Halatele de baie – nelipsite din garderoba oricarui copil

Publicat de LILOO 12.01.2018 0 Comentarii

Ca parinti sau bunici, ne dorim intotdeauna sa le oferim copilasilor cele mai bune alimente sau hainute, pentru o dezvoltare cat mai armonioasa. Mai ales cand sunt in crestere, trebuie sa ne asiguram ca cei mici au parte de tot confortul necesar.

 

Halate de baie pentru baieti

 

Desi poate parea un obiect vestimentar banal in aparenta, in esenta un halat de baie poate fi extrem de util oricarui copilas.

 

 

Iata care sunt principalele 5 motive pentru care orice prichindel ar trebui sa aiba in garderoba sa halate de baie pentru copii realizate din bumbac:

 

 

1. Pielea copilului tau este foarte sensibila, delicata si fragila. Totodata, este vulnerabila la toate substantele la care este expusa, de la particule din aer, pana la aditivi si alergeni din detergenti sau tesaturi, care ii pot produce iritatii, alergii sau eczeme. Tocmai din acest motiv, ar trebui sa ai o atentie sporita si sa cumperi mereu doar haine realizate din bumbac natural, de calitate superioara, care protejeaza pielea micutului in fiecare moment. 

 

2. Nu degeaba medicii specialisti si pediatrii din intreaga lume recomanda sa cumperi doar imbracaminte si halate pentru copii realizate din bumbac 100%. Bumbacul este un material foarte durabil, care nu irita deloc pielea celor mici. In plus, este si foarte usor de spalat la masina automata, ajutandu-te astfel sa economisesti timp pretios, pe care sa il petreci alaturi de copilul tau. De asemenea, halatele realizate din bumbac natural sunt ceva mai accesibile ca pret, asadar, bugetul familiei nu va avea de suferit foarte mult.

 

3. Fara doar si poate, halatele de baie pentru copii sunt articole vestimentare foarte comode, care pot deveni rapid preferatele princhindeilor de orice varsta. Sa nu te suprinda daca dupa ce ii cumperi un halat de baie, il va alege in locul pijamalelor sau al hainelor de casa. 

 

4. In cazul in care consideri ca un halat de baie pentru copii nu reprezinta o achizitie necesara, iti spunem doar atat: este un accesoriu extrem de versatil, care iti va fi foarte util in nenumarate cazuri in orice anotimp. Sistemul imunitar al celor mici este extrem de vulnerabil si delicat, in special in primii ani de viata. Atunci cand sunt schimbari de temperatura, ca sa te asiguri ca celui mic nu ii este racoare si ca nu raceste, ar trebui sa ai mereu la indemana un halat de baie pentru copii realizat din bumbac de calitate, cu care sa il imbraci la nevoie prin casa, la plaja sau la piscina.

 

5. Daca tot am mentionat versatilitatea halatelor de baie pentru copii, sa nu uitam faptul ca poti folosi aceste articole vestimentare si pe post de prosop, gratie materialului absorbant natural din care sunt realizate. Asadar, pe langa faptul ca ii confera micutului tot confortul termic necesar prin casa sau imediat dupa ce iese din cadita sau din piscina, un halat de baie realizat din bumbac il protejeaza si de umezeala.

 

Halat de baie pentru fetite

 

Iata cum un simplu halat de baie pentru copii poate reprezenta o achizitie foarte inteligenta. Fiind un articol vestimentar care ii confera copilului tau siguranta, confort termic si protectie impotriva umezelii, nici nu este de mirare ca este nelipsit din garderoba oricarui prichindel.  


imagini: depositphotos

Scrie un comentariu