Pregateste-ti micutul pentru toamna cu cele mai dragalase haine de bebelusi

Publicat de LILOO 03.09.2019 0 Comentarii

Daca pana acum ti-ai imbracat ghemotocul in hainute cat mai lejere si racoroase, a venit momentul sa faci putina ordine in garderoba si sa alegi haine de bebelusi potrivite pentru toamna. Chiar daca suntem inca in sezonul estival, toamna bate la usa, prin urmare va trebui sa adaptezi vestimentatia celui mic cu articole de imbracaminte specifice anotimpului.

 

 

bebe nou nascut doarme

 

 

Nu stii ce sa alegi din magazine pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil si vesel cat e ziua de lunga? Ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva propuneri accesibile oricarui tip de buget, astfel incat sa simti ca ti-ai facut, din nou, datoria de mamica grijulie!

 

 

Body pufos cu maneca lunga

 

Un model potrivit de haine bebelusi pentru toamna este un body pufos si calduros cu maneca lunga pe care micutul tau il poate purta atat pe timp de zi, cat si seara. Alege o culoare tomnatica, precum portocaliul si mizeaza pe materiale naturale, care sa ii ofere un confort sporit. 

Body pufos cu maneca lunga si imprimeu hazliu

Nu uita sa alegi din magazine acele haine de bebelusi care contin imprimeuri hazlii si astfel nou-nascutul tau va fi binedispus tot timpul. Propunerea noastra de imprimeu pe acest body pufos este ursuletul koala, care e prietenos cu cei mici si are rolul de a le readuce zambetul pe buze.

 

 

Salopeta eleganta din catifea rosie

 

Un alt articol vestimentar ideal pentru toamna din seria de haine de bebelusi este salopeta din catifea, eleganta si practica in acelasi timp. Imbraca-ti ghemotocul cu o astfel de piesa in serile racoroase de toamna si cu siguranta va fi protejat de frig si intemperii.

Salopeta pufoasa din catifea rosie

Nu uita ca, in timp ce se dezvolta, organismul lui are nevoie de o protectie dubla, iar aceasta poate fi oferita doar de haine de bebelusi moi si pufoase, care il fac sa se simta exact ca pe un norisor. Dincolo de aspectul ei deosebit, aceasta salopeta pentru toamna este practica si foarte usor de schimbat, asigurand o izolatie termica foarte buna. De asemenea, modelul se inchide si se deschide prin capse colorate plastifiate, astfel incat cel mic sa nu fie jenat cu privire la micile "accesorii" cu care sunt prevazute aceste haine de bebelusi.  

 

 

Pantaloni cu botosei usori

 

Daca toamna isi face simtita prezenta inca din primele zile, echipeaza-l corespunzator pe nou-nascutul tau cu pantaloni cu botosei usori si extrem de confortabili. Acestia fac parte din seria de haine de bebelusi ideale pentru schimbarile de temperatura si pentru diminetile sau serile mai racoroase, in care plimbarile in natura necesita un plus de protectie.

 

Pantaloni cu botosei colorati pentru bebelusi 

 

Gratie croiului special, copilasul tau se poate misca in voie, fara sa fie incomodat de pantalonasi. Il poti tine in brate, il poti transporta in carucior afara sau il poti lasa in patut in interior, intrucat aceste haine de bebelusi ii vor proteja piciorusele si pielea foarte sensibila. Mai mult decat atat, modelul este special conceput pentru a permite suficient spatiu pentru scutec. 

 

 

Acestea sunt doar cateva dintre propunerile noastre pentru a intampina toamna alaturi de bebelusul tau. Alege haine de bebelusi practice si comode, in culori potrivite pentru sezonul de toamna care sta sa inceapa si nu uita ca articolele vestimentare simple sunt cele mai potrivite pentru ca micutul tau sa se dezvolte armonios si sigur!  

imagini: depositphotos

Scrie un comentariu