Liloo, raiul bebelusilor bine imbracati si al mamicilor multumite

Publicat de LILOO 01.11.2019 0 Comentarii

Pentru un magazin online, indiferent de produsele sau serviciile oferite, cea mai mare satisfactie este aceea de a-si surprinde in mod placut clientii si de a-i ajuta sa-si rezolve o problema. Si noi, la Liloo, facem acelasi lucru si este o placere sa citim si sa raspundem la comentariile si recenziile mamicilor multumite.

 

Desi comercializam hainute si accesorii pentru copii de toate varstele, am observat ca majoritatea clientilor care impartasesc cu noi experienta Liloo sunt tinere mamici, de cele mai multe ori aflate la primul copil. Pentru acestea, primele zile, saptamani si luni impreuna cu puiul lor sunt atat incredibil de frumoase, dar si stresante, pentru ca totul este nou. In aceste clipe, ele cauta un sprijin, iar Liloo s-a dovedit a fi de multe ori solutia de care aveau nevoie.

 

 

Raiul hainelor pentru bebe

 

 

De la livrarea rapida si calitatea materialelor, la culorile "exact ca in poza" si marimile potrivite, toate aceste aspecte le-au incantat pe tinerele mamici, care au vrut sa ne transmita ca au toata increderea in noi si vor reveni. Iar noi le multumim si am selectat unele dintre cele mai sincere recenzii din partea acestora, cu care ne mandrim:

 

"Fiind mama pentru prima oara, nu stiu inca exact cu ce se mananca aceasta 'meserie', iar cautarea primelor hainute a fost un adevarat haos. Cand am descoperit Liloo, am simtit ca este un site care nu ma va dezamagi si asa a fost! Comanda plasata a venit in 2 zile, produsele sunt de inalta calitate, iar preturile - extrem de accesibile! Voi reveni si pentru alte cumparaturi!" (Stefania)

 

"Bravo, va felicit! Produsele sunt foarte bune, sunt fericita deoarece sunteti singura firma unde am gasit produsul care-mi trebuia neaparat pentru varsta bebelusului meu (pantaloni cu botosei). Inca o data va felicit ca stiti sa va atrageti clientii cu produse de calitate buna si pentru toate varstele" (Larisa)

 

"Sunt la a doua comanda la Liloo, am cumparat body-uri, pieptarase si pantaloni. Sunt foarte multumita de produse: lucrate foarte bine, din bumbac de calitate, in culori vesele, cu imprimeuri dragute si la preturi corecte. Alte mentiuni pro: pantalonasii (eu am luat cu manseta) sunt cu talie inalta, un lucru foarte bun, deoarece scutecele adauga cativa centimetri, iar pantalonii luati din alta parte trebuia sa-i ridic mereu. Marimile se potrivesc, chiar si cand copilul creste, ii mai vin respectivele marimi o perioada. Felicitari si succes in ceea ce faceti! Cu siguranta voi mai comanda si recomanda!" (Nicoleta C.)

 

"WOW!!! Sunt foarte, foarte, foarte multumita... azi am primit comanda si sunt incantata de hainute si multumita de calitatea lor foarte, foarte, foarte, foarte mult. Ador culorile pe care le aveti si produsele sunt cele mai potrivite, atat pentru baietei, cat si pentru fetite. Cu siguranta vom plasa cat de curand o alta comanda! Va multumim" (Alexandra)

 

"Sunt foarte impresionata de viteza de livrare, e ceva sa comanzi vineri si sa ajunga sambata. Felicitari, Liloo! Produsele au venit foarte ingrijit ambalate, etichetate. Salopetele pentru bebe sunt de foarte buna calitate. Marimile s-au potrivit la fix pentru bebelusa mea de 6 luni. Concluzie: cu siguranta voi mai comanda de la voi! Succes in continuare!" (Maia A.)

 

 

Copil pune hainute pe sarma 

 

 

 

imagini: depositphotos

Scrie un comentariu