Top 5 haine pentru nou nascuti care nu trebuie sa lipseasca din garderoba celui mic vara aceasta

Publicat de LILOO 06.06.2018 0 Comentarii

Vara este un anotimp pe cat de frumos, pe atat de dificil pentru cei mici, mai ales din cauza temperaturilor foarte ridicate.

 

 

Hainute de vara pentru nou nascuti si bebelusi

 

 

Avand in vedere ca pielea nou nascutilor este foarte delicata si sensibila, mai ales in aceasta perioada, din cauza temperaturilor in crestere si a transpiratiei ceva mai abundente, trebuie intotdeauna sa-ti imbraci micutul numai cu haine pentru nou nascuti realizate din bumbac natural, de calitate superioara.

 

Astfel, vei avea siguranta ca acest material 100% natural nu ii irita pielea si nu ii provoaca reactii alergice.

 

 

Ca sa venim atat in ajutorul tau, cat si al copilasului tau, am intocmit o lista de 5 haine pentru nou nascuti care nu trebuie sa lipseasca din garderoba celui mic in aceasta vara si pe care le vei gasi pe site-ul nostru:

 

 

1. Body tip maiou uni de culoare alba

 

Body-ul tip maiou realizat din bumbac natural este un articol vestimentar versatil, excelent pentru aceasta perioada a anului, deoarece materialul din care este confectionat impiedica transpiratia excesiva si ii ofera celui mic tot confortul de care are nevoie.

Totodata, modelul acesta de body este ideal pentru perioada estivala, deoarece se imbraca usor, datorita sistemului de inchidere/deschidere cu capse.

Body maiou alb uni pentru bebelusi

Extrem de versatil, body-ul tip maiou face parte din categoria de haine pentru nou nascuti ce pot fi purtate direct pe piele, fara nimic altceva, in zilele calduroase. In zilele ceva mai racoroase, acest articol vestimentar poate fi asortat cu o pereche de pantaloni cu botosei si cu o bluza cu maneca lunga cu capse, pentru confortul termic al copilasului tau.

 

 

2. Body capse laterale cu maneca scurta de culoare crem închis cu imprimeu hipopotam colorat

 

Din gama de haine pentru nou nascuti potrivite pentru vara nu poate lipsi un body cu maneca scurta, fabricat din bumbac moale si pufos, de culoare crem, cu un imprimeu hazliu cu hipopotam. Gratie versatilitatii sale, acest body poate fi purtat atat in casa, pe post de pijama, cat si la plimbare, fara altceva pe deasupra in zilele calduroase, sau impreuna cu o bluzita si cu o pereche de pantaloni cu botosei, in zilele ceva mai racoroase. 

Body capse laterale cu maneca scurta

Bumbacul natural din care este confectionat body-ul acesta lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva. Usor de imbracat si de schimbat datorita sistemului de prindere cu capse plastifiate, body-ul este deosebit de confortabil, de fin si de moale, potrivit pentru pielea sensibila a copilasului tau.

 

 

3. Salopeta cu maneca scurta si cu pantaloni scurti de culoare alba cu imprimeu cu puisor

 

Salopeta cu maneca scurta cu imprimeu hazliu cu puisor este ideala pentru aceasta perioada, datorita confortului oferit de croiul lejer si de bumbacul moale si pufos cusut cu grija din care este confectionata.

De asemenea, materialul 100% natural lasa pielea sa respire, prevenind astfel reactiile alergice, iritatiile sau transpiratia excesiva.

 

Salopeta cu maneca scurta si pantaloni scurti

 

De aceea, aceste haine pentru nou nascuti sunt excelente pentru a fi purtate atat la plimbare, cat si in casa, pe post de pijama, deoarece le ofera celor mici tot confortul termic de care au nevoie, mai ales in primele luni de viata.

 

 

4. Salopeta cu maneca scurta si pantaloni scurti de culoare galbena cu imprimeu cu elefantel

 

Salopeta pentru copii de culoare galbena cu maneca scurta si cu imprimeu cu elefantel este confectionata din bumbac subtire, moale si pufos.

 

Salopeta pantaloni scurti si maneca scurta galbena cu elefantel

 

Avand un croi lejer, acest model face parte din gama de haine pentru nou nascuti care pot fi purtate atat afara, la plimbare, cat si prin casa, pe post de pijamale. Toate salopetele de la Liloo sunt ideale pentru somn, deoarece lasa pielea sa respire, in timp ce ii confera micutului tau tot confortul termic de care are nevoie, prevenind transpiratia excesiva si orice alt tip de disconfort.

Cusaturile fine, dar rezistente, le ofera durabilitate, iar imprimeul modern si hazliu cu elefantel, realizat prin serigrafie de inalta rezolutie, nu se deterioreaza la spalare.

 

 

5. Bluza verde lime cu maneca lunga si cu capse

 

Acest articol vestimentar face si el parte din gama de haine pentru nou nascuti absolut esentiale in garderoba micutului tau in sezonul estival. Desi predominanta in aceasta perioada este vremea calda, trebuie sa fii pregatita si pentru acele zile ceva mai racoroase de vara cu o astfel de bluza extrem de practica si de usor de imbracat gratie sistemului de prindere cu 3 capse in fata.

 

Salopeta pantaloni scurti si maneca scurta galbena cu elefantel

 

Realizata din bumbac de calitate, moale si fin, aceasta bluza se poate purta direct pe piele sau pe deasupra unui body sau a unui maieu. De asemenea, poate fi purtata atat in casa, cat si la o plimbare in aer liber. Capsele cu care se inchide sunt de calitate si durabile, avand siguranta ca nu oxideaza si ca nu contin nichel, metale grele sau azoderivati care ii pot provoca alergii copilasului tau.

 

 

Iata cat de simplu este sa ii creezi copilasului tau tinute potrivite pentru acest anotimp cald, cu ajutorul catorva haine pentru nou nascuti confectionate din bumbac natural. Cumpara de la Liloo hainute realizate in Romania, din bumbac de calitate superioara, la preturi extrem accesibile pentru bugetul tau. Si nu uita: la comenzi ce depasesc 100 Lei, beneficiezi de transport gratuit!


imagini: envato elements si liloo

Scrie un comentariu