Top 3 haine pentru copii ideale pentru sezonul rece

Publicat de LILOO 18.12.2018 0 Comentarii

Oricat am incerca sa ne gandim la vara, vremea rece continua sa se intensifice iar temperaturile se incapataneaza sa arate cat mai multe grade cu minus.

 

Haine de iarna pentru copii

 

 

Copiii sunt cei mai expusi la gripa si raceala, prin urmare ei trebuie sa se imbrace adecvat anotimpului si sa se protejeze de frig cu ajutorul hainutelor din bumbac natural. Daca ai inceput deja sa pregatesti garderoba micutului tau pentru o iarna lunga si grea, iata ce haine pentru copii sa incluzi in dulapior! 

 

 

1. Bluza cu maneca lunga

 

Din gama de haine copii pentru sezonul rece nu poate lipsi o bluza din bumbac cu maneca lunga, care sa ii ofere confort si lejeritate in timpul miscarii. Practic, trebuie sa dai la o parte tot ce inseamna haine de vara, cu maneca scurta, si sa faci loc celor mai groase si mai pufoase, menite sa acopere integral pielea sensibila a copilasului.

Bluza piele simpla cu maneca lunga

Bluzitele cu maneca lunga pot fi purtate atat in interiorul casei, cat si afara, la plimbare, pe sub o geaca groasa sau un cojocel calduros. De asemenea, copilul o poate imbraca singur direct pe piele sau pe deasupra unui maiou care sa ii tina de cald. 

 

 

2. Treningul gros

 

Un alt articol vestimentar care nu trebuie sa lipseasca din dulapiorul cu haine pentru copii pentru iarna este treningul. Datorita materialului de calitate din care este confectionat, acesta ii va asigura protectie si confort chiar si in cele mai agitate zile. Treningul marca Liloo prezinta cusaturi rezistente si nu se deterioreaza in urma spalarilor, prin urmare poate fi intretinut impecabil daca este purtat la gradinita si acasa. 

Costum trening gros pentru iarna

Acesta te scapa de grija vestimentatiei, caci nu mai trebuie sa te gandesti cum asortezi cromatic tinuta celui mic astfel incat sa fie prezentabil atunci cand se afla alaturi de alti copii. Sistemul de prindere al pantalonilor de trening este realizat dintr-un material elastic, menit sa sustina hainele pentru copii si sa ofere o dubla protectie impotriva frigului. 

 

 

3. Hanoracul practic

 

Daca pana acum ai crezut ca doar pantalonii si bluzele cu maneca lunga il pot feri pe micutul tau de frigul aspru al iernii, afla ca ai la indemana si alte variante care sa te ajute sa ii asiguri confort si caldura la superlativ. In gama de haine pentru copii poti include hanoracele simpatice pentru prichindei care permit pielii sa respire si previn transpiratia excesiva. 

 

Hanorac practic pentru sezonul rece

 

Usor de imbracat in zilele reci, hanoracul de la Liloo este potrivit atat pentru fetite, cat si pentru baietei, fiind un articol ideal de purtat la gradinita. Unde mai pui ca poate fi integrat intr-o multime de tinute datorita versatilitatii sale?

 

 

Asadar, nu ai nevoie de prea multe haine pentru copii ca sa iti echipezi micutul pentru iarna ca o mama grijulie. Alege din magazinul nostru online toate articolele de imbracaminte pe care crezi ca micutul tau le va purta cu drag si nu uita ca hainele de calitate reprezinta o investitie de durata pe care nu ai cum sa o regreti atunci cand vine vorba de sanatatea copilului tau. 


imagini: depositphotos si liloo

Scrie un comentariu