MicroFashion: Noua moda pentru copii in 2020

Publicat de Iuliana 18.03.2020 1 Comentarii

Stii deja ca sezonul toamna-iarna a insemnat, in ceea ce priveste moda pentru copii, o intoarcere la anii ’90, marcata de culori vii si design vesel. Cea mai frumoasa parte la moda provenita din anii ’90 este faptul ca poate fi considerata extrem de permisiva. Orice combinatie de culori, de materiale si modele este permisa!

 

 

baietel zambaret in cosul cu rufe

 

 

Se zvoneste ca tonul vesel va fi pastrat in trendurile vestimentare din urmatorul deceniu. Iata care sunt previziunile in materie de fashion, in ceea ce priveste moda la micuti.

 

 

Culori

 

 

Probabil ai auzit deja ca albastru va fi culoarea anului 2020. Inca se dezbate daca va fi albastru roial, albastru marin sau albastru turcoaz https://www.liloo.ro/salopeta-maneca-lunga-pantaloni-cu-botosei-aqua-imprimeu-calut. Aceeasi culoare este mentionata si in domeniul microfashion, moda pentru cei mici, insa cu cateva variatii. Cateva exemple sunt mov, albastru electric, albastru roial, liliachiu, alb, arginitiu.

 

Astfel, culorile pentru copii se situeaza pe paleta cromatica dintre albastru si roz. Aici poti sa gasesti orice nuanta de la mov https://www.liloo.ro/body-maneca-lunga-violet-imprimeu-pinguinul-tux la albastru electric, la liliachiu, alb si chiar argintiu.

 

Dupa cum stii, de cativa ani, nuantele de rosu-roz nu mai sunt destinate doar fetitelor, la fel cum nici culorile albastru-verde nu sunt rezervate exclusiv baietillor. Daca ai un baietel simpatic, nu te teme sa il imbraci intr-o camasa roz-somon, care il va face sa arate deosebit de elegant.

 

 

 

copil cu ochelari de soare

 

 

 

Atentie la detalii!

 

 

Diferenta consta, ca intotdeauna, in detaliile pe care hainele pentru copii le contin. Alege hainute cu imprimeu vesel, buzunarase cusute pe dinafara sau caciulite cu urechiuse. Pe langa faptul ca cel mic va fi in tendinte cu noua moda, acesta va arata adorabil.

 

De asemenea, designerii recomanda sa nu iti fie frica sa combini diverse pattern-uri: dungi, buline, imprimeuri traznite si multe altele https://www.liloo.ro/tricou-maneca-lunga-gri-buzunar-bleumarin. Regulile s-au schimbat si adevarul este ca cei mici pot sa poarte ce vor ei! Daca urmezi aceste sfaturi, nu o sa te mai saturi sa ii faci poze celui mic!

 

 

Lasa-i pe ei sa aleaga!

 

 

In 2020, copiii iau decizii! Daca ai un copilas suficient de mare incat sa vorbeasca, daca merge la gradinita sau la scoala, intreaba-l pe el ce ar dori sa poarte. Explorati impreuna oferta magazinului nostru si descopera care sunt gusturile lui in materie de haine. Sigur o sa va distrati si, cine stie, poate chiar o sa te surprinda.

 

 

copii stand cu caietele in mana

 

 

Siguranta inainte de toate!

 

 

Trebuie sa recunoastem ca un copilas ramane simpatic, indiferent de ceea ce poarta. De aceea, la liloo.ro, noi punem accent pe calitatea hainutelor pentru bebelusi si copii. Fiecare articol vestimentar este confectionat din bumbac natural, material moale si pufos, pe care toti expertii il recomanda pentru pielea sensibila a micutilor.

 

Hainutele sunt gandite astfel incat sa ii ofere micutului confortul si liberatea de miscare de care are nevoie. Cu imprimeuri simpatice si in culori vesele, acestea sunt hainele cu care vrei sa il imbraci pe micutul tau.

 

Pe langa faptul ca prichindelul tau va arata deosebit de simpatic, va fi un copilas fericit pentru ca se va putea simti in largul lui. Iar asta este tot ce iti doresti pentru puiul tau!

imagini: Depositphotos

 

1 Comentarii

Foxi:
27.03.2020, 12:33:19 PM
Răspunde

Multumesc pentru recomandare :D !

Scrie un comentariu