Vara asta se poarta hainutele LILOO

Publicat de Lucian 14.07.2023 0 Comentarii

Vara asta se poarta hainutele LILOO!

O prietena m-a intrebat care este moda pentru copii, vara aceasta. Am raspuns ca vara aceasta se poarta LILOO! Raspunsul a fost motivat de mai multe argumente:

  • Toate produsele sunt confectionate din materiale premium din 100% bumbac conventional sau 100% bumbac organic. Aceste materiale sunt certificate calitativ.
  • La Liloo gasesti hainute cu un design atragator in culori vii si moderne.
  • Atentia la detalii si calitatea sunt elemente care stau la baza produselor marca Liloo.
  • Hainutele create de Liloo asigura libertate de miscare copiilor astfel sustinandu-i in incercarile lor de a se misca liber.
  • Intrand pe site-ul liloo.ro poti citi parerile clientilor si astfel te poti convinge de calitatea produselor.
  • Intotdeauna vei gasi la Liloo tot ce cauti pentru copilul tau: de la hainute pentru nou-nascut si pana la produse pentru copiii mai mari, respectiv pana la 10 ani. Tot aici gasesti o varietate intreaga de accesorii.
  • Un lucru foarte important este ca in procesul de creatie si finisare a hainelor pentru bebelusi si copii, confectionate la Liloo se folosesc doar vopsele ecologice pe baza de apa si sisteme de inchidere sau de prindere care nu contin metale grele.
  • Produsele sunt confectionate cu dragoste, in Romania in atelierul propriu.
  • Avand in vedere conjuctura actuala, preturile pentru produsele marca LILOO sunt extrem de accesibile pentru orice buget.
  • La Liloo gasesti mereu reduceri cuprinse intre 10% si 50%, la toate categoriile de produse.
  • Liloo asigura livrarea la domiciliu prin curier sau Posta Romana. Beneficiezi de transport gratuit la comenzi ce depasesc 100 lei prin Posta Romana si prin curier rapid la comenzi ce depasesc suma de 200 lei.

 

 

liloo-1

 

 

Tinand cont de cele relatate mai sus, iti propunem cateva combinatii moderne pentru copilul tau. Moda de vara este despre confort, culoare, materiale de calitate, durabilitate, libertate de miscare, veselie.

 

 

Costumase de vara pentru copii

 

 

Hainute-copiii-liloo-baby

 

 

Vara si vacanta pentru copii nu pot fi perfecte fara aceste costumase de vara din doua piese, comode si expresive. Copiii sunt dornici sa descopere lumea din jurul lor. Imbracati in aceste costumase de vara alcatuite din tricouri cu maneca scurta si pantaloni scurti pentru baieti si din tricou si colanti pentru fetite, copiii au curajul sa exploreze.

 

 

Seturi

 

 

hainute-liloo

 

 

Parintii prefera produsele versatile care dau autenticitate. Avand in vedere ca in ziua de astazi ni se sugereaza constant ce sa mancam, ce muzica sa ascultam, cu ce sa ne imbracam, LILOO vine cu o multitudine de variante care iti da posibilitatea sa filtrezi si sa alegi ceea ce iti doresti cu adevarat si ceea ce i se potriveste copilului tau. Ajuta-ti copilul sa-si gaseasca stilul si sa fie autentic, pentru ca autenticitatea este atuul oamenilor puternici. Haideti sa alegem normalitatea!

 

 

Se poarta bumbacul organic!

 

 

Hainute-bumbac-organic-liloo

 

 

Bumbacul organic este din ce in ce mai cautat de mamici. Liloo prin colectia YAYK foloseste materiale din bumbac organic certificate GOTS. Alegand materiale din bumbac organic pentru produsele noastre, sustinem sustenabilitatea, demonstrand astfel responsabilitate atat in ceea ce priveste mediul inconjurator cat si respectul fata de clientii nostri.

 

 

Ce pijamale poarta copiii in noptile calduroase de vara?

 

 

pijama-liloo

 

 

Somnul odihnitor este foarte important pentru un copil plin de energie care se joaca si alearga cea mai mare parte din zi. Atunci cand copilul doarme bine, se trezeste dimineata bine dispus, vesel si vioi. Pentru ca somnul sa fie odihnitor este nevoie de o pijama de calitate. Pe site-ul Liloo gasesti pijamale de calitate confectionate din bumbac organic sau din bumbac conventional. Pijamaua  cu maneca scurta si pantalon scurt este confectionata din material subtire si este perfecta pentru noptile calduroase de vara.

 

 

Tinute de vara pentru fetite

 

 

rochita-liloo

 

 

Fetitele petrec mult timp in fata oglinzii, de aceea este important ca mamica sa imbrace fetita in asa fel incat aceasta sa se simta frumoasa si apreciata de cei din jurul ei. Fustitele, rochitele, colantii, tricourile, maiourile, bluzitele, pantalonii scurti dar si body tricou, salopetele cu maneca scurta si pantaloni scurti, salopete fara maneca etc. sunt piesele vestimentare ce ar trebui sa se gaseasca in garderoba de vara a fiecarei mici domnisoare. Liloo a creat multe articole vestimentare pe placul micutei tale.

 

 

Tinute de vara pentru baieti

 

 

costum-de-vara

 

 

Baietii adora sa poarte hainute cat mai lejere si confortabile. Vara micutul tau se simte mai bine purtand pantaloni scurti, maiouri, camasute, tricouri, salopete cu pantaloni scurti si maneca scurta, salopete fara maneca, body tricou etc. deoarece imbracat in aceste produse are libertate de miscare si un confort termic excelent. La Liloo gasesti toate aceste produse confectionate din materiale naturale de cea mai buna calitate.

 

Te invitam sa intri pe site-ul Liloo pentru a alege produsele care iti plac si care i se potrivesc copilului tau!


imagini: Liloo

Scrie un comentariu