O mamica grijulie alege in sezonul cald un body pentru bebe din bumbac

Publicat de LILOO 10.06.2019 1 Comentarii

Emotii, emotii si iar emotii! Mai este atat de putin timp pana cand iti vei strange, pentru prima data, puiul in brate. Atat de putin timp, incat iti faci griji inclusiv in privinta vestimentatiei bebelusului. Daca si tu te gandesti care sunt hainele necesare unui bebelus nascut vara, afla ca nu esti singura! Majoritatea mamicilor se ingrijoreaza din aceasta cauza si este absolut normal, pentru ca fiecare parinte isi doreste ce e mai bun pentru micutul sau.

 

 

Bebe in body subtire maneca scurta

 

 

Pe de o parte, hainele bebelusilor trebuie sa fie racoroase, dar pe de alta parte, trebuie sa ii protejeze de soare. Iar, printre acele lucruri de care are nevoie un bebelus nascut vara, se afla si bodyurile. In acest articol, iti explicam de ce un body pentru bebe din bumbac este cea mai buna alegere, mai ales in anotimpul calduros.

 

 

Protejeaza pielea sensibila a bebelusului - cand sunt mici, bebelusii au pielea foarte subtire si predispusa la alergii si iritatii. Bumbacul se comporta excelent in contact cu pielea fragila a puiului tau. Pe langa faptul ca este non-alergenic, un body pentru bebe din bumbac ii ofera confort sporit si il protejeaza de factorii externi. Pentru a obtine un bumbac de inalta calitate, se folosesc doar ingrasaminte naturale, ce nu contin substante chimice in compozitie. De aceea, aceasta tesatura este perfecta pentru pielea micutilor.

 

 

Bebe in body subtire cu stelute

 

 

Bumbacul mentine caldura si absoarbe umezeala - chiar daca este atat de micut, un bebelus resimte caldura, chiar mai mult ca noi, dar nu se poate proteja singur. De aceea, tu trebuie sa ii oferi un mediu placut si confortabil. Un body din bumbac se comporta excelent in zilele calduroase de vara. Bebelusului nu ii va fi nici frig, nici cald, pentru ca bumbacul are rolul de a mentine temperatura optima, dar, in acelasi timp, absoarbe umezeala. Spre deosebirie de bodyurile din tesaturi sintetice, bumbacul previne transpiratia excesiva.

 

 

Bebe cu body subtire de vara - maneca scurta

 

 

Bumbacul este confortabil - avand in vedere ca bebelusii dorm in majoritatea timpului, ei trebuie sa se odihneasca si sa se dezvolte armonios in cele mai confortabile hainute. Iar cum un body pentru bebe poate fi folosit si pe post de pijama, acesta trebuie ales din materiale naturale, precum bumbacul. Bebe se va simti confortabil intr-un body care ii ofera libertate de miscare. Totodata, alege capsele in locul nasturilor sau altui sistem de inchidere prea complicat. Capsele te ajuta sa-l schimbi rapid, fara sa il incomodezi prea mult.

 

 

Pentru anotimpul calduros, este recomandat sa achizitonezi doar hainute pentru bebelusi deschise la culoare. Pe Liloo.ro, vei gasi o gama variata de body-uri, vesel colorate, cu imprimeuri hazlii la care s-a folosit doar vopsea ecologica, pe baza de apa. Aici, vei gasi variante cu maneca scurta sau tip maiou, ideale de purtat la somn sau in timpul zilei, cand este foarte cald. Pentru seara si zilele mai friguroase, poti opta pentru body-uri cu maneca lunga sau tip helanca. Asadar, un body pentru bebe confectionat din bumbac este solutia ideala atunci cand vine vorba de sanatatea celor mici, indiferent de anotimp.

 

imagini: depositphotos & bigstockphoto

1 Comentarii

Muresan.anca.dorina:
20.07.2019, 11:27:04 PM
Răspunde

Boty

Scrie un comentariu