Cum sa alegi cele mai sigure haine pentru bebelusi. Mini ghid pentru mamici

Publicat de LILOO 28.07.2019 0 Comentarii

Magazinele pentru copii  sunt un univers colorat si vesel in care nu ai vrea sa intri pe graba. Rafturile cu haine pentru bebelusi sunt precum un magnet iar diversitatea modelelor ne fac alegerea si mai grea. Trebuie sa stii ca nu tot ce ni se pare dragalas este util si potrivit pentru bebelusul nostru. De aceea, vrem sa abordam acest subiect si sa iti aducem la cunostinta ca siguranta celui mic este cea mai importanta.   

 


Cand spunem siguranta ne referim la acei nasturi mici si simpatici, pietrele decorative, sireturi sau  orice accesoriu ce poate prezenta riscuri de inghitire sau sufocare.  Atunci cand vrei sa faci orice achizitie pentru cel mic, asigura-te ca alegi mai degraba, body-uri simple, salopete in culori vii si maiouri si pantaloni uni, care sa poata fi purtati oriunde.

 

 

 

Hainute si jucarii sigure pentru copii si bebelusi

 

 

Fiecare mamica ar trebui sa inteleaga cat de important este sa achizitionezi haine pentru bebelusi realizate doar din tesaturi naturale. Bumbacul face parte din aceasta categorie si este cel mai potrivit material pentru pielea delicata a puiului tau. In primul rand, nu este tratat chimic, este extrem de pufos si placut la atingere. In primele luni de viata, bebelusul isi dezvolta imunitatea si este predispus la alergii sau iritatii. Mai mult decat atat, bumbacul lasa pielea sa respire, previne transpiratia excesiva si mentine confortul termic. 

 


Un alt aspect important este sa cumperi haine pentru bebelusi in functie de lungimea si greutatea acestuia si nu in functie de varsta. Fiecare copil are propriul ritm de crestere si acesta este indicatorul corect dupa care e bine sa-i alegi toate articolele vestimentare, fara sa dai gres. In cazul in care ii cumperi celui mic haine pentru bebelusi cu un numar sau doua mai mari, in speranta ca le va purta mai tarziu, nu te sfatuim sa procedezi asa. Copilasul tau nu se va simti prea confortabil in respectivele hainute.

 

 
Ca proaspata mamica, trebuie sa tii cont ca in primele luni de viata, micutul va fi schimbat de cateva ori pe zi. Hainele pentru bebelusi incomode la schimbat, nu doar ca iti vor ingreuna si tie activitatea, dar nici cel mic nu se va simti confortabil.  De departe, cele mai potrivite hainute pentru cel mic sunt body-urile si salopetele.  Poti alege haine pentru bebelusi prevazute cu capse plastifiate laterale sau intre picioruse, pentru a avea acces rapid la scutec, fara sa ii provoci disconfort prichidelului tau.

 

 

Bebe doarme linistit cu suzeta

 

 

Cat este micut, bebelusul tau nu are nevoie de foarte multe hainute. Mizeaza mai mult pe body-uri  pentru ca ofera confort sporit datorita formei sale. Avand in vedere ca micutii isi petrec cea mai mare parte a timpului in patut, acestia trebuie sa se odihneasca si sa se dezvolte armonios, in cele mai confortabile hainute. 

 


Daca te-ai saturat sa pierzi timp prin magazine cautand cele mai potrivite articole vestimentare pentru bebe, iti recomandam sa accesezi site-ul Liloo.ro. Aici vei gasi intotdeauna haine pentru bebelusi de cea mai buna calitate, preturi foarte accesibile si reduceri atractive.  Mai mult decat atat, la cumparaturi de minim 100 Lei, beneficiezi de transport gratuit. Astfel, castigi mai mult timp liber pentru tine si puiul tau!

 

imagini: depositphotos

Scrie un comentariu