Gemenii - ii imbracam la fel sau in haine diferite?

Publicat de Iuliana 15.04.2020 0 Comentarii

Toti parintii sunt de acord – aceasta meserie nu este una usoara. Si clar nu devine mai usor cand afli ca ai gemeni! Printre multele aspecte la care o mamica de gemeni trebuie sa fie atenta, modul in care alege sa ii imbrace pe acestia ocupa un loc destul de important.

 

 

Bebelusi gemenii dormind 1

 

 

Orice parinte de gemeni s-a intrebat macar o data: ii imbracam la fel sau nu? Daca pentru cei care au baietel si fetita, raspunsul e simplu, decizia devine un pic mai dificila pentru cei care au gemeni de acelasi sex.

 

Sigur ca lucrurile se schimba atunci cand micutii cresc si isi pot alege singuri hainele din garderoba. Insa cat timp sunt bebelusi, decizia le apartine parintilor. Adevarul este ca multe mamici aleg sa ii imbrace in hainute identice din motive de ordin practic – sa ai grija de doi copilasi implica de doua ori mai mult timp si energie decat atunci cand ai unul singur.

 

De altfel, mamele de gemeni recunosc ca, dupa ce au ales hainutele pentru micuti, se imbraca si ele intr-o culoare sau un stil asemanator – si problema vestimentatiei pe ziua respectiva e rezolvata pentru toata lumea!

 

 

Varianta 1: Ii imbraci la fel

 

 

Bebelusi in salopeta

 

 

Nimeni nu intelege cat de greu este sa cresti doi copii deodata pana nu trece prin experienta aceasta. Se spune ca cei mai dificili ani se dovedesc a fi primii doi. In acest punct, bebelusii pot purta aceleasi haine pentru copii, iar tu economisesti timp si energie.

 

Un alt avantaj este ca gemenii sunt iubiti de toata lumea. Imbracati la fel, cei doi vor atrage atentia oriunde vor merge. Vor invata de mici sa fie prietenosi, sa socializeze si vor fi constienti ca sunt extrem de speciali.

 

Pe tine te va ajuta pentru ca iti va fi mai usor sa ii identifici atunci cand se fac mari si mergeti la mall, la aeroport sau intr-un parc de distractii. Avand doi copilasi in aceleasi hainute, ai un plus de siguranta ca nu se vor rataci. Pe de alta parte, mamicile de gemeni care au crescut recunosc ca le este mai greu sa isi dea seama care e unul si care e celalalt in pozele de cand erau prichindei.

 

 

Varianta 2: Alege haine diferite pentru fiecare

 

 

La fel ca in cazul primei optiuni, si aceasta are avantaje si dezavantaje. Insa, daca iti faci timp sa alegi cate o tinuta diferita pentru fiecare, vei incuraja identitatea fiecaruia dintre ei. Sigur ca exista riscul sa apara dispute intre cei doi frati, in momentul in care considera ca au fost dezavantajati – insa acestea nu sunt grave si se pot rezolva rapid.

 

Desigur ca, imbracandu-i diferit, si celor cu care interactioneaza le va fi mai usor sa ii distinga. Cand copilasii incep sa mearga la gradinita sau la scoala, este recomandat sa alegi macar un accesoriu diferit sau o coafura diferita, astfel incat ceilalti sa nu ii confunde.

 

De asemenea, este absolut necesar sa ii imbraci diferit cand mergeti intr-o vizita medicala, pentru ca atunci chiar nu iti doresti ca cei doi sa fie confundati!

 

 

Varianta 3: Le cumperi hainute asemanatoare, dar nu identice

 

 

In general, hainutele cu aceeasi croiala vin in culori diferite, cu imprimeuri variate. La noi in magazin, gasesti multe exemple din acest gen. Aceasta metoda este foarte inteleapta, pentru ca te ajuta sa economisesti timp, le respecta personalitatile diferite si ii face usor de recunoscut.

 

 

Si, nu in ultimul rand…

 

 

Gemenii zambaretii

 

 

Nu putem discuta despre optiunile de hainute pe care o mamica de gemeni le are, fara a mentiona un aspect foarte important, cel financiar. Sa ai gemeni inseamna sa cheltuiesti dublu fata de un parinte cu un singur copil, motiv pentru care iti doresti hainute de calitate la preturi accesibile.

 

De aceea, te asteptam la liloo.ro, unde gasesti cel mai bun raport calitate-pret. Toate hainutele noastre sunt fabricate din bumbac 100% natural si respecta recomandarile medicilor pedriatri din intreaga lume!

 

Preturile sunt mai mult decat accesibile pentru hainute, iar acestea ii vor face pe micutii tai sa se simta minunat, sa se miste in voie si sa aiba parte de tot confortul necesar!

 

imagini: Depositphotos

 

Scrie un comentariu