Pregatirea garderobei de vara a bebelusilor. Ce haine nu pot lipsi din dulapul lor?

Publicat de Iuliana 06.05.2020 0 Comentarii

Vara se apropie cu pasi repezi, iar mamicile trebuie sa se asigure ca micutii lor au in garderoba toate hainutele de care au nevoie. Piesele vestimentare din dulapul oricarui bebelus trebuie sa fie de calitate superioara, deoarece pielea prichindeilor este sensibila. In plus, acestea trebuie sa fie subtiri si lejere, pentru ca micutul tau sa se poata misca in voie.

 

 

Bebe mic stand pe burta 1

 

 

Vara nu trebuie sa te prinda nepregatita, mai ales atunci cand ai un sufletel care depinde de tine. Este necesar sa te asiguri din timp ca micutul tau are haine de calitate in care se va simti minunat. Iata cateva articole de imbracaminte care nu pot lipsi din dulapul prichindelului tau:

 

 

1. Body-uri

 

 

O piesa vestimentara esentiala pentru orice bebelus este body-ul, deoarece este versatil, comod si usor de imbracat si schimbat. Body-urile pot fi purtate atat in casa, cat si la plimbarile in parc, iar daca vei alege articole fabricate din bumbac, vei avea siguranta ca micutul tau nu se va confrunta cu iritatii sau alte afectiuni ale pielii. Bumbacul este un material de calitate premium care protejeaza pielea sensibila a copiilor si le ofera confort sporit.

 

In plus, body-urile de pe liloo.ro sunt foarte moi si pufoase, astfel ca micutul tau se va simti excelent in ele. Pentru sezonul cald, poti alege body bebe cu maneca scurta sau tip maiou, dar trebuie sa ai in vedere si modelele de body cu maneca lunga, perfecte pentru serile mai racoroase.

 

 

Bebe mic stand pe burta

 

 

2. Salopete

 

 

O alta piesa vestimentara necesara pentru orice bebelus este salopeta. Pe liloo.ro vei gasi o gama variata de salopete ideale pentru sezonul estival. Poti achizitiona salopete bebelusi fara maneci, cu maneca scurta, iar pentru zilele ploioase, salopete cu maneca lunga.

 

Aceste articole vestimentare au imprimeuri haioase si culori placute care il vor binedispune pe micutul tau. In plus, salopetele de pe liloo.ro sunt usor de imbracat si pot fi purtate atat in timpul zilei, dar si in timpul noptii in loc de pijama.

 

Toate produsele de pe liloo.ro au fost colorate cu vopsea ecologica, pe baza de apa, asa ca pielea bebelusului tau nu va fi afectata in niciun fel. Alege salopete din bumbac si vei fi uimita de modul rapid in care poti curata acest material. Bumbacul este rezistent la multe spalari si previne transpiratia excesiva.

 

 

3. Bluze cu maneca lunga

 

 

Pentru ca vremea este schimbatoare, orice mamica trebuie sa aiba mereu la indemana bluze cu maneca lunga. Aceste bluzite, numite si pieptarase, se inchid prin capse plastifiate, astfel ca iti va fi usor sa-l imbraci si sa-l dezbraci pe micutul tau.

 

In plus, pieptarasele sunt usor de asortat putand fi purtate atat in interior, cat si in timpul plimbarilor. Totodata, o bluza din bumbac ii va tine de cald bebelusului tau si ii va oferi confort si libertate de miscare.

 

Asadar, aceste haine pentru bebelusi trebuie sa existe in garderoba de vara a oricarui bebelus. Alege magazinul online liloo.ro si vei achizitiona haine fabricate in Romania din textile naturale la cele mai avantajoase preturi.

 

 

Bebe mic uimit

 

 

Te surprindem mereu cu oferte speciale si articole noi! Acceseaza frecvent site-ul nostru si comanda cele mai frumoase hainute pentru micutul tau! Orice bebelus merita articole vestimentare de calitate superioara care sa-i ofere un somn odihnitor si o stare de bine permanenta!

 

imagini: Depositphotos

 

Scrie un comentariu