De ce un body pentru bebe este cadoul ideal pentru o proaspata mamica si copilul ei?

Publicat de LILOO 03.04.2019 0 Comentarii

Momentul in care cea mai buna prietena devine mama este un prilej de bucurie. Tocmai de aceea, ii poti face viata si mai frumoasa prin intermediul unor cadouri de bun venit, care sa se potriveasca perfect cu atmosfera de sarbatoare. De regula, lista de idei de cadou pentru o proaspata mamica ar trebui sa contina haine de bebelusi, intrucat micutul va trebui schimbat foarte des si are nevoie de asigurarea confortului suprem.

 

Castigatorul la aceasta categorie este, fara doar si poate, un body pentru bebe, intrucat acesta este foarte practic si usor de folosit. Daca inca mai stai pe ganduri cu privire la achizitionarea lui, iata cateva motive care sa te convinga ca e cea mai potrivita investitie! 

Cadoul perfect pentru proaspete mamici - body-ul pentru bebelusi

Este cel mai confortabil articol vestimentar

 

Dintre toate hainele de bebelusi, un body bebe ofera confortul cel mai mare datorita formei sale. Avand in vedere faptul ca micutii isi petrec cea mai mare parte a timpului in pat, acestia trebuie sa se odihneasca si sa se dezvolte armonios, in cele mai confortabile hainute.

 

 

Cadoul perfect pentru proaspete mamici - body-ul pentru bebelusi

 

 

Si cum un body pentru bebe poate fi folosit si pe post de pijamale, acesta trebuie sa fie neaparat dintr-un material natural, cum ar fi bumbacul, pentru a asigura confort sporit si mobilitate excelenta. Astfel, micul ghemotoc dragalas se va misca in voie, nu se va simti strans si  nici nu va considera ca hainele ii sunt prea largi sau il incomodeaza.

 

 

Mentine perfect caldura

 

Spre deosebire de hainutele realizate din materiale sintetice, un body pentru bebe din bumbac previne transpiratia pielii si mentine caldura, in timp ce absoarbe umezeala. Se poate spune despre acest articol vestimentar ca are mai multe intrebuintari, insa acest lucru nu poate fi decat de bun augur pentru proaspata mamica. Aceasta va avea nevoie de ajutor, mai ales in primele luni de viata ale copilului, intrucat nou-nascutii sunt sensibili si, de cele mai multe ori, imbracatul lor poate fi o reala provocare. 

 

 

Protejeaza pielea

 

Un body pentru bebe din bumbac are grija de pielea sensibila a nou-nascutului, prevenind iritatiile, mancarimile si alergiile. Vulnerabila la absolut toate substantele la care este expusa, de la particule provenite din aer, pana la aditivi prezenti in detergenti si in tesaturi, pielea bebelusilor poate dezvolta eczeme si iritatii. Pe langa faptul ca este non-alergic, un body pentru bebe din bumbac are grija ca micutul sa se dezvolte armonios si sa creasca sanatos. Atunci cand vorbim de un body pentru bebe realizat din materiale naturale, trebuie sa mentionam faptul ca, pentru a obtine bumbacul de inalta calitate folosit in productia hainelor de bebelusi, trebuie utilizate doar ingrasaminte naturale, care nu contin pesticide sau alte substante chimice toxice in compozitie.

 

In speranta ca te-ai convins asupra tuturor avantajelor pe care le poate avea un body pentru bebe, te invitam sa intri pe site si sa alegi cele mai dragalase produse pe care sa le oferi cu drag in dar prietenei tale devenita mamica. Vei vedea ca nimic nu se compara cu materialele de calitate si croiala fina, principii pe care Liloo le respecta intotdeauna cu strictete. 

 

imagini: depositphotos si bigstock

Scrie un comentariu