De ce ai nevoie de un body bebe in perioada de iarna

Publicat de LILOO 03.02.2019 0 Comentarii

In primele luni de viata ale unui nou nascut, un body pentru bebe este cel mai util articol de imbracaminte. Nu numai ca il protejeaza pe micut in zonele sensibile, dar ii asigura confort si lejeritate atunci cand il poarta. Ca mama, cu siguranta iti doresti ca micutul tau sa fie imbracat mereu cu haine pentru copii moi si pufoase, croite parca special pentru acesta.

 

Desi exista body-uri pentru absolut toate sezoanele, iarna e indicat sa dublezi cantitatea acestui tip de haine in garderoba micutului, pentru ca mentin caldura si combat transpiratia excesiva. Iata cateva avantaje pe care ti le poate oferi un body pentru bebe! 

 

 

Bebe in body cu buline de la liloo

 

 

Usor de gasit

 

Daca esti de acord cu ideea de body bebe, ai putea sa ii cumperi micutului tau o multime de astfel de piese vestimentare cu care sa il schimbi in fiecare zi. Alege culori diversificate, atat nuante puternice, cat si pastelate, si imbraca bebelusul cu body-uri ori de cate ori simti nevoia. Le gasesti intr-o gama larga de modele, cu imprimeuri vesele si jucause, care il vor inveseli pe nou nascut si s-ar parea ca au "puterea magica" de a-l opri din plans.

 

Pentru iarna, alege modele de body pentru bebe cu maneca lunga si capse laterale si, de asemenea, nu uita si de body-uri cu guler (tip maleta) care ii vor tine de cald bebelusului, in caz ca acesta este mai sensibil. 

 

 

Usor de schimbat

 

Datorita sistemului de prindere cu capse laterale, un body pentru bebe este extrem de usor de schimbat. Atunci cand imbraci un nou nascut cu un body te asiguri ca micutul nu ramane cu spatele gol sau cu burtica dezgolita atat in timpul zilei, cat si al noptii si nu mai stai cu grija ca ar putea raci, mai ales in timpul iernii, cand temperaturile pot scadea considerabil chiar si in casa. In felul acesta, isi mentine temperatura, iar gradul de confort este sporit.

 

 

Mamica il imbraca pe bebe in body pufos

 

 

De asemenea, datorita capselor plastifiate (care nu contin metale grele) de care dispune, un body pentru bebe poate fi usor de schimbat, asigurand acces rapid la scutecul bebelusului. Acest aspect trebuie luat in considerare, intrucat in primele luni de viata ale bebelusului vei avea de schimbat o multime de scutece, chiar si 3-4 pe zi. 

 

 

Usor de intretinut

 

Un alt avantaj pe care il poate oferi un body pentru bebe mai ales in sezonul rece este faptul ca poate fi intretinut cu usurinta. Confectionat din bumbac natural, acesta trebuie spalat numai cu produse hipoalergenice, care nu afecteaza pielea sensibila a micutului si nu provoaca iritatii. De asemenea, se recomanda ca hainele sa fie uscate in casa, la temperatura camerei, intr-o incapere bine aerisita, unde micutul nu obisnuieste sa stea.

 

Hainele marca Liloo se usuca rapid si eficient, chiar si la temperaturi mai scazute, iar pe deasupra prezinta o rezistenta indelungata in urma spalarilor repetate. Astfel, articolele de imbracaminte arata ca noi, chiar si dupa cativa ani de purtare. Nu uita faptul ca daca ai mai multe body-uri pentru bebe in garderoba, iti va fi mult mai usor sa le schimbi si sa le intretii, mai ales iarna. 

 

 

Daca vrei sa gasesti cel mai frumos body pentru bebe cu care sa iti imbraci copilul, arunca o privire pe site-ul nostru si cu siguranta te vei indragosti pe loc de hainele pentru bebelusi! Ti-am pregatit o multime de surprize la preturi incredibil de mici! 

imagini: depositphotos

Scrie un comentariu