Pentru micile urgente

Publicat de LILOO 14.06.2019 0 Comentarii

Atunci cand devenim parinti, una din cele mai importante trasaturi devine modul de reactie la urgente. Asta pentru ca, oricat de multe carti am citit inainte de venirea celui mic, oricat de multe filmulete am vizionat sau cate sfaturi am ascultat, realitatea “din teren” te ia mereu prin surprindere. Partea buna este ca cele mai multe din aceste urgente vor deveni, in timp, motive sa ne amintim cu drag de perioada de bebelusenie: nu o sa uiti niciodata cand ai inceput sa il schimbi pe bebe de scutec dar servetele umede erau la baie. Sau cand ai plecat la drum cu tot bagajul facut dar ai uitat scutecele si ai realizat asta abia in parcarea de pe autostrada cand, cu bebe intins pe bancheta din spate, curat si uscat, tati te anunta ca a uitat punga de scutece, in hol.

 

Sau atunci cand, in prima saptama acasa cu bebe, realizezi ca nici unul din body-urile de nou-nascut pe care le-ai cumparat nu este suficient de mare pentru piticul tau. Sau ca, in loc sa speli de trei ori pe zi hainutele pentru bebele care face pipi de 12 ori pe zi, (jumatate pe hainele tale, jumatate pe hainele lui), mai bine mai cumperi trei body-uri sa ai de rezerva. Nu mai vorbim de acele momente in care vine in sfarsit comanda de pe site-ul din strainatate, doar ca sa vezi ca, intre timp, bebe a mai crescut o marime (sau doua?).

 

In astfel de momente ti-ai dori sa “locuiesti” simultan intr-o farmacie, intr-un magazin cu produse de copii, si intr-o cafenea cu licoare tare impotriva somnului si oboselii ca sa ai “de toate” la indemana.

 

 

Livrare urgenta hainute pentru copii

 

 

Liloo te poate ajuta sa rezolvi rapid cel putin o parte din aceste mici urgente. Acum, cu serviciul de livrare urgenta, comanda ta este prioritizata pe linia de productie si transmisa catre curier cel tarziu la sfarsitul urmatoarei zile lucratoare dupa plasarea comenzii.

Practic, comanda ta este procesata imediat dupa primire (in ordinea comenzilor urgente plasate) si trimisa cu un curier special astfel incat sa ajunga la tine in 1-2 zile de la plecarea din fabrica. Pentru comenzile plasate pana la ora 11:30 in zilele lucratoare, produsele vor fi predate catre curier in dupa-amiaza aceleiasi zile si pot ajunge la tine chiar in urmatoarea zi.

 

Acest serviciu este disponibil pentru comenzile achitate prin card sau transfer bancar in orasele mari si municipii. Gasesti aici grila de tarife si informatii suplimentare.

 

Asa ca nu te ingrijora, exista o solutie pentru toate, important este sa ai rabdare si sa profiti de tot ajutorul si ocaziile care se ivesc in jurul tau care iti pot face viata mai usoara. Succes la bebelusit!

 

imagine: bigstockphoto

Scrie un comentariu