La ce trebuie sa fie atenta o mamica grijulie cand achizitioneaza pijamale pentru copii?

Publicat de LILOO 10.06.2019 0 Comentarii

In ziua de azi, a fi parinte este o mare bucurie, dar si o provocare pe masura. Si, daca esti una dintre mamicile care se topesc la vederea hainutelor de copii si ai cumpara fara oprire sub instinctul esteticului, inseamna ca acest articol este special creat pentru tine.

 

In primii ani de viata, copii isi petrec intre 9 si 12 ore pe zi dormind, de aceea este esential sa iei in considerare siguranta, confortul si calitatea pijamalelor pentru copii.

 

 

Copiii se joaca in pijamale

 

 

In timpul somnului se secreta hormonii de crestere si are loc productia de proteine necesara pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa. De aceea, gradul de confort si relaxare din timpul somnului este esential, iar acesta este influentat de hainele pe care cel mic le poarta.

 

Asigura-i copilului un somn linistit si odihnitor invatandu-l sa mearga la culcare la aceeasi ora si imbraca-l cu pijamale confectionate din cele mai bune materiale. Citeste mai jos care sunt cele 6 criterii pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cumperi pijamale copii:

 

1. Tine cont de temperatura din camera si de sezon. Pentru iarna, achizitioneaza pijamale pentru copii mai groase, iar pentru vara alege modele din materiale mai subtiri sau cu maneca scurta.

 

 

Baietel in pijamale subtiri maiou

 

 

2. Alege intotdeauna materiale din tesaturi naturale, precum bumbacul 100%. Pielea copiilor este mult mai subtire si mai sensibila, de aceea hainele confectionate din materiale sintetice pot produce iritatii micutului tau si se pot deteriora mult mai repede la spalari repetate. Pe langa faptul ca bumbacul nu contine iritanti sau alergeni, este mai sigur, mai robust si mai placut la atingere.

 

 

3. Siguranta, in primul rand: fara capse, butoane, sireturi sau funde. Alege intotdeauna pijamale pentru copii fara aceste accesorii care se pot desface si ii pot produce disconfort micutului tau. Oricat de amuzante sau simpatice pot fi unele modele de pijamale pentru copii, toate aceste accesorii pot prezenta riscuri de inghitire sau sufocare.

 

 

4. Achizitioneaza pijamale pentru copii in functie de greutate, nu de varsta. Fara doar si poate, fiecare copil are propriul ritm de crestere, de aceea greutatea este un indicator bun atunci cand vrei sa ii cumperi articole vestimentare.

Pijamale pentru copii prea mari

 

 

5. Ieftin nu inseamna mai putin bun. Cei mici cresc foarte repede, asadar nu investi prea mult in haine sau pijamale copii pentru aceeasi varsta, intrucat o asemenea investitie exagerata va fi inutila. La Liloo, vei gasi o gama variata de hainute extrem de accesibile la pret, de o calitate incontestabila.

 

 

Fetita doarme linistita in pijamale cu stelute

 

 

Pe langa aspectele mentionate mai sus, trebuie sa tii cont de intretinerea pijamalelor. Cu alte cuvinte, trebuie sa te asiguri ca pijamalele pentru copii pot fi spalate si calcate usor si nu se deterioreaza in timp.

 

La Liloo.ro, materialul natural iti garanteaza intretinerea usoara si durabilitatea pijamalelor pentru copii. Asadar, te invitam sa intri pe site si sa alegi cele mai dragalase articole vestimentare pentru micutul tau si sa te bucuri impreuna cu el de cele mai frumoase momente pe care le ofera copilaria!

 

imagini: depositphotos

Scrie un comentariu