De ce sa alegi un brand romanesc in achizitionarea de hainute pentru copilul sau copiii tai

Publicat de Iuliana 06.03.2020 0 Comentarii

Atunci cand mergem la cumparaturi putem vedea expuse pe rafturi, pe umerase si in vitrinele magazinelor, o multime de hainute de bebelusi si copii, de diverse tipuri si culori care ne atrag privirea. Pe langa timpul pierdut prin magazine, timp pe care il putem petrece in familie, dezvoltam economia altor state, cumparand produse aduse din afara. Si atunci apare intrebarea: de ce nu am putea si noi sa fabricam si sa lansam pe piata romaneasca hainute pentru copiii nostri, sporindu-le calitatea si acordand mai multa importanta esteticului?

 

In cele ce urmeaza iti vom prezenta avantajele alegerii unui brand romanesc din mediul online, in achizitionarea de hainute pentru copilul tau.

 

 

fetita stand pe iarba 

 

 

Economisesti timp si bani cumparand online

 

 

Internetul ofera omului modern o multime de avantaje care il ajuta sa isi imbunatateasca calitatea vietii. Comertul electronic este unul din avantajele pe care le ofera internetul deoarece poti gasi si cumpara online, la preturi accesibile tot ce ai nevoie, din confortul casei tale, economisind timp si bani. Cele mai afectate de trecerea rapida a timpului sunt mamicile, deoarece ele duc in spate o multime de responsabilitati precum: curatenie, mancare, cresterea copilului sau a copiilor, job-ul si multe altele.

 

Astfel, magazinul online liloo.ro s-a hotarat sa vina in ajutorul mamicilor, confectionand hainute de calitate pentru bebelusi si copii, la preturi accesibile, in tara noastra. Este momentul sa utilizam si sa consumam produsele noastre, ajutand astfel, la dezvoltarea economiei nationale. Toate articolele pe care le vei alege de pe site-ul Liloo vor reprezenta cadoul perfect pentru copilul tau deoarece iti vei imbraca copilul cu hainute de calitate, fabricate in Romania.

 

 

fetita fericita vine de la cumparaturi 

 

 

Alegand Liloo Baby ca brand romanesc vei avea multe beneficii

 

 

Absolut toate hainele pentru bebelusi si copii, dar si accesoriile disponibile pe site sunt realizate in Romania, cu o mare atentie la detalii, din materiale naturale certificate, de calitate superioara. Liloo Baby recomanda mamicilor sa achizitioneze in primele luni de viata a copilului hainute din bumbac 100% care sa nu irite pielea fina a bebelusilor si sa le ofere un confort sporit. Oferind confortul necesar copilului tau, vei beneficia de liniste si de mai mult timp pentru tine. Accesand https://www.liloo.ro/ vei gasi hainute pentru copilul sau copiii tai la cele mai bune preturi.

 

Mereu vei gasi la Liloo tot ceea ce cauti pentru copilul tau: de la haine de nou nascut, precum body-uri, salopete, pieptarase, pantalonasi pana la tricouri, pantaloni si bluze de trening, treninguri, bluze, pijamale, colanti, rochii, fustite, pantaloni scurti, chiloti si maiouri. De asemenea, ai la dispozitie o varietate intreaga de accesorii: caciuli pentru copii, manusi, bavetici, scutece refolosibile de finet sau tetra si paturici sau prosoape. Body-ul este piesa esentiala din garderoba fiecarui bebelus https://www.liloo.ro/haine-bebelusi-nou-nascuti-body deoarece copilul se misca in voie, tine caldura la spate si burtica si este un suport excelent pentru scutec.

 

 

Comanda mereu de pe un site care iti poate oferi suport in cazul in care ai de nevoie

 

 

Shoppingul online este util deoarece orice persoana care are acces la internet isi poate achizitiona produse in functie de nevoile sale, in timp scurt. Comandand online te vei bucura de urmatoarele avantaje: pret redus deoarece nu mai sunt incluse in pret cheltuielile cu chiria si amenajarea magazinului, nu mai cheltui bani cu benzina si nici nu te mai stresezi cu gasirea unui loc de parcare, evitarea aglomeratiei din magazine, nemaifiind nevoie sa te plimbi ore in sir prin acestea pana gasesti ce iti doresti.

 

Desi shoppingul online este util, conteaza foarte mult de pe ce site alegi sa cumperi. Alegerea unui magazin romanesc care isi promoveaza in mediul online produsele pe care acesta le fabrica este cea mai buna optiune deoarece clientul poate lua legatura cu reprezentantii firmei in cazul in care are nevoie de informatii referitoare la produsele pe care acesta vrea sa le cumpere. Magazinul online Liloo https://www.liloo.ro/ ofera descrieri amanuntite la toate produsele. Acestea au rolul de a informa clientul despre utilizarea si modul de intretinere a produselor. De exempu, Liloo Baby confectioneaza mai multe modele de salopete https://www.liloo.ro/haine-nou-nascuti-bebelusi-salopete, in functie de anotimp dar si pentru a asigura bebelusului tau confortul dorit.

 

Pe site-ul Liloo poti gasi si un blog https://www.liloo.ro/blog ce are ca obiectiv informarea si indrumarea mamicilor in achizitionarea corecta a hainutelor de bebelusi si copii.

 

 

teanc de haine 

 

 

Comandand de pe https://www.liloo.ro/ vei avea ocazia sa achizitionezi hainute fabricate in Romania pentru copilul sau copiii tai

 

 

Brandul romanesc Liloo a luat nastere din nevoia de schimbare, intreprinzatorii avand ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor consumatorilor prin fabricarea de produse romanesti. Consumand ceea ce producem vom influenta atat cresterea economica dar si increderea romanilor in produsele romanesti.

 

“Noi nu avem angajati, noi avem colegi cu care formam o echipa, echipa Liloo, insa echipa noastra este incompleta fara ei…clientii nostri.’’ Este principiul pe care se bazeaza intreprinzatorii brandului romanesc Liloo Baby.

 

Relatia dintre producator si client trebuie sa fie deschisa, de aceea reprezentantii Liloo solicita parerea clientilor, pentru a putea satisface toate exigentele mamicilor din Romania. Intreaga echipa Liloo Baby confectioneaza cu dragoste hainute pentru bebelusi si copii, punand accent atat pe partea estetica, cat si pe calitatea produselor. In sfarsit un brand autentic romanesc care aduce plus-valoare vietii romanilor!

imagini: Depositphotos

Scrie un comentariu