Sa ne pregatim de vacanta! Iata ce haine de bebelusi sa adaugi in bagaj in sezonul estival

Publicat de LILOO 08.07.2019 0 Comentarii

Vacanta cu relaxare

 

 

Vacanta de vara este un prilej de bucurie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Fie ca te pregatesti de mare, fie ca alegi sa te relaxezi la munte alaturi de familie, nu uita sa incluzi in bagaj si acele haine de bebelusi colorate si comode, care sa ii ofere tot confortul micutului tau. Cu articolele vestimentare potrivite, vacanta cu bebe nu ti se va mai parea o provocare. Si pentru ca sigur ai nevoie de cateva indrumari legate de ce sa alegi pentru garderoba estivala a puiului tau, noi ti-am pregatit cateva sfaturi pretioase si cateva modele de haine de bebelusi extrem de simpatice! 

 

 

Bebe in body subtire cu maneca scurta bleu

 

 

Alege body-uri multicolore

 

Vara aceasta, accentul in vestimentia copiilor este pus pe culoare. Daca pana acum obisnuiai sa vezi doar hainute albe, a venit momentul sa alegi din magazine haine bebelusi multicolore pe care micutul tau sa le poarte in aer liber. Cauta body-uri cu maneca scurta, fara maneci sau tip maiou, care sunt esentiale pentru zilele cu temperaturi ridicate. Nu uita ca acestea trebuie sa fie realizate din bumbac 100% natural, care este compatibil cu pielea sensibila si delicata a copilasului. 

 

 

Bebe in body subtire aqua

 

 

Si salopetele reprezinta o varianta excelenta

 

Pe langa body-uri, o alta varianta de haine de bebelusi o reprezinta salopetele in culori de vara. Disponibile in nuante de lila, verde lime, azur sau galben, aceste piese de imbracaminte sunt ideale pentru vacanta, mai ales atunci cand iesi la plimbare cu micutul tau. Imbraca-l in salopete cu maneca scurta sau fara maneci din fibre naturale, intrucat aceste haine de bebelusi permit pielii sa respire si previn transpiratia excesiva. 

 

 

E vremea rochitelor!

 

Daca esti mamica de fata, cu siguranta sezonul estival este preferatul tau. Acum este cel mai bun moment sa ii cumperi printesei tale cele mai frumoase rochite pe care sa le poarte inca de la o varsta frageda. Aceste haine de bebelusi cu imprimeuri hazlii de prajiturica, pisicuta sau lebada ii vor conferi lejeritate si confort sporit, astfel incat sa isi poata misca piciorusele in voie. Rochita cocheta poate fi purtata atat in casa, cat si in aer liber, fiind ideala pentru zilele relaxante de vacanta, la malul marii. 

 

 

Fetita imbracata in rochita de vara

 

 

Pe langa aceste hainute dragalase, asigura-te ca te-ai "echipat" corespunzator si ca ai inclus in bagajul de vacanta si alte articole necesare bebelusului. Spre exemplu, alege 2-3 pieptarase pentru serile racoroase si cateva perechi de pantaloni cu botosei, caci nu stii niciodata cand se schimba vremea. De asemenea, noi iti recomandam sa ai paturici, prosopele si scutece din finet si tetra, astfel incat vacanta sa fie absolut perfecta. Pentru a te asigura ca te-ai organizat asa cum trebuie pentru excursia cu bebe, fa-ti mai intai o lista cu toate lucrurile de care ai nevoie, astfel incat sa nu uiti nimic. De asemenea, nu uita sa iei cu tine si crema de protectie solara cu factor ridicat, special creata pentru bebelusi, pentru ca ghemotocul tau sa fie ferit de razele puternice ale soarelui. 

 

 

Bebe in vacanta de vara

 

 

Noi te asteptam pe site cu cele mai frumoase haine de bebelusi ideale pentru aceasta vara pentru ca tu si bebe sa va bucurati de clipele minunate de vacanta!

imagini: depositphotos

Scrie un comentariu