Micutul tau a fost cuminte? Mos Craciun aduce in dar haine pentru copii de toate varstele!

Publicat de LILOO 20.12.2018 0 Comentarii

"Ho, ho, ho! Dragi copilasi, mana sus cine a fost cuminte ca sa stiu cui ofer cadourile", spune Mos Craciun in fiecare an la intalnirea cu micutii care il asteapta nerabdatori. Iar pentru ca de Sarbatori copiii merita sa fie rasfatati asa cum se cuvine, noi il ajutam pe Mos Craciun sa pregateasca daruri pe alese la capitolul de haine pentru copii.

 

Hainute de oferit in dar de Craciun

 

 

Asadar, daca esti mamica si vrei sa ii faci un cadou prichindelului tau, iata ce poti alege! 

 

 

1. Body-uri de sezon

 

Cat sunt mici, copilasii trebuie imbracati corespunzator, astfel incat sa aiba parte de tot confortul necesar unei dezvoltari armonioase si sanatoase. Iarna aceasta, cumpara-i micutului tau un body cu maneca lunga si capse laterale sau un body tip maleta care sa ii tina de cald.

Body maleta rosu cu imprimeu de iarna

Culorile si imprimeurile vesele sunt in ton cu spiritul Sarbatorilor, asa ca nu ai cum sa dai gres cu un astfel de cadou practic.

 

 

2. Pijamale Pufoase

 

Nerabdatori sa il intalneasca pe Mos Craciun, copilasii obisnuiesc sa fuga tiptil din dormitor si sa il astepte cuminti langa brad pana isi face aparitia cu sacul incarcat de cadouri. Asadar, ce cadou poate fi mai bun decat un set nou de pijamale pentru copii in care sa se simta confortabil pe tot parcursul noptii? 

 

 

Pijamale pufoase pentru sezonul rece

 

 

Ti-am pregatit seturi pentru fiecare sezon in parte pe care copilasul sa le poarte cu drag. Aceste haine pentru copii sunt confectionate din bumbac moale si pufos si sunt imprimate cu animalute vesele. Astfel, materialul natural lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva. 

 

 

3. Salopete elegante

 

Craciunul acesta, bebelusii poarta salopetele Liloo! Mosul a fost darnic cu micutii ingerasi si le-a adus salopete cu maneca lunga si pantaloni cu botosei din catifea pentru a arata elegant in orice moment.

 

 

 

Salopeta de iarna pentru bebelusi

 

 

 

Aceste haine pentru copii reprezinta cadoul ideal de Sarbatori, intrucat confera eleganta si confort sporit la temperaturi mai scazute. Practice si usor de schimbat, salopetele pentru copii nu trebuie sa lipseasca din garderoba celor mici.

 

 

4. Pantaloni lejeri

 

Din gama de haine pentru copii nu trebuie sa lipseasca pantalonii pentru toate varstele care confera mobilitate si protejeaza pielea de factorii externi cu atat mai mult in zilele mai friguroase.

 

 

 

Colanti gri cu stelute

 

 

 

Mos Craciun ofera copilasilor pantaloni cu botosei, pantaloni cu manseta, pantaloni scurti, pantaloni trei sferturi, colanti si pantaloni de trening, in asa fel incat toti prichindeii sa fie multumiti si sa isi primeasca darurile.

 

 

5. Tricouri si bluze calduroase

 

Cadourile nu sunt niciodata de ajuns pentru copilasi, asa ca noi i-am dat o mana de ajutor lui Mos Craciun si am pregatit tuturor copiilor o gama larga de tricouri, bluze si hanorace pentru toate varstele.

Bluzita verde pentru bebelusi

Aceste haine pentru copii sunt confectionate din bumbac moale flausat, material ce mentine caldura si lasa pielea sa respire, prevenind iritatiile. Durabile si rezistente, hainele pentru copii sunt ideale pentru joaca intrucat confera mobilitate.

 

 

6. Caciulite si manusi

 

Pentru copilasii mai sensibili la frig, am pregatit impreuna cu Mos Craciun o colectie de caciulite, bonete si manusi ideale pentru iarna.

 

Caciulita cu mot rosie

 

Acestea sunt deosebit de confortabile si de fine la atingere pentru a nu irita pielea delicata a micilor ingerasi.

 

Manusi pentru nou nascuti

 

Asadar, Craciunul acesta ai de unde alege pentru ca micutul tau sa fie rasfatat cu cele mai frumoase haine pentru copii. Le gasesti pe site-ul nostru la preturi accesibile pentru bugetul tau si al familiei!


imagini: depositphotos si liloo

Scrie un comentariu