De ce este important sa alegem haine de bebelusi din bumbac

Publicat de LILOO 04.08.2019 0 Comentarii

Pentru orice mamica este extrem de important ca puiul ei sa creasca armonios si sanatos, iar cand vine vorba de pielea acestuia trebuie sa o protejeze cat mai bine. Una dintre solutii este alegerea corecta a hainutelor. 

 


Specialistii recomanda achizitionarea unor haine de bebelusi confectionate din bumbac 100%, intrucat acest material aduce multe avantaje pentru confortul micutului tau. Din acest motiv trebuie sa te asiguri ca are parte de tot ce-i mai bun si tii la distanta tot ce i-ar putea cauza neplaceri bebelusului tau.

 

 

La nastere, bebe are pielea foarte subtire si sensibila, de aceea este nevoie sa fii foarte atenta la toate lucrurile cu care cel mic intra in contact. Detergentii, cremele de hidratare, pana si gelul de dus trebuie sa fie special concepute pentru pielea sa sensibila. Se recomanda sa clatesti de doua ori hainele bebelusului cu care acesta intra in contact.  Si nu doar la ceea ce poarta cel mic trebuie sa fii atent, cat si la ce porti tu. Spre exemplu, parfumul cu care te dai sau detergentul cu care obisnuiesti sa iti speli hainele ii poate provoca o reactie alergica. 

 

 

Fata de bebe fericit

 

 

De ce sa alegi haine de bebelusi din bumbac?

 

Cele mai prietenoase haine de bebelusi pentru prichindelul tau sunt confectionate din bumbac 100%, deoarece este un material complet natural, nu irita pielea si nici nu provoaca alergii. Spre exemplu, la Liloo absolut toate hainele pentru bebelusi sunt realizate in Romania, cu o mare atentie la detalii, din materiale naturale de calitate superioara. Datorita moliciunii sale si puterii de absorbtie, bumbacul este un material care se comporta excelent cu pielea fragila a bebelusilor. Pe langa faptul ca este nonalergenic, cumparand doar haine de bebelusi din bumbac ai garantia ca cel mic este protejat de fiecare data cand le poarta. 

 

 

Hainele de bebelusi din bumbac sunt mai confortabile

 

Achizitionand haine de bebelusi din bumbac, ii asiguri un confort sporit micutului tau, dar si libertate de miscare. Hainele confectionate din acest tip de tesaturi nu numai ca sunt extrem de moi, dar sunt in acelasi timp si foarte rezistente, fiind usor de intretinut.  Avand in vedere ca cei mici isi petrec majoritatea timpului dormind, mai ales in primele luni de viata, acestia trebuie sa se odihneasca si sa se dezvolte armonios in cele mai confortabile haine de bebelusi. Astfel, puiul tau se va misca in voie fara sa se simta constrans in vreun fel, mai ales ca bumbacul se muleaza perfect pe corp. 

 

 

Bumbacul este confortabil pentru bebelusi

 

 

Bumbacul protejeaza pielea!

 

Comparativ cu alte tesaturi, datorita originii sale naturale, bumbacul nu este toxic. In schimb, fibrele sintetice sunt tratate cu chimicale si cele mai multe din ele isi elibereaza substantele direct pe pielea micutului tau.  Mai mult decat atat, hainele de bebelusi din bumbac absorb lichidul mai bine ca orice alt tip de tesatura,  mentinand pielea bebelusului mereu uscata si reducand riscul iritatiilor. 


Asadar, nu mai sta pe ganduri!  Comanda rapid si usor de la Liloo si bucura-te de haine pentru bebelusi realizate din materiale de calitate, la cele mai mici preturi.

imagini: depositphotos

Scrie un comentariu