Helanca / maleta - articolul vestimentar in ton cu anotimpurile reci

Publicat de LILOO 17.12.2019 0 Comentarii

Iarna, anotimpul mult asteptat de copii a sosit! Pe langa metodele clasice de intarire a imunitatii nu trebuie sa uitam de introducerea in garderoba a hainelor mai groase. Pentru micuti incepe distractia: bulgari, ingerasi de zapada, trasul cu sania ore in sir si nelipsitul… Mos Craciun. Insa pentru noi, parintii, odata cu venirea iernii apare si intrebarea: Oare ce haine il vor proteja mai bine de temperaturile scazute pe micutul meu? Noi avem raspunsul: maleta multifunctionala ii ofera comoditatea necesara activitatilor atat de exterior, pentru o mica excursie la munte, cat si de interior, pentru timpul petrecut la gradinita.

 

 

Copil imbracandu-se cu o maleta 

 

 

Cu siguranta maleta ii va tine de cald fiind confectionata din material fin de bumbac 100 %, rib sau interlok, ce creaza un curent de aer în jurul pielii, pentru o reglare eficienta a temperaturii locale. Disponibila de la varsta de 2 ani pana la varsta de 6 ani, maleta impaca gusturile celor mici ce isi impun punctul de vede in alegerea unei tinute pe masura. Pentru tinerele domnisoare o poti asorta cu fustite tutu, sarafane si clasicii colanti, pentru domnisori cu o pereche de jeans iar pentru cei sportivi cu pantaloni de trening. Aceasta credem noi ca este alegerea ideala.

 

 

Cu totii stim capriciile copiilor cand vine vorba de fular, caciula si manusi iar daca urechile si degetelele nu le putem proteja altfel... de fular am scapat! Maleta are gulerul in asa fel dimensionat incat sa protejeze gatul dar sa nu fie incomod in timpul purtarii. Acceseaza https://www.liloo.ro/haine-copii-bebelusi-tricouri-bluze/helanci-malete si convinge-te! Nu iti face griji! Eticheta cu logo-ul firmei contine si instructiunile de ingrijire a produsului pentru evitarea neplacerilor la spalare sau uscare.

 

 

Copii imbracati cu helanci / malete 

 

 

Nu am uitat nici de bebelusi! Avem si pentru ei maleta / helanca dar una mai speciala, body helanca este produsul creat pentru nevoile celor ce pasesc pentru prima data si descopera lumea. Fabricat din material moale si pufos, bumbac 100%, atinge delicat pielea sensibila a bebelusilor. Pentru ca stim cu totii cat de activi devin odata cu ridicatul in picioare atunci cand ei incep explorarea teritoriilor necunoscute si cand se produce si transpiratia normala acestui efort. Aceasta transpiratie o putem tine sub control doar daca imbracam copilul cu produse din bumbac. Dupa cum stim, caracteristicile fibrelor naturale cum este si bumbacul permit tricotului sa absoarba umezeala si transpiratia si, in acelasi timp, lasa pielea sa respire in voie, reusind mentinerea unei temperaturi normale pentru micutii nostri.

 

 

Nu ne dorim prea multe batai de cap cu imbracarea celui mic, mai ales acum, cand se rostogoleste dintr-o parte in alta. Solutia pentru o imbracare usoara este adaugarea celor 4 capse ce vin in ajutorul mamicilor. Aceste capse sunt fabricate din material de calitate ce nu oxideaza, nu contin nichel tocmai pentru a nu provoca alergii celui mic. Amplasate atat pe umar cat si la guler capsele redau flexibilitatea body-ului si usurinta de a imbraca acest personaj plin de energie. Gulerul este dimensionat pentru cerintele fiecarui copil si poate fi purtat in starea initiala sau indoit, cert este faptul ca ii protejeaza partea gatului si asigura caldura de care are nevoie.

 

 

Sa nu credeti ca daca sunt la o varsta atat de frageda nu isi pot impune punctul de vedere in alegerea tinutei, sau macar al prietenului ce ii va tine companie in decursul zilei. Un gangurit la intalnirea cu ”aligatorul” cel mandru, ”pinguinul Tux” sau ”pisicuta smechera” iti va reda zambetul si vei fi convinsa ca ai ales ceea ce ii place micutului tau.

 

 

Imprimeurile maletelor sunt realizate prin serigrafie multi-strat de înaltă rezoluție cu rezistență la spălări multiple pentru un buget familial cat mai echilibrat. Serigrafia se realizează folosind vopsea pe bază de apă potrivita pentru a nu irita pielea sensibila a copiilor, protejand totodata si mediul inconjurator. Varietatea de culori iti permite sa te joci si sa creezi tinuta cromatica adaptata pentru fetita sau baietel. Nuantele de azur si aqua te induc in eroare, pentru ca nu stii pe care sa o alegi. Am dreptate? Somonul si rozul sunt de o parte a baricadei iar de cealalta fucsia si rosu. Tu alegi!

 

 

Acceseaza site-ul nostru si bucura-te de produse confectionate din bumbac 100% fabricate cu dragoste, in Romania!

imagini: Adobe Stock

 

Scrie un comentariu