Stii care sunt cele mai potrivite haine pentru bebelusi pe timp de vara?

Publicat de LILOO 02.07.2019 1 Comentarii

Una dintre cele mai importante activitati pe care ar trebui sa le faca o mamica la inceput de vara este alegerea garderobei prichindelului.  Hainutele pe care urmeaza sa le poarte ar trebui sa fie de calitate, dar si la preturi accesibile pentru orice buzunar. Si pentru ca o proaspata mamica nu are foarte mult timp la dispozitie sa viziteze magazinele de specialitate, vrem sa iti prezentam  cele mai potrivite haine pentru bebelusi in sezonul estival.

 

 

Bebe in body subtire cu maneca scurta galben

 

 

Body-uri colorate din bumbac natural

 

Acestea sunt printre primele hainute pe care ar trebui sa le achizitionezi. Body-urile sunt extrem de versatile, deoarece pot fi purtate atat de baietei cat si de fetite, atat in casa, cat si afara. Un bebelus se va simti intotdeauna confortabil intr-un body realizat din bumbac. Pielea sensibila si delicata a micutului tau va fi ferita de alergii si iritatii purtand doar haine confectionate din bumbac. Mai mult, bumbacul este o tesatura foarte placuta la atingere, moale si pufoasa care lasa pielea sa respire. Pentru vara recomandam body-uri tip maiou, cu maneca scurta dar si cu maneca lunga, care este ideal de purtat in serile mai racoroase. Opteaza pentru culori deschise, cum ar fi alb, crem, roz, somon, verde lime sau albastru azur. 

 

 

Bebe in body subtire de vara

 

 

Cu siguranta vei fi cucerita de acele hainute pentru bebelusi care au imprimeuri haioase, asadar imbraca-l pe cel mic cu hainutele care contin broscute, elefantei, ursuleti, pisicute sau robotei. Toate aceste motive il vor amuza si pe el. 

 

 

Salopete simpatice si confortabile

 

Un parinte responsabil va achizitiona intotdeauna salopete pentru copii realizate din tesaturi naturale, de cea mai buna calitate. Faptul ca te vei orienta catre salopete pentru copii doar din bumbac 100% este un castig si pentru tine, nu doar pentru bebelusul tau. Acest material se curata mult mai usor in comparatie cu tesaturile sintetice. De asemenea, este mult mai rezistent la spalari repetate si se usuca rapid. Printre cele mai indragite salopete pentru copii, se regasesc cele cu maneca scurta, fara maneci si tip maiou. Salopetele prevazute cu capse laterale sunt cele mai practice, deoarece sunt usor de schimbat si imbracat, iar materialul moale ofera confort si rezistenta. Un alt avantaj al acestor salopete este ca se pot folosi si pe post de pijama. Croiul lejer mentine temperatura optima, iar bebe ramane protejat, chiar daca se misca mult. Aceste salopete sunt excelente pentru zilele si noptile calduroase de vara. 

 

 

Pieptarase colorate - perfecte pentru zilele de vara racoroase

 

In ultimul timp parca nicio zi de vara nu mai seamana cu cealalta. Dimineata poate parea insorita, urmand ca dupa-amiaza sa se lase racoare sau chiar sa si ploua. Iar ca mamica grijulie, trebuie sa fii pregatita sa ii oferi confort maxim puiului tau. Asadar, cateva bluzite (asa zisele pieptarase) cu maneca lunga, inchise cu cateva capse, sunt o optiune rapida cand vremea se schimba brusc. Alege piese in culori galben, verde si turcoaz, roz sau alb, acestea putand fi asortate cu orice alte hainute de interior sau de exterior.

 

 

Baietel imbracat cu hainute de vara mai groase

 

 

La Liloo.ro vei gasi o gama impresionanta de hainute, de la body-uri pentru nou-nascuti si salopete, pana la bluzite cu capse, pantaloni cu botosei si pantaloni cu manseta. Toate produsele sunt realizate din cele mai bune materiale la cele mai bune preturi. Asadar, nu mai sta pe ganduri si comanda tot ce are nevoie bebelusul tau pentru a va bucura impreuna de o vara minunata! 

imagini: depositphotos

1 Comentarii

Cătălina Vasilache:
07.02.2020, 02:55:33 PM
Răspunde

Foarte mulțumită de produse și promptitudinea d-voastră! Mărimile corespund comanda a ajuns chiar foarte repede voi reveni și cu alte comenzi!

Scrie un comentariu