Micutul tau este agitat in timpul noptii? Ce sa faci ca sa aiba un somn linistit

Publicat de Iuliana 24.04.2020 0 Comentarii

Copilul este o binecuvantare in viata oricarui cuplu indragostit. Acest sufletel nevinovat iti va schimba viata in totalitate. Bucuria pe care o simti atunci cand iti petreci timpul alaturi de micutul tau nu poate fi comparata cu nimic altceva. Insa, odata cu fericirea, copilasul tau iti aduce si stari de neliniste atunci cand nu se odihneste corespunzator.

 

 

Bebe micut doarme linistit

 

 

Orice parinte sufera cand isi vede copilul agitat, iar lipsa somnului din timpul noptii il va afecta si in timpul zilei. Dupa o noapte zbuciumata, micutul tau este morocanos, lucru pe care cu siguranta vrei sa-l eviti. De aceea, in urmatoarele randuri vei afla cateva tehnici pe care le poti pune in aplicare pentru ca micutul tau sa aiba un somn profund si linistit:

 

 

1. Fa-i bebelusului tau o baita relaxanta. Apa calda combinata cu un masaj usor il va linisti si il va imbia la somn. Vorbeste cu el pe un ton calm, linistitor, pana cand Mos Ene va veni pe la gene!

 

 

Bebe mic cu prosop pe cap

 

 

2. Pregateste din timp un biberon cu lapte. Daca micutul tau se trezeste de multe ori in timpul noptii pentru a se hrani, atunci ar trebui sa ai mereu la indemana un biberon pregatit. Astfel, nu va mai trebui sa astepte pana ii prepari laptele, iar dupa ce il va bea, isi va continua somnul linistit.

 

 

3. Fixeaza o ora de culcare. Pentru ca somnul lui sa fie profund, este important ca micutul tau sa se obisnuiasca sa adoarma la aceeasi ora mereu.

 

 

4. Imbraca-l in hainute lejere. Ca sa aiba un somn de calitate, trebuie sa fie imbracat in haine copii confortabile, create din materiale fine. De aceea, liloo.ro iti pune la dispozitie haine din bumbac 100% la preturi avantajoase. Acest material impiedica transpiratia excesiva, ii tine de cald si nu provoaca alergii sau iritatii. Micutul tau va avea un somn de nota 10!

 

 

5. Monteaza patutul bebelusului langa patul tau. Nu este recomandat dormitul in acelasi pat cu bebelusii, dar pentru ca atat tu, cat si el sa aveti un somn linistit, poti monta patutul lui langa tine. Astfel, el se va simti in siguranta alaturi de tine, iar tu il vei auzi imediat ce se trezeste.

 

 

6. Nu lasa jucarii in patut. Cel mai bine este ca locul in care el se odihneste sa fie liber. Jucariile il pot pune in pericol in timpul noptii, asa ca este recomandat sa le eviti.

 

 

7. Ofera-i confort prin atingeri usoare.Atunci cand il pregatesti pentru somn, este important sa ii arati ca il iubesti si ca se afla in siguranta. Poti pune usor mana pe burtica lui, pe manute sau pe cap. In acest mod il vei linisti si va adormi mai repede.

 

 

Bebe mic si zambaret

 

Sa devii mamica este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla! Ajuta-l pe micutul tau sa aiba un somn linistit si a doua zi veti fi amandoi fericiti si energici! Pentru haine de calitate superioara din bumbac la cele mai avantajoase preturi, te poti baza intotdeauna pe noi. Descopera acum cele mai simpatice modele de body-uri, salopete si pijamale pentru copii si profita de ofertele speciale!

 

imagini: Depositphotos

 

Scrie un comentariu