Ghidul bebelusului la moda

Publicat de LILOO 31.10.2019 0 Comentarii

Daca in prima luna nu prea iti statea gandul la cum arati sau la cum il imbraci pe bebe, pe masura ce puiul tau creste prinzi din zbor pasii esentiali ai vietii de mamica si incepi sa te relaxezi, sa iei fiecare zi pe rand si sa te bucuri de aceasta perioada minunata. Va plimbati mai des si mai mult, mergeti la cumparaturi impreuna, iesiti in parc si faceti cate o vizita la doctor, iar toata lumea va admira. Cu siguranta iti doresti ca bebe sa fie mereu asortat si in tendinte, nu-i asa? Dar cum sa faci asta cand oferta de hainute de bebelusi e atat de mare si tu nu sti ce sa alegi?

 

Iti propunem mai jos 3 reguli simple ale bebelusului la moda:

Bebe la moda

 

 

  1. Pentru o tinuta echilibrata, alege o culoare accent, puternica, pe care o poti asorta fie cu aceeasi nuanta in tonuri mai pastelate, fie cu culori complementare. De exemplu albastru electric merge grozav cu bleu, dar si cu galben, fucsia merge cu roz prafuit, dar si cu verde lime, totul tine doar de creativitatea si dispozitia ta.

     
  2. Asorteaza o piesa cu imprimeu cu una intr-o singura culoare. De exemplu, daca un body de bebelus are un print cu ursuleti, alege o pereche de pantaloni uni. Sau invers, daca pantalonii sunt cei cu model, ii poti asorta cu un body intr-o singura culoare. Important este ca doar una dintre hainutele de bebelusi sa fie in centrul atentiei.

     
  3. Incearca sa pastrezi tinuta lui bebe in 2-3 culori. Stim ca toate hainutele mici si colorate sunt frumoase, dar purtate in acelasi timp nu mai pot fi admirate la adevarata lor valoare, asa ca echilibrul este cuvantul cheie atunci cand vine vorba de cromatica tinutei bebelusului.

 

 

Bebe cu body alb si pantaloni in dungi 

 

 

Regulile sunt foarte simple, la fel ca si in cazul tinutelor lui mami, echilibrul este cheia succesului. Cu orice ai alege sa-l imbraci pe bebe, Liloo iti este alaturi cu o gama variata de hainute bebelusi in diverse culori si print-uri, pentru care folosim doar bumbac de cea mai buna calitate si ne ferim de accesorii inutile si periculoase pentru un copil asa de mic. Ti-am spus ca la comenzi de peste 100 de lei ai transportul gratuit si pe site exista mereu promotii avantajoase?

 

Nu mai pierde timpul prin magazine, profita de o repriza de shopping online pentru haine de bebelusi cat timp cel mic doarme si bucura-te de mai mult timp de joaca in doi, sau trei, sau patru.

imagini: depositphotos & bigstockphoto

Scrie un comentariu