La ce sa fii atenta cand cumperi treninguri pentru copii

Publicat de LILOO 02.10.2017 0 Comentarii

Un copil reprezinta cea mai mare bucurie pentru parinti, insa venirea sa pe lume aduce numeroase provocari pentru acestia. Una dintre ele este legata de achizitionarea de hainute: toti parintii cauta pentru copiii lor articole vestimentare din materiale de calitate, care sa fie confortabile si durabile, sa poata fi spalate si calcate usor si, daca se poate, sa aiba si preturi accesibile. Daca si tu esti in aceasta situatie, ai ajuns in locul potrivit: Liloo, magazin online cu o experienta de peste 15 ani in domeniul textilelor, are o gama larga de haine confortabile si trainice, din bumbac fin, cu capse si imprimeuri atent alese, pentru a respecta normele de siguranta in vigoare la nivelul Uniunii Europene. Daca inca nu te-am convins, precizam ca hainutele de la Liloo sunt produse exclusiv in Romania, de la design pana la croiala, distributie si vanzare, si au preturi pentru toate buzunarele.

 

La ce sa fii atenta cand cumperi treninguri pentru copii - liloo.ro

 

In acest articol ne vom concentra pe treningurile pentru copii. Acestea reprezinta unele dintre cele mai potrivite hainute pe care le poti cumpara pentru micutul tau, din mai multe motive:

 

 

1. Sunt foarte confortabile

 

Treningurile pentru copii sunt articole vestimentare confortabile, deoarece nu sunt foarte stranse pe corp si permit copilului tau sa se miste in voie si, in acelasi timp, sunt suficient de groase incat sa protejeze pielea sensibila a micutului de frig, vant sau zgarieturi. In plus, bumbacul din care sunt croite treningurile pentru copii este foarte moale si nu irita pielea micutului, neexistand riscul aparitiei unor alergii sau iritatii. 

 

 

2. Sunt potrivite pentru orice varsta

 

Spre deosebire de alte hainute pentru copii, care pot fi purtate doar in primii 1-2 ani din viata micutului tau, treningurile pentru copii sunt potrivite pentru toate varstele. Oferta Liloo cuprinde 10 marimi de treninguri pentru copii, de la 9 luni (74 cm) la 10 ani. 

 

 

3. Sunt potrivite pentru ambele sexe

 

Spre deosebire de alte hainute pentru copii, care pot fi purtate doar de baietei sau doar de fetite, treningurile pentru copii sunt unisex, diferenta constand doar in alegerea unui model in culori mai deschise pentru fetite si cu un imprimeu mai potrivit pentru ele (spre exemplu, inimioare sau fluturasi in loc de motocicleta sau minge de fotbal). 

 

 

4. Pot fi purtate in orice sezon

 

Oferta Liloo de treninguri pentru copii include atat modele groase, de iarna, cat si modele mai subtiri, pentru celelalte anotimpuri. In plus, treningurile pentru copii pot fi purtate atat direct pe piele, cat si pe deasupra sau pe dedesubtul altor articole vestimentare, in lunile mai friguroase. 

 

 

5. Pot fi purtate atat in casa, cat si afara

 

Treningurile pentru copii reprezinta o tinuta versatila, care poate fi purtata atat in casa, cat si pe strada, la plimbare sau la gradinita. Materialul natural din care sunt croite mentine confortul termic, dar in acelasi timp permite si pielii sa respire, prevenind transpiratia excesiva.  

 

 

 

Desi culorile vii si imprimeurile hazlii te pot atrage sa cumperi un articol vestimentar pentru copii, altele sunt criteriile dupa care ar trebui sa faci aceasta alegere. Iata mai jos care sunt aspectele pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand te gandesti sa achizitionezi treninguri pentru copii:

 

 

1. Marimea 

 

Multi parinti fac greseala de a cumpara haine pentru copii cu cateva numere mai mari, in ideea ca micutii le vor purta mai mult timp, iar astfel ei economisesc bani. In realitate, treningurile pentru copii ar trebui cumparate exact pe marimea copilului, pentru ca acesta sa se simta perfect in ele.

 

 

2. Pretul

 

Atunci cand vorbim despre hainele pentru copii, trebuie precizat ca ieftin nu inseamna si de proasta calitate. Magazinele producatoare de articole vestimentare pentru cei mici se intrec in oferte si reduceri, iar cele mai bune preturi le gasesti de obicei in magazinele online.

 

 

3. Specificatiile

 

Pe langa marime, pret, culoare si design, trebuie sa tii cont si de alte aspecte atunci cand achizitionezi treninguri pentru copii. Unul dintre cele mai importante criterii cand cumperi haine pentru copii ar trebui sa fie legat de intretinerea acestora. Cu alte cuvinte, trebuie sa te asiguri ca treningurile pentru copii pot fi spalate si calcate usor si nu se deterioreaza in timp. La Liloo, materialul natural (bumbac 100%) iti garanteaza intretinerea usoara si durabilitatea treningurilor pentru copii.

 

 

4. Accesoriile

 

Atunci cand cumperi articole vestimentare pentru cei mici, trebuie sa fii foarte atenta la nasturi, fermoare, panglici, sireturi si altele. Acestea se pot desprinde si ii pot rani pe cei mici sau chiar ii pot face sa se inece ori sa se sufoce. La Liloo, sistemele de inchidere si prindere sunt realizate de companii de renume si nu contin metale grele. In plus, treningurile pentru copii de la Liloo sunt produse folosind doar vopsele ecologice, pe baza de apa, care nu irita pielea celor mici.

 

 

 

Oferta Liloo de treninguri pentru copii include atat seturi bluza+pantaloni (in culori vii - mov, rosu, turcoaz, verde si cu imprimeuri hazlii - inimioare, fluturasi, minge de fotbal, motocicleta), cat si bluze de trening si pantaloni de trening separat. In plus, daca achizitionezi produse de peste 100 de Lei, beneficiezi de livrare gratuita. 


imagine: envato elements

Scrie un comentariu