraci in hainute care ofera senzatia de racoare. Fie ca bebelusul se afla afara, fie ca este in casa, trebuie sa ii asiguri permanent un confort termic sporit. Pe timp de vara, bebelusii se vor simti excelent intr-o salopeta cu maneca scurta si pantaloni scurti https://www.liloo.ro/haine-nou-nascuti-bebelusi-salopete/salopete-maneca-scurta confectionata din bumbac de calitate. Acest articol vestimentar este ideal in sezonul calduros deoarece este lejer si ofera flexibilitatea si confortul de care copilul tau are nevoie. Salopeta se poate folosi ca pijama pentru bebelusi, pentru joaca sau la plimbare. Comoda, dar in acelasi timp practica, aceasta salopeta il va ajuta pe micutul tau sa fie gata de plecare cat ai pocni din degete. Salopeta se inchide in 6 capse, 4 intre picioruse si 2 pe umar pentru a ajuta la imbracare atat mamica, cat si copilul. Datorita celor patru capse care se afla intre picioruse mama poate schimba scutecul in timp scurt. Aceste capse sunt fabricate din material de calitate ce nu oxideaza, nu contin nichel tocmai pentru a nu provoca alergii celui mic. Salopetele sunt partenerii de aventuri ai celor mici indiferent de situatie. Stim cu totii cat de activi devin odata cu ridicatul in picioare, incepand sa descopere lumea din jurul lor pas cu pas.

 

 

Salope 1 

 

 

Disponibile intr-o varietate de culori trendy, salopetele cu maneca scurta si pantaloni scurti vor oferi bebelusului aparitii de exceptie datorita designului modern in tendintele actuale ale modei. Imprimeurile simpatice cu animalute dragalase ofera salopetelor un plus de originalitate si veselie ce va impresiona pe toata lumea. Fara indoiala, daca alegi sa iti imbraci puiul intr-o salopeta lejera, este important sa faci din ea elementul central al tinutei. Lasa-te vrajit de culorile si imprimeurile frumoase si imbraca-ti copilasul in salopetele Liloo, special concepute pentru nevoile celor mici!

 

In primii ani ai copilariei, copiii se caracterizeaza prin gingasie, sensibilitate, naivitate si curiozitate. Curiozitatea exprima dorinta de a invata ce il ajuta pe copil sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea, limbajul si sa descopere lumea pas cu pas. Nu ucideti spiritul liber al copiilor si dorinta lor de a explora, pedepsindu-i mereu pentru curiozitatea lor! Incercati sa fiti blanzi, iubitori si intelegatori pentru a pastra curat sufletul copiilor vostri!

imagini: Depositphotos & Liloo

 

Scrie un comentariu