Cum poate fi baletul o modalitate de a ocupa timpul liber pentru micuta ta

Publicat de Iuliana 21.02.2020 0 Comentarii

Copiii de astazi sunt adultii de maine care vor construi viitorul. Transformarea copilului in adult are la baza implicarea parintilor si ghidarea lui de catre acestia. Cu totii am sesizat faptul ca, in ziua de astazi, copiii sunt foarte energici si se plictisesc repede. O activitate ideala pentru micuta ta este baletul. Baletul este atat un dans ce ofera gratie si eleganta, cat si o forma de miscare fizica pentru fetite. Aceasta forma de miscare are multe avantaje pentru micuta ta. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva din avantajele baletului ce isi vor pune amprenta in dezvoltarea  armonioasa a copilului tau.

 

 

fetita cu codite care face semnul ok

 

 

  • Avantaje cu privire la dezvoltarea fizica a copilului

 

 

O mamica nu trebuie sa vada in balet doar o cariera pentru puiul sau. Aceasta poate fi o activitate extracurriculara practicata departe de lumea marilor spectacole, ce contribuie la dezvoltarea musculaturii intregului corp, precum si la intarirea sistemului osos. Atunci cand ai copilul la balet trebuie sa tii cont de multe detalii pe care trebuie sa le iei in considerare: hainutele folosite in timpul orelor de balet trebuie sa le ofere printeselor confortul termic necesar, sa nu le incomodeze in timpul dansului, si sa fie confectionate dintr-un material de calitate. Colantii sunt foarte buni in aceasta activitate, acestia putand inlocui cu eficacitate ciorapeii de pe dedesubt in anotimpul rece. Pur si simplu, mamica isi dezbraca copilul de prima pereche de pantaloni, acesta ramanand in colanteii confortabili pentru dans. Intra in magazinul https://www.liloo.ro/pantaloni/colanti si vei gasi diferite modele de colanti pentru fetita ta.

 

 

  • Avantaje cu privire la dezvoltarea emotionala a copilului

 

 

Copiii se diferentiaza nu numai fizic, cat si prin caracter. Unii copii sunt comunicativi, altii sunt timizi integrandu-se cu greu in colectiv. Prin balet copiii timizi vor reusi sa-si depaseasca emotiile si vor fi incurajati sa-si expuna latura artistica intr-un mediu sanatos, guvernat de cultura si eleganta. Va recomandam hainute lejere. Accesand https://www.liloo.ro/index.php?route=product/search&search=bluzite&description=true veti gasi bluzite de diferite colori pe care le puteti asorta cu succes colantilor cu imprimeuri din magazinul nostru.

 

Spectacolele de balet se sustin atat la nivel local, cat si la nivel national. Fata nu trebuie imbracata in costumul de scena in timpul calatoriei, pentru a preveni patarea si deterioararea acestuia. Se recomanda imbracarea cu colanti si bluzite lejere, ce permit micutei sa se miste in voie si sa se simta confortabil. In geanta cu lucrurile necesare pentru fetita se vor adauga 2 perechi de colanti si 2-3 bluze de schimb, deoarece copilul se poate murdari de mancare sau se poate aseza in zone publice prafuite. In perioada calduroasa se poate opta pentru rochite de bumbac sau in. Intra in magazinul https://www.liloo.ro/haine-copii-bebelusi-tricouri-bluze/rochite si vei gasi rochite de diferite culori pentru fetita ta.

 

 

  • Avantaje ce contribuie la dezvoltarea vietii sociale a copilului

 

 

Interactiunea cu ceilalti copii o va ajuta pe micuta ta sa se integreze usor in colectiv, devenind o fire deschisa si comunicativa. Aceasta activitate de grup o va ajuta pe micuta sa socializeze si sa lege prietenii, dar si sa dezvolte spiritul de echipa. In cazul in care printesa ta mai are un fratior sau o surioara bebelus, drumul catre scoala de balet este un prilej de a-l scoate pe bebe sau bebelusa in aer liber. Este imposibil ca, atunci cand comanzi hainutele pentru micuta, sa te abtii sa nu te uiti la hainutele pentru bebe.

 

 

fetita cu ursulet in brate care face semnul ok 

 

 

Hainutele pentru cei mici sunt un aspect foarte important in dezvoltarea sanatoasa a copiilor. Cele mai recomandate haine pentru puiutul tau sunt hainele din bumbac 100%, deoarece este un material complet natural, nu irita pielea si nici nu provoaca alergii. La Liloo toate hainele de bebelusi sunt fabricate in Romania, avand un singur obiectiv, anume acela de a ajuta bebelusul sa se dezvolte armonios in haine de calitate.

 

 

Copiii sunt considerati oglinda mamei lor, prin urmare o mamica trebuie sa aleaga, nu numai haine frumoase, dar si de calitate. Trecerea rapida a timpului nu mai permite unei mamici sa petreaca timpul prin magazine, astfel mediul online a devenit folositor in achizitionarea de hainute pentru copii. Timpul petrecut pe la raioanele cu hainute il poti folosi citindu-i copilului tau sau gatindu-i mancarea preferata.

 

Timpul este ireversibil si, de aceea este bine sa profitam de fiecare clipa petrecuta alaturi de copiii nostri, comunicand si ghidandu-i la fiecare pas. Economiseste timp si acceseaza https://www.liloo.ro/ pentru a alege hainutele potrivite pentru copilul sau copiii tai!

imagini: Depositphotos

Scrie un comentariu